Ana Menü

SL 1.Hafta | Eskişehirspor:2 - BEŞİKTAŞ:1 | 10.09.2011 17.30

Başlatan Cem Goren, Eylül 03, 2011, 00:20:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

ne yanlış yapılıyor anlamıyorum bak gör ezikler hırs yapıp nasıl oynayacaklar yazıklar olsun ya.. ooooooooooof of ama iyiki şimdiden belli oluyor eksikler..

Grocbenn

İlk haftadan kötü konuşmak olmaz derler ama bu hırsa bu isteğe konusulur arkadas.

Ben bu takımda ruh saygı hiçbirşey maalesef yine görmedim..Bana hiçbir şekilde umut vermedi..Umut verseler azcık birşey görebilsek bu mağlubiyet hiç üzmez..Ama maalesef..

Takımda futbol saygısı göremiyorum.Hiçbir oyuncu birbirine yardım etmiyor.Galibiyet isteği sahada hiçbir futbolcuda yok..

Quaresma kırmızı görmek için herşeyi yaptı..Saygısızlık bu..Her topu ezdi..36'lık Dede'yi bir kere geçemedi..Bir tane pası yok..Futbolcu kötü gününde olabilir ama bu kadar zararı dokunmaz..

Simao-Almeida-Fernandes umursamıyorlar..Hırs göremiyorum..Bir takım bu kadar papaz futbolcu olmamalı..İşçi lazım bu takım[kufur otomatik degistirilmistir]oşacak adam lazımdı..

Hafta içi güzel oynar yenebiliriz ama bu takım sezon genelinde bu oyuncu kadrosuyla başarıyı yakalaması futbola ihanet..

Şu Tello şu takımda hala gözü kapalı top oynar..Bir tane araya top atacak adamımız yok..

Bu sezon çok kötü maçlar izleyeceğiz gibi geliyor yine hayalkırıklığı..

NoPasaran

Persembenin gelisi carsambadan belliydi

PortekiLeri Turkiyede bizden baska sallayan yok :))
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

iddaa ediyorum carvalhal dan daha iyi hocalık yaparım...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Tello-Holosko-Bobo-Ernst-Cisseli takım > Quaresma-Simao-Almeida-Fernandes-Gutili takım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Grocbenn

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 10, 2011, 19:54:04
Tello-Holosko-Bobo-Ernst-Cisseli takım > Quaresma-Simao-Almeida-Fernandes-Gutili takım.

Yüzde yüz katılıyorum hatta Delgado'yu da katarım..

Ersin Develi

Takımda bir parça hırs göremedim maçta
Carvalhal'ın 85.dakika da oyuncu değiştirmesini anlayamıyorum.

ilhan mansız_melis

Madrid için 'Bütün yıldızları toplasan nolur,takım olamadıktan sonra' diye yazmıştım. Aynı durumdayız.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

djinonu

Alıntı yapılan: ERHUN - Eylül 10, 2011, 20:18:06
Denizli'yi getirin bana.

geriye yatıp her maç miğde kanserinden gebermek içinmi?
her maç değişik 11 her maç gol yemeden galibiyet yok.. bırakın bu işleri.. cenabetlik var kulüpte. 100yıldan beri düzelmiyor! melis aşşağıda en güzel şekilde belirtmiş..
bizdekiler cisseden bobodan delgadodan tellodan daha iyi daha kariyerli ama takım olmadıktan sonra zırnık değişmez..
tayfurlada yürümezdi bu haa söylemiş olayımda tayfurdan kurtulduk diyorduk korkak futbolundan.. geldi sempatik carlos..jose bile çalıştırsa takımı bir umudum kalmadı benim.. PESİMİSTİM ABİ! OLMAMAM İÇİN BİR SEBEP VER!!!!!!!!!!!

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Eylül 10, 2011, 20:17:01
Madrid için 'Bütün yıldızları toplasan nolur,takım olamadıktan sonra' diye yazmıştım. Aynı durumdayız.

ERHUN

Geçen sene sonu da aynı lafı söylemiştim. Ben bu takımın başında Denizli'yi görmek istiyorum. Güven veriyor. Düşüncemi söyledim. Carlos'larla başka bir Portekiz'liyle kanser olacağıma Denizli'yle kanser olmayı tercih ederim. Neymiş 1-0'a yatıyormuş. Geçen seneki gibi 2-1 öne geçtiğimiz maçı 4-2 kaybetmektense 1-0 olsun bizim olsun. Güzel futbol oynatma ayakları Türkiye'ye uymuyor. İspanya değil burası.

Türk teknik direktör her zaman daha iyidir, en azından ligi biliyor. Carlos hayatında Türkiye'mi görmüş. Türk futbolumu görmüş.

ilhan mansız_melis

Denizli konusunda katılıyorum Erhun'a.

O değil de belki ama çok erken bu sene de hüsran olursa istemem yıldız falan takım oyuncusu olsun yeter.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Eylül 10, 2011, 20:45:26

O değil de belki ama çok erken bu sene de hüsran olursa istemem yıldız falan takım oyuncusu olsun yeter.

Portekiz ekolünün Türkiye'de tutmayacağını düşünüyordum, bu düşüncemi Fernandes, Simao, Almeida 3'lüsü yıkacak gibiydi ama geldiklerinden bu yana bakıyorum da pek yıkacak gibi gözükmüyorlar. Alman ekolü candır, Türkiye'de her zaman iş yapar.

djinonu

Alıntı yapılan: ERHUN - Eylül 10, 2011, 20:48:19
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Eylül 10, 2011, 20:45:26

Portekiz ekolünün Türkiye'de tutmayacağını düşünüyordum, bu düşüncemi Fernandes, Simao, Almeida 3'lüsü yıkacak gibiydi ama geldiklerinden bu yana bakıyorum da pek yıkacak gibi gözükmüyorlar. Alman ekolü candır, Türkiye'de her zaman iş yapar.

ernst fınk hılbert silindi...

baskanın menajer arkadaşı sahayesinde çeteciler bastı..

NoPasaran

Hoca eleştirisi şu an gereksiz görüyorum açıkcası. Şuan çok yeni, zaman tanımak lazım.

Ancak benim tepkim Portekizlilere.

Sizdede aynı drum varmı bilmiyorum ama bugün bakıyorum suratlarına "bitsede gitsek" "neden buradayız" der gibi , suratsız çalışan işciler gibiler..

Geçen senenin son dönemleride böyleydi..

Hırs, istek tamamen sıfır.. Tüm takım ve taraftar onlardan bişey beklerken..

Siz kimsiniz diye sormak haykırmak istedim bugün Q7 nin yüzüne emin olun. Bu kadar sorumsuz durulmaz sahada, olmaz yani olmamlı..

Şu maçı izlerken gözlerim doldu yemin ederim. Bundan 3 sene önce, Hocamız Mustafa Denizlinin "takım" olan takımı, Bursa karşısında 44. dakikada 10 kişi kalmış ancak son 25 dk öyle bir bastırmış öyle bir bastırmış ki taraftar çıkarken gözyaşlarını tutamamıştı verilen mücadele için..

O günün kadrosunda şu an kimler var çok hatırlamıyorum

Ancak Delgado,bobo, holosko, yusuf şimşek, cisse,ekrem dağ tello ernst vs vs vs vs VARMIŞTIR herhalde...

O kadro çok mu iyiydi bunlardan ?

HAYIR..

Ama en azından aralarında hiç "çakma" yıldız yoktu..

KABUL EDEMİYORUM, SİNDİREMİYORUM..

Bugün Necipte çok kötüydü, Toramanda çok kötüydü..

Ancak bunlar hep olacak..Birisi iyi birisi kötü olacak

Ama suratsız futbolcular taraftarında sabrını göreceksiniz çok yakında kaçıracak..

"fernandez" ve "quaresma" için ilerki günlerde inönüde tepki gelirse kimse şaşırmasın.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net