Ana Menü

SL 1.Hafta | Eskişehirspor:2 - BEŞİKTAŞ:1 | 10.09.2011 17.30

Başlatan Cem Goren, Eylül 03, 2011, 00:20:59

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: Cem Goren - Eylül 11, 2011, 04:12:21
"2 Şeyden anlamıyorum bir arap radyosu bir de Beşiktaş'ın saha içinde ne yaptığı" VEDAT OKYAR.

Tam o durumdayım işte. Eve yeni girdim daha uyku tutmuyor böyle tam gözüm dalacak kafam gidiyor falan. Egemen'i stoper oynatacağım diye İbrahim Toraman'dan sağ bek yaratmaya çalışan bir zihniyet Sol Açık olarak oynadığı Antep'ten bize gelip sol bek oynatılmaya çalışılan bir İsmail Köybaşı devre arasında ısınmaya başlayıp taaa ki gol yedikten sonra oyuna giren bir forvetvari oyuncu. Ruh olmayan bir takım ne istediğini bilmeyen bir hoca daha ligin başında bitse de gitsek havasında olan oyuncular derken ilk haftadan ilk mağlubiyet. Neyse fazla uzatmayalım.

Hayırlısı

Ekleme yapayım.
Takımımızda bek dediğimizde akla gelen oyuncular: İso, İbo, Tanju, Ekrem, Hilbert.

İso; Bizden önce sol açıktı.
İbo; Stoperden bozma.
Ekrem; Bizden önce sol açıkta oynuyordu, arada sağ açıkta oynatıldığıda olmuştu.
Hilbert; Açık olduğunu bilmeyen yok.

Bizde orjinal bek sadece Tanju var yani. Oda oynatılmıyor.

Quaresma ve onun gibiler'in bıkkın ve vurdum duymaz tavırları, sinir bozan hareketleri ve bencilliği için Carvalhal konusuna yazmıştım ama tekrarlamak istiyorum "milyonluk eşşekler"..

saldır beşiktaş

Alania maçında s.o.s'e vermişti takım aynı çizgi bozulmadan devam ediyor.
Yine söylüyorum Carvalhal bu takımın malzemecisi dahi olamaz.
Demirören'in kankası güzel bir kazık attı bize.

Bu futbol devam ederse Maccabi gelir 3 puan'ı güle oynaya alır İnönü'de.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

Since 1903

IL Capitano

yanlis bi sey söylemiyor Allahtan Besiktas hakkinda.

biraz offtopic olacak ama sakali tam cikmamis insanlar sakal birakmasin,

al kaida uyelerine benziyorlar  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....