Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Yanlışın var, bizden önce Ukrayna'da oynuyordu.

Düzeltme: Benimde yanlışım var. Fransa'da ASVEL'de oynuyormuş.

saldır beşiktaş

Lokavt zamanı oynuyordu Asvel'de, orda da bu kadar kötü istatistiklerle oynayacağını sanmıyorum.
Senin bahsettiğin NBA istatistikleri olmalı:
http://www.nba.com/playerfile/pops_mensah-bonsu/career_stats.html
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Maestro

Tüm yabancılar gidebilirdi fazla üzülmezdim ..

Ama Arroyo gitti ya harbi yıkıldım ve tüm heyecanım kayboldu,

Şu an ne olup ne bitiyo açıkcası tam anlamıyla bilmiyorum, çok zor ama geçen seneki heyecan umarım bir an önce yakalanır/yakalanabilir  ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Geçen seneki gibi olması bence imkansız. Türkiye'de basketbolun dinamosu Efes bile öyle bir başarıyı 1 kez gerçekleştirdi, tekrarı gelmedi.

ERHUN

Beko Kupasında Zalgiris'le oynuyoruz şuanda. NTVspor'da canlı veriliyor izlemek isteyenlere duyurulur.

(Bayern Münih-Zalgiris Kaunas-CSKA Moskova-Beşiktaş)

Bu maçın galibiyle bundan sonraki maçın galibi final maçı oynayacak, kaybedenler yarın 3'ncülük maçı oynayacak.

Şuan öndeyiz, takım şuan için iyi. Markota gerçekten kaliteli adam. Takım birbirini tanıyınca çok daha iyi işler yapacağımızdan eminim.

saldır beşiktaş

Zalgiris, gibi bir takımı bu kadar rahat devirmek takdir edilecek iş; hazırlık maçı bile olsa.

Bu arada Erman Kunter Terapi Merkezi'nin son ürünü, Barış Hersek olacak gibi  :)
Kenardan gelip verdiği katkı çok önemliydi, inşallah devam eder bu çizgisi.

eRe

istatistiklerini nereden bulabilirim bizimkilerin
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Barış Hersek (Boris:) zaten iyi basketbolcu ama gösteremiyordu, şuan için daha çok gösteriyor. Efes Pilsen'den çıkan kaliteli dönemin ürünü. O zamanlarda çıkan Efes'in tüm uzunları gibi alt takımlarda oyun kurucu oynatıldığı için dış şut gibi, oyun kurma zekası gibi şeylerde diğer uzunlara göre daha iyi.
Markota'yı çok beğendim. Basketbol zekasının üst düzeyde olduğunu yaptığı bir kaç hareketle gösterdi.
Dasic'in oyunda olduğu zamanlarda çok izleyemedim ama kuzenimin (Tunçeri basketbol okullarında antrenörlük yaptı bir kaç yıl) dediğine göre iyi adam, ilk izlenim öyle dedi. Dış şutu da varmış.
Patrick Christoper bugün pek bir şey yapmadı ama Rixos kupasında beğenmiştim. Fiziğini iyi kullanıyor, potaya giderken kolay kolay durdurulamaz izlenimi verdi.
Tutku şuanda takımdaki en iyi oyun kurucu.
Curtis Jerrels için ne desem bilemedim, Rixos kupasında beğendiğim bir maçı vardı ama onun dışında pek bir şey yapmadı. Genç oyuncu, Erman hocanın elinde umarım daha iyi olur. Potansiyel olduğu belli.

Bu arada Beko Kupası final maçında CSKA Moskova'yla oynayacağız.

ERHUN

Konunun başındaki fikstür ve kadro güncellendi.

eRe

Primerahora'ya konuşan Carlos Arroyo, "NBA ve Türkiye'de benimle ilgilenen bazı takımlar var. Kararımı 15 gün içerisinde vermeyi planlıyorum" dedi.

Carlos Arroyo, sözlerine şöyle devam etti:

"Venezuela'dan geldiğimden beri yaklaşık 1,5 aydır antrenmanlarıma devam ediyorum. Şu an serbest olan Shaun Livingston, Juwan Howard, Eddy Curry, Mo Peterson, Marko Jaric gibi oyuncularla birlikte çalışıyorum. NBA veya Türkiye, neresi olursa olsun şans bulduğumda hazır olmak istiyorum. Eğer NBA'e geri dönmezsem Galatasaray benim için iyi bir tercih olacaktır. Tanıdığım oyuncular ve tanıdığım teknik ekiple çalışmak benim için daha kolay olacaktır. Sarı-kırmızılıların da iyi bir takım kurduğunu söyleyebilirim. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz."
www.erdemeksi.com

ERHUN

Arroyo'yu biz istemiyoruz zaten bize gelme şansı yok artık.

NBA başladığında boşta kalanlardan birini alacağız demişti Erman hoca. Daha takviye yapılacağı kesin.

Cem Goren

Pazar saat 17:00'de Cumhurbaşkanlığı kupası finali.

BEŞİKTAŞ-efes
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ERHUN

Alıntı yapılan: Cem Goren - Eylül 26, 2012, 15:08:21
Pazar saat 17:00'de Cumhurbaşkanlığı kupası finali.

BEŞİKTAŞ-efes

Abdi İpekçi'de.

eRe

efesin maçı olduğu için ntvspor lütfedip verir sanırım maçı
www.erdemeksi.com