Ana Menü

TÜRKİYE - Norveç (2-2)

Başlatan Non Mollare Mai, Mart 26, 2007, 14:44:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xxdoggyxx

18.03.2007

noumAyberk

neyse to[editlendi]in konusunu aşmayalım
Yav Allah razı olsun şu myhre den hiç değişmemiş 5 sene önce bimaç gitmiştim inönüde a.gücüyle oynuoz yensek lideriz kalede myhre var myhre açıldı orta saha dan bi top geldi gol oldu 2-1 yenildik çok üzülmüştüm yaa :(

Timurlenk

ilk golü göremedik zaten bizim evden küfür sesleri yükseldi hay o reklamı koyanın diye ;D ;D
ikinci yarı maçı alabilirdik.neyse buda iyi bir sonuç.yalnız bu hakan şükürden artık cacık olmaz bıraksın futbolu

xxdoggyxx

reklamdan bizde göremedik bende sadece atv avrupada var sandim bu reklam :D hakan ne yaptiginin kendide farkinda degil zaten :D
18.03.2007

Dem@

maçı izlediğimde norveç 2.golu atttı bende izlemeyi bıraktım berabere kalmışız buda Türkiye için iyi bi skor oldu:

2 dia 2 muerto

Emre Belözoglunu oynatıp Sabri'yi sol tarafa cekip tek forvet Hakanla oynarsan sonucuna katlanıcaksın.Herkesin bildiği gibi maç Norveçin hakkıydı aptal kalecileri yüzünden maçı kaybettiler.

alper_1903

yunanistan galibiyeti yaramamis takima cok kötüydük ilk yari
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

CHEm !

Alıntı yapılan: Livorno ! - Mart 28, 2007, 18:51:08
benimde aklımdan berabere geçiyor ama inşallah kazanırız
çok eksiğimiz var

demiştim ben (:
Allah kitap Beşiktaş

keskinli

milli takimin oyunu beni hic tatmin etmiyor acikcasi.
isvicre macinda,olay cikararak türkiyenin imajini sifira indiren emre,ne hikmetse ödül gibi hemen ilk 11 de oynativerildi.
türkiyeye kazandirilan bir puanda en cok pay besiktaslilardaydi!!!
oynayan 2 besiktaslidan biri gol atmadi,digeri 2 gol hediye etti:-)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ugur24

hakan şükür için güzel bir jübile yapmanın zamanı geldi..milli takımı bırakması gerekiyo..bugüne kadar yaptıkları inkar edilemez..hakettiği şekilde güzel bir organizasyon yapılmalı..milli formayı kaldıracak gücü yok artık..

alper_1903

ewet ya nedir bu hakan sükür inadi ya tugay ben yokum dedi genclerin önünü acti ama hakan görmüyomu ya bisey yapamadigini bi kafa topu alamazmi bi insan ya yuh diyorum ben bu hakan süküre baskada bisey demiyorum

onun her milli macta türk halkini sinirlendirmesine hakki yok
eskiden cok iyi olabilir ama artik yeter
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...