Ana Menü

[STSL] |Beşiktaş - Kayserispor [ 16.10.2011 ] [19:00]

Başlatan El Maestro, Ekim 05, 2011, 19:03:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Şu ana kadar açacağım 3. maç topici olacak ve 2de 2 yaptım hadi bakalım uğurlu geliyorum umarım bu maçtada uğurum devam eder ..  :)

Milli maç arası takıma çok iyi gelecek, dinlenme imkanı bulacak yorulan oyuncularımız ..

Sıkıntılı bir maç olabilir o yüzden temkinli oynayıp ilk yarıda işi bitirmemiz lazım .

SALDIR BEŞİKTAŞIMMMMMMM OLEYYYYYYYYY !  :bjk
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Kazasız belasız, galibiyetle sonuçlanan bir maç olsun.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Cem Goren

Milli maç aralarından nefret eden ben bile bu araya sevindim. Tam zamanıydı bu aranın.

Kayseri ters takım. Gerçi ters olmasa da Beşiktaş sonuçta her maçı zorlaştırabiliyor. Ikına sıkıla da olsa kazanırız
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Ozan Doğan

Genel kanı milli maç arası çok iyi oldu ama bende sevmezdim araları :) Geçen sene İnönü'de ki Kayseri maçını hatırlıyorum Quaresma trivela hesabııı  :alkis

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: unicorn - Ekim 08, 2011, 20:43:37
Almeida kulübede olacakmış bu maçta.

normali de o zaten hemen oynamasın adam ;)

ERHUN

Hugo dinlendirilmeli. Zorlanabiliriz ama kazanırız, kazanmalıyız.

unicorn

Oynamak istemiş ama Carvalhal Kiev ve Fener maçını düşünerek 11'de oynatmak istemiyorrmuş.

El Maestro

Guti'yi bu kez düşünüyor

Beşiktaş'ın antrenörü Carlos Carvalhal, İspanyol yıldız Guti'nin Kayserispor maçının kadrosuna girebileceğinin ilk sinyallerini verdi.

Beşiktaş'ta teknik direktör Carhalval, milli aradan sonra futbolculardan seri galibiyet istedi ve İspanyol yıldız Guti'nin kadroya girebileceğinin sinyallerini verdi.

Dün Ümraniye'de bütün takımla toplantı yapan Portekizli teknik adam, "İyi başlamak önemli hepinizin dinlenerek bu süreci iyi değerlendiğinizi umuyorum. Çünkü yeni ve zorlu bir süreçe başlıyoruz. İlk galibiyet önemli. İyi başlarsanız iyi götürürsünüz bu süreci. Bu zaman diliminde üst üste galibiyetler almalıyız. Biz bu güce sahibiz" dedi.

SENİNLE BİR DERDİM YOK

Son 1 aydır hiçbir karşılaşmanın kadrosuna almadığı İspanyol yıldız Guti'yi Kayserispor maçının 18'ine dahil etmeyi planlayan teknik direktör Carlos Carvalhal tecrübeli futbolcu ile bir görüşme yaptı. Guti'yi odasına çağıran Carlos Carvalhal , "Seninle hiçbir problemim yok. Ben kimseye ön yargılı değilim. Sen iyi olursan oynarsın hazır değilsen beklersin. Bu her futbolcum için geçerli" diye konuştu.

NEŞELİ GUTİ!

Guti idmanlardaki hırsı ile dikkat çekiyor. İspanyol futbolcu dün hem keyifliydi hem de mutlu.

Sabah
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Alıntı yapılan: unicorn - Ekim 09, 2011, 01:57:56
Oynamak istemiş ama Carvalhal Kiev ve Fener maçını düşünerek 11'de oynatmak istemiyorrmuş.

En temizi.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ozan Doğan

kiev maçındada oynatmayacakmış heralde almeidayı.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.