Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Ben de yenmek istemiyordum ama yendim. olsun. maç yine serkan ile.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

şaka mı ya.. en önemli 2 oyuncum sakatlanıp cıkmış ve 2-1 kaybetmişim..

Neymar ve Bale.. ahahaha

Bale 5 hafta sakat diyo ahahaha

önümde ligde zorlu bir fikstür zamanlarına geldim ve bu hiç ama hiç iyi olmadı!! o zor maçlarda Bale en önemli 2 kilit oyuncumdan biriydi ya..

tüh kafama ya.. neden full yedek saçma sapan bi kadroyla çıkmadım şu lanet maça arkadaş ya!!!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

RCA

Benim defansım 7 hafta sakat sercan :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Elenmek istiyordum çok iyi oldu zaten tüm asları dinlendiriyordum .

Yoksa ben maçlara %60 kondisyonlu falan çıkartcaktım adamları eğer turu geçseydim .  :D

Resul bu maçı saymıyorum da genel olarak sana şansım tutmuyor bi türlü ya bakalım yarın sonuç ne olacak .  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

That's me.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Kupadan Elenenler kupa maclarinin oldugu gunu bos geciyo . Ve tum takimin yorgunluk form grafigi % 100 oluyo dinlenmis oluyo tum oyuncular

unutmam gereken..

NoPasaran

Anladım ama kupada ilerlemekte rakiplerine sağladığın psikolojij üstünük açısından önemli
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Götze-bzSK arasında soğuk rüzgarlar
Götze-bzSK arasında soğuk rüzgarlar

Kulislerde bzSK kulübü menajerinin Götze'den hazzetmediği söyleniyor. Oyuncuyu teknik direktörün değil kulüp yöneticilerinin takıma aldığı konuşuluyor. Bu dedikoduların kulağına gitmesinden sonra Götze'nin yakın çevresine "İstenmediğim yerde duracak değilim. Elbet talibim çıkacaktır" dediği ve menajerinin birkaç kulüple temasa geçtiği öğrenildi.

;;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Pek ilgilinmiyorum takımla. Bu turnuvaya ısınamadım ; D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

Bu gece Uşakspor(ERE) ile cok zor bir deplasmana gidiyoruz... Bakalım ERE beklenen patlamayı bu maçta gerçekleştirecek mi :D temennilerimiz bir maç daha patlama yapmayı ertelemesi :D :D herşeye rağmen kazanmak için oynayacağız.. ligin başında yakaladığımız bu avantajı ilk haftalarda kaybetmek istemiyoruz.. takım olarak ligde güzel bir serii yakaladık.. umarım hep devam eder.. :)))))

@Yiğit

ahaha çok güzel ya.. gerçek sandım bi an.. sonra ne alaka la dedim oyunda satış listesine bile koymadım nerden biliyolar falan.. sonradan senin avatarını gördüm makalenin yanında jeton düştü :D teşekkr ederim çok gercekci olmuş yiğit :D :D

unutmam gereken..

ERHUN

Melis'in dediği gibi bende önceki turnuvalardaki gibi havaya giremedim. Başarı falan beklemiyorum.

eRe

19.dakikada mexes takıma ihanet etmiş ya.o kadar erken kırmızı mı olur
tebrikler sercan :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

evet kardeşim farkettim.. maçın kırılma anı olmuş resmen.. mexes gördüğü kırmızı kart ile oyunun kontrolunu tamamiyle bize verditmiş ve bu istatistiklere yansımış..

Oyuncuna teşekkürlerimi ilet hacım :D bu maç için 3 puan tahmini yapmamıştım.. bi puan kaybı bekliyodum ve fikstüre bakıp telafisini düşünüyodum fakat bu galibiyet extra oldu bonus oldu..

biraz rahatlamamızı sağladı.. 3 as defansım yorgunluk seviyesi yarı yarıya indi.. 1 as defans cezalı.. Bale sakat.. Götze yorgunluk %60.. vs vs. yani bu galibiyet güzel bir nefes aldırdı.. eksik kalan kadromun etkisiyle olabilecek puan kayıpları için hak doğdu.. 2 maç üst üste kaybetsem bile ligin üst sıralarından inmeyecek takım.. matematiksel olarak güzel bir avatajlı konuma getirdi bu maç takımı Eywallah Mexes paşa :))) :P :P

bu arada kardeşim.. kadronu cok beğendim valla.. takım iyice oturunca bi galibiyet seriisine başlayacağını düşünüyorum.. çekindiğim başlangıcı patlamayı bana yapma diyeydi maçtan önce.. ama günün kahramanı olan oyuncun iyi yaptı :P

Sadete gelecek olursamda ikimizinde isteneni veremeyen oyunculari var.. guzel bi takas yapabiliriz :p

unutmam gereken..

eRe

haha :D sadete bu kadar güzel gelen bir rakibimin teklifini dinlemek isterim :) gerçi açıkcası şuan hiç bir transfer düşünmüyorum normalde ama yinede dinlemekten zarar gelmez :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi