Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

86-79 kaybettık.ozellıkle son perıyot hıc bır haklı taraftaları olmayacagı hatalar yaptı hakemler ve cıddı anlamda zarar verdıler bıze.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

Bi yerde kaybedecektik.
Bunun da Karşıyaka deplasmanında olması normal.

Maç boyunca Karşıyakalıların küfürlerine göz yuman hakemlere de selam olsun.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Yanlış bilmiyorsam Mehmet hâlâ boşta ve NBA'de takım bulması zor gözüküyor. Onu alsak alsında hiç fena olmaz, gerçi son zamanlarda baya sakatlıkla mücadele etti son durumu nedir bilmiyorum.

saldır beşiktaş

Koyalım Barcelona'ya bizim için de başlasın bayram.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

TOFAŞ-CSKA 2'li bilet 25 lira

TOFAŞ 10 lira
CSKA 20 lira

biletimizi aldık bekliyoruz. Daha geç olmadan 125 liraya kombine mi alsam ne yapsam.

eRe

barcelona deplasmanında ılk yarı 36-34 gerıde bıttı
ama bu takım boyle devam eder ve bos ucluklerı bu sefer atarsa one gecer goturur gıbı
www.erdemeksi.com

eRe

72-60 kaybettık
halbu kı son 3 dakıkaya 62-57 gerıde kapamıs sonra 64-57 yken sportmenlık dısı faul ve hucumda 1 sayı bulunca mac koptu gıttı
geldı gıttı mac ya helal olsun besıktas
www.erdemeksi.com

ERHUN

Vladimir ve Serhat biraz olsaydı maçta kazanabilirdik. Hakem rakibimizin büyüklüğüne ve ev sahibi olmasından dolayı etkilendi sanırım. Bizim haklı olarak aldığımız kararların aynısını 1 sonraki atakta haksız yere onlara verdi. Neyse eyvallah Beşiktaş.

Üst üste 2'nci mağlubiyet, haftaya CSKA'ya da yenilirsek bu taraftar istifaya davet eder Erman hocayı.

eRe

Alıntı yapılan: ERHUN - Ekim 26, 2012, 00:13:16

Üst üste 2'nci mağlubiyet, haftaya CSKA'ya da yenilirsek bu taraftar istifaya davet eder Erman hocayı.
www.erdemeksi.com

saldır beşiktaş

Tecrübe çok önemli oluyor bu tür maçlarda.
Barcelona iyi oynamadığı maçı tecrübesiyle kazandı.
Bu tür maçları oynadıkça, daha iyi olacağız.

Dasic'in de artık biraz sorumluluk alması lazım.
En çok ihtiyacımız olan oyuncu, bu şekilde olayın dışında kalmamalı.

CR7

Alıntı yapılan: ERHUN - Ekim 26, 2012, 00:13:16

şu triplere de bayılıyorum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Trip falan değil etrafta gözlemlediğimi yazdım. Gerek bu forumda gerek başka sitelerde böyle bir hava var. Bir kaç mağlubiyete yönetim sponsor bulamadı diye ortalığı ayağa kaldıracak bir çoğunluk olduğunu biliyorum.

Umarım yanlış görüyorumdur, takımı ve kulübü savunma adı altında takıma zarar vermezler.

KONUNUN BAŞINDAKİ FİKSTÜR GÜNCELLENMİŞTİR.

eRe

dasıc ve markota bu kadar kotu oyuncular mıydı hep bılen var mı?
www.erdemeksi.com

saldır beşiktaş

İkisi de kötü oyuncu değil.
Özellikle Dasic Avrupa basketbolunun gelecek vadeden, en önemli oyuncularından biri olarak gösteriliyordu.
Potansiyellerini bir türlü parkeye yansıtamıyorlar diyelim.

Ama Markota'da gelişme var, son iki Euro League performansı bence gayet iyi.
Özellikle Bamberg deplasmanındaki oyunu çok iyiydi.

Dasic'i biraz olayın içine sokabilsek, çok daha heyecan verici bir takım oluruz.
Erman hocanın bu konuyla özel olarak ilgileneceğine eminim.
İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Dasic izleyebiliriz.

eRe

hadı ınsallah cunku ben kendımce bu adamlara fazla umutluca bakıyorum dıye dusunmeye basladım
www.erdemeksi.com