Ana Menü

TÜRKİYE - Norveç (2-2)

Başlatan Non Mollare Mai, Mart 26, 2007, 14:44:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

noumAyberk

Helal olsun valla 2-0dan 2-2 alkışlar milli takımımıza

yuNuS1903

tebrik etmek lazım milli takımı 0-2 den 2-2 yaptılar nede olsa yenılmedik bunada şükretmek lazım   :alkis :alkis :alkis :alkis

xxdoggyxx

helal olsun myhre ye bu adam nasi bizde oynamis sastim valla hamitte iyi vurdu valla özellikle ilk sut harikaydi son dakkalarda emrenin vurdugu topada hamit vursa oda gol olurdu :D
18.03.2007

carsi52

bence kötü bi sonuç aldık sonuçta kendi sahamızda geçiyor daha deplasmanda yapacaz norveçle.yunanistan ile fark 1 e indi.Şimdi bide deplesmanda bosna-hersek ile var işi zora soktuk.Yinede tebrikler 0-2 den 2-2- yaptılar.
Bölünür senin için uykular!

yuNuS1903

Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 28, 2007, 23:10:25
bence kötü bi sonuç aldık sonuçta kendi sahamızda geçiyor daha deplasmanda yapacaz norveçle.yunanistan ile fark 1 e indi.Şimdi bide deplesmanda bosna-hersek ile var işi zora soktuk.Yinede tebrikler 0-2 den 2-2- yaptılar.

kendi sahamızda mı???

bide seyircisiz maçtıı!!!!!!

carsi52

Deplesmanda olarak mı geçti ? kendi sahamızda olarak geçti sonuçta.

yuNuS1903

ama almanyada farkındaysan  kendi zahamızda olarak hgeçti ama turkiyede değil!!

carsi52

Ya oLum salak değiliz o kadarını biliyoruz bende onu anlatmaya çalışıyorum sonuçta maç nerde olarak geçti kimin sahasında olarak geçti TÜRKİYENİN...

xxdoggyxx

valla protokol maci seyircili yapti azda olsa :D ama cok zor cocuklarin iside valla seyirci yok deplasman bos bos mac ettiler valla
18.03.2007

ugur24

allah razı olsun mhyre..ikinci yarıdaki oyunla maçı kazanabilirdikte..iki farklı mağlubiyetten beraberlik kopartmak fena sayılmaz yinede..5 maçta alınmış olan 13 puan var..bence çok iyi bir performans..yunan takımından cacık bile olmaz..üstelik onlarla istanbul'da oynayacaz..ilk golde tam topun oraya reklam koyan atv'yi kınıyorum.. ;D

19osman03carsi

arkadaslar çarşı polar larından nerden alabılırım yardımcı olursanız sevınırım
BURASI BEŞİKTAŞ ÇARŞI ALAYINA GİDERR!!!!!!

yuNuS1903

OnU BiZdE BiLiYoZ..... tama nese ama 0-2 3-2 yapsalardı daha gusel olurdu ;) bunada şükür

xxdoggyxx

Alıntı yapılan: 19osman03carsi - Mart 28, 2007, 23:21:11
arkadaslar çarşı polar larından nerden alabılırım yardımcı olursanız sevınırım
yeri burasi degil burda mac konusuyoruz polari degil kardesim
18.03.2007

noumAyberk

Türkiye-Norveç to[editlendi]i çarşı poları birbiriyle çok bağlantılı konular :D

yuNuS1903

Alıntı yapılan: noumAyberk - Mart 28, 2007, 23:23:01
Türkiye-Norveç to[editlendi]i çarşı poları birbiriyle çok bağlantılı konular :D

tamamen katılıyorum....