Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

EDİT (sildim buradan kadromu yazmıcam foruma.. lanet olası kadro içime sinmedi nedense :D

@Resuuuullll

kanka ilk maç seninle ;D deplasmandayım.. lige iyi bir başlangıç yapabilmek için kötü bir fikstür çekmişim son şampiyonla lige merhaba diyeceğiz ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ya o değilde 1 tane genç oyuncu kalmamış.. hepsi moruk arkadaş..

antremanlarda kullanıp gelişmesini sağlayacak yedek oyuncu bulamadım resmen ya..

30 yaşlarında hep bırakmışınız ayıp size ;D ;D ;D

+

Ligin ilk yarısından pek fazla umudum yok..

planlar geleceğe yönelik.. Ligin ikinci yarısında 3 transfer ile ligin ikinci yarısı takımın iyi seviyede başlayıp devam edeceğine inanıyorum..

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Bir teklif sunmak istiyorum..

hatta oylamaya açalım bunu bence..

Bu "ÖZEL ANTREMAN" konusu..

yasaklasak nasıl olur sizce? kimse kimseye kullanmasın? herkes eşit şartlarda birbirine karşı maçlar oynasın? yani ne biri size, ne siz birine..??

sizce yapsak daha iyi olmaz mı herkes eşit şartlarda takımın ve taktiğinin gücüyle her maça çıkar???

NoPasaran , MELİS , Büşra ve aklıma gelmeyen bundan önceki lige katılıp buna henüz katılmayanlar;

sizde katılın.. Ben o kadar sitem etmeme rağmen ayıp olmasın diye, elin yabancısı girmesin yada boş kalmasın diye katıldım sizde katılın..

unutmam gereken..

ERHUN

Bana uyar. Hatta olması gereken o. Takım seçmede eşitsizlikten bahsediliyor ama bence bu daha büyük eşitsizlik. Geçen oyunda 2 tane fazla kullandı bilet günü olanlar. O haklar bende olsa, kullansam çok büyük ihtimalle o maçlarıda kazanacaktım (bugüne kadar kullandığım tüm maçları kazandım) ve duruma göre 4 veya 6 puan fazladan alacaktım. 52 puanla bitirdim ligi o zaman 56 veya 58 olabilirdim ve şampiyonun 55 puanı vardı (onun bilet günü varmıydı bilmiyorum, eğer yoktuysa aynı durum onun içinde geçerli tabii, şampiyonda 60 puan civarında olacaktı).

beckyZWICKY

benim gözlerim HAK olarak onu görüyor.. sizlerin görüşünü merak ettim..

herkes eşit şartlarda birbiriyle maç yapmış olur.. hakkıyla kazanan kazanmış olur..

Eşitlik = Hak..

lütfen sizde bu yönde görüş bildirin sizde böyle düşünüyorsanız.. karar alıp bu yönde lige başlayalım..

Bana geçen lig 5 takım özel antreman uyguladı.. bende kaybettim..

İhsan Admine 7 kere kullanılmış.. o 7 maçı normal şartlarda oynasa ve hadi yarısını kazansa diyelim ligi nerede bitirirdi?

birine 2 kişi uyguluyo birine 7 kişi uyguluyo.. hak değil bu bence.. resmen eşitsizlik..

haa birde ERHUN'un dediği gibi Biletliler fazladan kullanıyo, bileti olmayanlar az.. buda bu konudaki 2'nci haksızlık erhunun dediği gibi..

herkes takımının ve taktiğinin gücüyle birbiriyle oynasın bence..

bu arada belki bana; her ota bokada muhalefetsin diye düşünecekler olabilir belki eyvallah.. ben sadece hak ve eşitlikten yanayım.. bunu bilmenizi isterim.

unutmam gereken..

ERHUN

Tabii birde işin o boyutu var, o açıdan düşünmemiştim. Bana karşı yine fazla olmamış, 4 defa kullanmışlar 3'ünde yenilmişim nasıl olduysa 1'inde kazanmışım.

beckyZWICKY

kazandığın maç benim maçımdı yanlış hatırlamıyorsam.. ve yanılmıyorsam benim bi ara hatırlarsanız sakatlık sorunum wardı kadrom dardı zaten.. kötü bir kadroyla cıkmıştım mecburen özel ant. yaptım belki kazanırım diye yinede kazanamamıştım.. böyle hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt

unutmam gereken..

