Ana Menü

[STSL] |Beşiktaş - Kayserispor [ 16.10.2011 ] [19:00]

Başlatan El Maestro, Ekim 05, 2011, 19:03:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ekim 15, 2011, 18:09:05
İŞTE BEŞİKTAŞ'IN 11'İ

Rüştü
Ekrem
İbrahim Toraman
Sidnei
Egemen
Aurelio
Fernandes
Quaresma
Guti
Simao
Edu

Toraman sağ bek Ekrem sol bek Allah sabır versin hepimize şimdiden  :-\

RÜŞTÜ
EKREM    TORAMAN  SIDNEI   EGEMEN
               AURELIO    FERNANDES
                        GUTI
SIMAO                            QUARESMA
                       EDU

şeklinde olur diye düşünüyorum. Sabah Egemen sol bek oynayacak tarzı haberler vardı.

NoPasaran

Ya arkadas tarih yarin yaziyor ?

Ve mac bugunmus

Ve sadece kk ya girdigim icin bu mac bugun kactii

Saka gibi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

link verirseniz seviniriz :) teşekkürler şimdiden :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Alıntı yapılan: Agilis 8 - Ekim 15, 2011, 19:00:44
görüntü yokki donma olsun

;D ;D

Aynısını diyecektim, fazla kişi bağlandığı için görüntü yok.

saldır beşiktaş

Girdikten sonra sağdaki Kanal3'e tıklayın açılıyor.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ekim 15, 2011, 19:03:27
Girdikten sonra sağdaki Kanal3'e tıklayın açılıyor.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/casttv/domains/786cast.tv/public_html/embed.php on line 7
Too many connections

saldır beşiktaş

RCA

That's me.

saldır beşiktaş

RCA

olmuyor arkadaş açmıyor hiç bi site delircem

That's me.

KeePSaKe

Since 1903

RCA

ah cem baba olucaktı onun verdiği linkler direk açılıyor :(

That's me.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....