Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Bu son fantasy ligimdir benim guzel bir kapaniş yapamayacak olsak da yaptiklarimiz yeter.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Uzun bi ara vermek gerekiyor zaten bencede.

Özleyelim tekrardan  :)
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Bende deplasmanda 4-2 yendim Resul'ün takımını fakat antrenman kullandım.

Çok sakat ve cezalı verdik..

Neymar,Gibbs sezonu kapattı.

6 defans oyuncumuzdan 3 tanesi sağlam kaldı ;D Yarın transfer yapmamız şart defans kalmadı hepsi patladı resulün maçında artık maçta ne olduysa sakatlıklar kırmızı kartlar havada uçuşmuş ;D

Bu arada Cr7rubin kalan 2 maçı kaybederse ihsan abide kalan 2 maçı kaybederse bende kalan 2 maçı kazanırsa şampiyonum ; ;;D

ERHUN

Giovanni dos Santos'un attığı 2 golle İman Gücü deplasmanından 1 puanla döndüm. Rakibin golleri Deulofeu ve David Luiz'den gelmiş.

[KralKartal]

Gibbsi aldik, sakat cikti:) dedik son maca yetisir yanlis hesap yaptik, olsun:)

Lider ile 1 puan oldu fark, geriden geliyorum, yavas yavas....

En az yenilen, en az gol yiyen takim olmaktan mutluyum.. Sampiyon olamasamda,
gayet basarili bir sezon oldu..

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

hala berabere kalıyorum ya hala

son 12 maç 8 beraberlik
yeter ulan yeniliyim daha iyi !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

Ligin açık ara en iyi takımı olmak şampiyon olmak demek değildir. Bunu hep derdim ben zaten. Keza geçen sene büşranın takımı müthişti ama şampiyon olmuştum.

Bu sezon ise sayabildiğim kadarıyla 9 tane özel antreman uygulanması gerekse bir kaç hatadan dolayı ligi son sıralara doğru bitiriyoruz. Şampiyon umarım ihsan abi olur.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Şubat 23, 2014, 10:59:00
Gibbsi aldik, sakat cikti:) dedik son maca yetisir yanlis hesap yaptik, olsun:)

Lider ile 1 puan oldu fark, geriden geliyorum, yavas yavas....

En az yenilen, en az gol yiyen takim olmaktan mutluyum.. Sampiyon olamasamda,
gayet basarili bir sezon oldu..

Abi naptın ya niye aldın adamı ;D Ben ligden olmayan biri alır diye listeye koydum adam 6 maç yok doktor felan kullansan en fazla 4'e düşer yani.

beckyZWICKY

takımın genel hedefi ilk 6 değil.. ilk 5..

6'ncı olursam başarısız sayılacak, ve menejer puanım düşecek.. normalde herkes gibi ilk 6'ydı hedef..

fakat Finans müdüründen sponsor parası talep etmiştim bi kaç milyon dolar.. bu paraya karşılık hedef küçültmesi oluyor.. kabul edip parayı almıştım..

şuan 5'inci sıradayım.. son 2 maçım kaldı.. hedef 2de2 yaparak en kötü 5'inci sırada bitirmek.. matematiksel olarak ilk 2 imkansız.. önümdeki 2 rakipte puan kayıpları yaşarsa bende 2maçıda kazanırsam 3'üncü bitirirsem beklemediğim bir başarı olacak bu sezon için.. bakalım lig bitiminde konumlar nasıl olacak :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

bu gece kazansam bile 5'inci sırada kalacağım..

önümdeki 2 takım içerisinde; FK1 kaybetse bile puanımız eşit olcak averajdan geçemicem.. önümdeki diğer takımda Fatsaspor.. bu gece özel antreman almış.. yani puan kaybetmeyecek..

kazanırsam, umutlar son haftaya kalacak ;D oda FK1 bugun puan kaybederse.. bugun kazanırsa son hafta kaybetse bile averajdan önüne geçemeyeceğim.. ilk 3e girme ihtimalim bu yüzden az.. ;D

önümdeki 2 maçıda kazanıp en azından 5'inci sırada kalıp oyunun verdiği hedefi gerçekleştirebilelim bari inş. ;D

unutmam gereken..

carsi52

Özel antrenman almadım.

Antrenmanı basına kapattım.Onunda pek işe yaradığı söylenemez.Kullanmamıştım öylesine kullandım.

beckyZWICKY

hıı genelde gizli antreman yapan özel antreman alıyor ya %99 olarak.. ondan öyle sandım..

güzel o zaman :D bir umut doğdu :P umarım puan kaybı olur :P (üzgünüm, takımım için bu gerekli) :D

bende kullanmadım gizli antreman basına kapatmayı falan ya ;D bari öyle boşta kullanılmamış olarak kalmasın bende kullanayım bari şimdi gizli basına kapalı antremanı :D

unutmam gereken..

carsi52

3 tane 11 oynayan defans oyuncum yok bu maçta..

Defansım evlere şenlik olacak.Neymarda yok oda sezonu kapattı bakalım ne olacak.

Kazanırsam çok iyi olacak fakat kazanamazsamda en azından beraberlik almalıyım.

beckyZWICKY

bakıyomda şimdi takımına.. küçümseme takımını bence.. 3 değilde 2 tane defansın yok..

orta sahada olmayan 1 oyuncu var.. ama geri kalan oynayabilecek 4 tane oyuncun( Götze, Hamsik, Canales, Schweinsteiger) bu olmayan oyuncundan daha güçlü..

Neymar konusuna gelicek olursakta; C.Ronaldo, Icardı, Aguero var..

ve kendi sahandasın..

ufak bi inceleme sonucu benim görüşüm fikrim; puan kaybı yaşarsan sürpriz olur bence.. :)

unutmam gereken..