ERHUN

Hatırlamıyorum valla o kadarını :D

carsi52

Özel antrenman neden kullanmayalım ki ?

Ha şuna katılıyorum bilet hakkı almasın kimse bilet hakkı alanlar diğerlerine haksızlık etmiş oluyor.

Diğer türlü özel antrenman kullanmada sakınca görmüyorum.
Bölünür senin için uykular!

RCA

Bence bu kadar önemsemeyin şu ligi. Oynayin gitsin he ne dersiniz ?
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Batuhan

Tüm macları kazansanız ne olur,kaybetseniz ne olur ya.
Hırslı oynamayın sunu.Bana isteyen kullansın.Sonuncu bitireyim hic onemli degil.

Ayrıca isteyen premium alır.İstedigi kadar da uygular.Bu kadar strese girip dert ediyorsaniz siz de alın.Haksizlik falan degil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Koca hestiy aya bedenem ?

carsi52

Alıntı yapılan: Batuhan - Ocak 18, 2014, 21:13:12
Tüm macları kazansanız ne olur,kaybetseniz ne olur ya.
Hırslı oynamayın sunu.Bana isteyen kullansın.Sonuncu bitireyim hic onemli degil.

Ayrıca isteyen premium alır.İstedigi kadar da uygular.Bu kadar strese girip dert ediyorsaniz siz de alın.Haksizlik falan degil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alan var alamayan var.

Alabilsek bizde alırız herhalde gerizekalı değiliz.
Bölünür senin için uykular!

Simurg

Ofm yerine tavla okey turnuvasi yapicam rakip :-D

♥ BEŞİKTAŞ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

birine 2 kişi kullanmış

ihsan admine 7 kişi..

ihsan abi 8. bitirdi ligi..

ve haksızlık yok diyorsunuz.. nasıl bi hak anlayışınız olduğuna şaşırdım şuan..

ayrıca banane arkadaş birinci olmuşum sonuncu olmuşum falan. madalya vermiyolar birinci olana yada sonuncu olana.. kimsenin umrumda değil merak etmeyin..

madem eğleniyoruz, eşit şartlarda eğlenilsin.. dediğimiz sadece bu.

Şöyle düşünün;

bir parti veriyorsunuz.. toplandık.. eğlenicez..

birine sadece 1 bardak bira veriliyor, bir başkasına komple 1 şişe viski.. ayrıntılara takılmayın eğlenmeye bakın deniyor.. eğlenilir eğlenmesinede doğru olan bu mudur..

ve garip garip konusmayın. kimsenin bu oyunla yatıp kalktığı yok.. geyik yapıyoruz eğleniyoruz vakit geçiriyoruz.. Ki böyle olmasa zaten katılmazdım o kadar sitem etmeme rağmen.. illa başarılı olucam deseydim katılmazdım.. istediğim kadroyu kurmadan katılmam derdim.. bizde hata boşluk olmasın diyip neyse diyip katılıyoruz dicem olmıcak.. böyle düşünmeyenlere haksızlık etmiş olucam..

neyse bunada neyse.. sıkıntı yok.. sadece fikir belirttik sorduk..

ayrıca lütfen bana kullanın hep özel antremanlarınızı sorun değil.. gocunursam namerdim

unutmam gereken..

Simurg

Erkek milletinde en iyisini ben bilirim kafası var.
Bozuk aleti tamir etme inadı.
Girilen her işte başarılı olma isteği ozellikle futbol konusunda hepiniz ben olsamlarla konusuyorsunuz.
Oyunda varsa antreman istedigine kullanırsın.
Oyun da var çünkü hile degil vi sey degil. Bedava bilet gunleri var hergun yenileniyor ucretsiz gir al.
Bu neyin hırsı yahu ödülü de yok .
En birinci benim :-D

♥ BEŞİKTAŞ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..