Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

STTK B grubu 2.maçında Hacettepe'yi 62-67 mağlup ettik.

En skorer oyuncumuz 15 sayıyla Damir olurken onu 12 sayıyla Vladimir 10 sayıyla Cevher takip etti.

B grubu 3'ncü maçında yarın aynı salonda 15.30'da İzmir ekibi Aliağa Petkim ile oynayacağız.

ERHUN

Aliağa Petkim'i 77-71 mağlup ederek 3'te 3 yapıp grubu lider olarak tamamladık.

Takımımızda 18 sayıyla Patrick Christopher en skorer oyuncu olurken, 15 sayıyla Serhat Çetin ve 11'er sayıyla Damir Markota-Vladimir Dasic onu takip etti.

saldır beşiktaş

Yarın çok önemli bir maça çıkıyoruz, belki de Top 16'ya giden yolda en önemli maçımız;
ama satılan bilet sayısı 2000 civarında, Quaresma'yı felan bırakıp dikkatleri buraya çeksek, hiç fena olmayacak.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Biletimizi aldık, tarihe tanıklık etmek için (tarihimizin ilk euroleague maçı ve inşallah ilk euroleague galibiyeti) yarın Abdi İpekçi'deyiz.

Tam iş çıkışı olduğundan dolayı gelemeyen çok kişi olacak ama imkanı olan herkes kesinlikle gelmeli.

eRe

partizan karşısında ilk periyodu 19-14 önde kapattık
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

www.erdemeksi.com

eRe

www.erdemeksi.com

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Millet gelmiyor sonra internette ahkam kesiyor.

15 milyon kişinin yaşadığı şehirde, bir kaç milyon Beşiktaş'lı vardır herhalde ama net rakamı bilmesem de (bence) maksimum 5.000 kişi vardı. Tamam iş çıkış saati, gelme imkanı olmayanlar falan eyvallah lafım yok ama 11.000 kişi yokmu ya?

Neyse eyvallah Beşiktaş. Maçta birini Erdi abiye benzettim selamda verdim ama görmedi sanırım buradan yazayım, görüpte tanımayıp selam vermediysen bendim o ;D

CR7

sol pota arkası(2.yarı savunduğumuz) hariç doluydu salon :-\

çok iyi maçtı. tribün "sevemez kimse seni"de çok iyiydi
falker çok iyi. vidmar bir ara üst üste bloklar yaptı ne oldu anlamadım :D
christopher müthiş. jerrels beklentimin üstünde.

bu taraftar önünde maç kaybetmeyiz. yarın kombinemi alıyorum. bugün alamadım öğrenci kimliğimi fotokopi çektiremediğim için. orada da yokmuş makine. maça zor yetiştim.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Orası tamamen boştu, diğer tribünlerde de ara ara boşluklar vardı gibi geldi bana.

Bence tamamen dolmalıydı bu maçta. Ona rağmen iyiydi tribünler. Partizan 6 otobüs geliyor dediler ben 25 kişi saydım.

Oyunculara gelirsek:

*Curtis Jerrels, bugün iyiydi ama çok bencil adam, her zaman bu kadar iyi atamayabilir o da sorun yaratır.
*Patrick Christopher, hani Henry Domercant için MJ diyorlardı. Benim gözümde bu adamda o ayarda. Çok beğeniyorum.
*Damir Markota, savunmada iyiydi ama hücumda pek yoktu.
*Cevher Özer, iyiydi sakatlanması kötü oldu umarım uzun süreli değildir.
*Vladimir Dasic, hâlâ beklediğim Vlad'ı göremedim.
*Gasper Vidmar, savunmada iyiydi ama hücumda pek yoktu.
*Randal Falker, savunmada çok iyiydi ama hücumda hiç yoktu. İlk izlenimi iyi oldu bende.
*Muratcan Güler, fazla şans bulmadı ama kötü değildi. Bariz bir farkta yaratmadı.
*Serhat Çetin, aşağı yukarı Muratcan için yazdıklarım geçerli.
*Tutku Açık, bir kaç tane gereksiz 3'lük denedi ama genel olarak kötü değildi.

CR7

Tutku her zaman gözü kapalı attıklarını hiç atamıyor. anlamış değilim.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Şimdi fark ettim birini unutmuşum.

Barış Hersek, çok sevdiğim biri. Böyle iyi oynaması beni mutlu ediyor. Aynen devam, bugün iyiydi.

---------------------------------------------------

Bir bilgi paylaşayım dedim.
Hani bu olmayan, hep olmadı denen basketbol takımı varya, oynadığı 5 resmi maçıda kazandı.

saldır beşiktaş

Takımdaki her oyuncu müthiş özveriyle oynuyor.
Zaten daha iyi takım olduğumuz belliydi Partizan'dan, böyle oynayınca zafer kaçınılmaz oldu.
Erken konuşucağım ama, bu takım Top 16'ya kalır.

Bu arada;
Christopher, yeni Hawkinsimiz olur.
Oyunun tek bir dakikasında bile soğuk kalmıyor, ihtiyaç duyduğumuz anda sazı eline alıyor.

Bob Marley Falker'ın da çok katkısı olacaktır takıma, özelikle rakip kısaları caydırmak açısından.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan