Ana Menü

Aziz Yildirima gözalti/ tutuklandi

Başlatan IL Capitano, Temmuz 03, 2011, 09:54:43

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Ben ciddi ciddi Aziz'in kaçırılmaya çalışıldığını düşünmeye başladım. Eğer gerçekten bu olaylar (şike olayları) yaşandıysa (ki yaşanmış görünüyor, yaşandığına inanıyorum) 10 yıl ceza alabilirler. Yatarı kaç olur bilmiyorum ama 5 olsun diyelim. Yatmak istemez tabii ki. Sonunda bir hastahaneden kaçırılıp yurt dışına kaçacak gibi bir his var içimde.

Ayrıca konuşmalarda Aziz'in Pazar günü Kıbrıs'a gideceği duyulmuş. Çarşamba yapılacakmış operasyon bu laf duyulunca Pazar sabah yapılmış. Bir kaç saat daha geçmiş olsa Aziz Kıbrıs'ta olacaktı, Şekip Mosturoğlu falan hepsi Kıbrıs'ta olacaktı.

Cem Goren

bu şampiyonluk böyle gidere antep'e kadar gider :D

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Temmuz 09, 2011, 00:42:12
Ha bir soru daha..

SÜper Kupa ne olacak ya :-\  ;D
bende onu düşünüyorum 3 gündür :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Alıntı yapılan: ErhuN - Temmuz 09, 2011, 00:56:23
Ben ciddi ciddi Aziz'in kaçırılmaya çalışıldığını düşünmeye başladım. Eğer gerçekten bu olaylar (şike olayları) yaşandıysa (ki yaşanmış görünüyor, yaşandığına inanıyorum) 10 yıl ceza alabilirler. Yatarı kaç olur bilmiyorum ama 5 olsun diyelim. Yatmak istemez tabii ki. Sonunda bir hastahaneden kaçırılıp yurt dışına kaçacak gibi bir his var içimde.

Ayrıca konuşmalarda Aziz'in Pazar günü Kıbrıs'a gideceği duyulmuş. Çarşamba yapılacakmış operasyon bu laf duyulunca Pazar sabah yapılmış. Bir kaç saat daha geçmiş olsa Aziz Kıbrıs'ta olacaktı, Şekip Mosturoğlu falan hepsi Kıbrıs'ta olacaktı.

Yeni karisi ile (sevgilude olabilir) abd ye gidecekmis bir gun sonra

Hastaneden kacma isi zor ya, kolay degil, yemez
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

karısı evlenmişler ;D
zaten balayına gidiceklermiş ama karısı hiç yokmuş ortalıkta
FEDA

NoPasaran

Bu adamla omurde gecmez harbi :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

konuşma tarzı bile sinir olmama neden olan bi adam ne buluyosa gencecik kız bu adamda kızından küçükmü acaba
FEDA

ERHUN

Aziz Yıldırım´ın "tutuklanma" talebiyle mahkemeye sevk edilmesi büyük şok yarattı. Sarı - lacivertli yönetim ise Beşiktaş´ta bir cafede buluşarak durum değerlendirmesi yaptı.

Tüm yöneticilerin katıldığı zirvede zaman zaman Ali Koç, Nihat Özdemir, Murat Özaydınlı ve Aziz Yıldırım´ın kardeşi Acar Yıldırım kendi aralarında özel görüşmeler yaptılar. Yöneticilerin büyük şokta oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe taraftarlarından da yoğun destek alan yönetici Ali Koç´a karşı yapılan "30 milyon arkanızda" söylemlerine ise Koç tek bir cümle ile cevap verdi: "Daha yeni başlıyor"

Bu arada Ali Koç'un, savcının tutuklama kararı vermesinin hemen ardından Adliye'ye geldiği dikkat çekti..

NoPasaran

Azize baron diyorlar

Ergenekonun finans ayagi imis
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Bu adamın daha neleri, ne bağlantıları var da ortaya çıkarmıyorlar ya da çıkaramıyorlar işte.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

unicorn

13 yıllık Fenerbahçe Kulübü Başkanlık döneminde kulübü aldığım yerden getirdiğim nokta malumdur. Dernek olan Fenerbahçe kulübünü kurumsal bir yapıya dönüştürdüm. Bugün Avrupa'nın en önemli spor kulüplerinden biri haline geldi. Bugün salonlarda bayan ve erkeklerde, voleybolda bayan ve erkeklerde bütün Avrupa'da başarılar yakalamaya, bireysel anlamda sporcularımızda Avrupa'da başarılar kazanmaya başladı. Aynı şekilde Futbolda da Türkiye'ye önemli isimleri transfer ederek  Fenerbahçe ve Türkiye'nin ismini her yerde duyurmaya başladık. Bugün verdiğim ifade  içerisindeki suçlamaları kabul etmediğimi zaten belirttim.

Bunları yapmadığımı da  vicdanen belirtiyorum. Gizlilik ilkesine rağmen yayınlarda Devletin emniyetinde çektirdiğim resimlerin  kamuoyuna yansıması ve sanki suçluymuşum gibi kamuoyu oluşturmaya çalışılması, Taraf ve Fotomaç gibi yayın ilkelerine uymayan iki gazetenin Kıbrıs'a kaçacağımı belirtmesi  beni derinden yaralamıştır. Ben bu ülkenin evladıyım. 60 yaşındayım. Bu yaşımdan  sonra da yaşayacağım topraklar Anadolu'dan başka yer olamaz. Öldüğüm zaman yatacağım mezarımın yeride bellidir. Gözaltına alındığım süreçten bu güne kadar geçmişten gelen hınçlarını çıkartmak için aleyhime yayın yapan kuruluşların hepsini kınıyorum. Destek  olanlara da camiam ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Rahatsızlıklarım, sağlık sorunlarım var.  Kalbimde stent takılı, damarımda tıkanıklık var, böbreğimde kist var, şeker ve tansiyon hastalığım var. Gözaltına alındığımdan bu yana hemen hemen her gün hastaneye gidip geldim. Şu anda da aynı rahatsızlıkları yaşıyorum. Arzum yapmadığım ve samimi olarak söylediğim, işlemediğim bu suçlardan dolayı şahsımın serbest bırakılması, dışarıdan bu davanın devam etmesi, sonunda çıkacak karar neticesinde, suçumuz var ise bu  suçumuzun cezasını çekmektir. Şuan sağlık nedeniyle bir yere, cezaevine gitmem beni zor  durumda bırakacaktır. Fenerbahçe ve  Fenerbahçe Camiasını çok sevdiğimi  söylüyorum. Son sözümün de tüm  Fenerbahçelilerin söylediği gibi dar ağacında olsamda son sözüm Fenerbahçe olacaktır.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

CR7

ya orada demek istediği bizim elimize belge gelmedi sadece duyduğumuz şeyler var. duyumdan da karar verilmez belgenin emniyetten gelmesi lazım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Oda oalbilir ama bu seferde başka sorun çıkıyor

bugün ayın 10 u ve bunlar daha belge bile görmedi..

emniyet ne zaman verecek anlamadım ki arkadaş..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

azızın sekerı 240 olmus suan yıne hastaneye kaldırıldı!!

saka gıbı !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

Ya arkadaş tamam sağlık sorunun var diyelim ama ben artık kıllanıyorum bu işten. Senin gözünün önünde geçen sene stad yandı millet cinnet geçirdi sana bir bok olmadı da şimdimi oluyor ya.
altın kapılarımız kan oldu tayfun