Ana Menü

Aziz Yildirima gözalti/ tutuklandi

Başlatan IL Capitano, Temmuz 03, 2011, 09:54:43

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alıntı yapılan: eRe - Temmuz 08, 2011, 00:55:42
abı bende cepten gırınce 3 harf gozukuyor sadece mesajın ve altalta destan gıbı oluyor :D buna bı cozum yok mu

http://www.kralkartal.net/index.php?wap2
yada

android,blackberry,windows phone yada ios kullanıyorsan tapatalk ile sorunsuz foruma erişim sağlayabilrsin

http://www.kralkartal.net/index.php?topic=32629.0

:D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

yine hastaneye kaldırılmış
geberse de kurtulsak adi heriften.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Banucan

deme öyle Yiğit oda insan (dolandırıcı olması değiştirmez)
oda baba ve bekleyeni var suçunun cezasını çeksin ama ölmek değil bu suçun cezası bu kadar ağır olamaz yaptıklarına rağmen yazık.
FEDA

NoPasaran

Yine kaldirilmis

Adama bisey olacak. Kalsin hastanede arkadas ne olacak sanki anlamiyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: L_James_6 - Temmuz 08, 2011, 01:06:39
yine hastaneye kaldırılmış
geberse de kurtulsak adi heriften.

Önce diyorum adamla çok uğraşılıyor, oda insan neticede.

Ondan sonra diyorum; bir sezon boyunca o kadar maça gidiyoruz, maddi ve manevi olarak takıma destek oluyoruz, 90 dakika boyunca tezahürat yapıyoruz, takımımız mücadele ediyor, emek veriyor, ardından bu adamlar masada para alıp verip şampiyonu belli ediyor. İşte bu aklıma gelince bende senin gibi gebersin diyorum.

IL Capitano

su anda bi fenerlinin durumunu dusunebiliyor musunuz? sen maclari aldim filan zannet sonra hersey yalan olsun.. garip bi durum, ben bunu juve ile yasadim, insanin psikolojisi bozuluyor, bizimki telefon görusmeleri filandi. böyle resimler filan yoktu. elle tutulur , gözle görulur bi durumda yoktu. bir suru italyanca yazilar filan.

isin kisasi su anda (hic bir zaman tabiiki de) fenerli olmak istemezdim , inandigin her sey yalan..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

Formed: 1907
Nickname: Sarı Kanaryalar (Yellow Canaries)

UEFA club competition honours
• None

Domestic honours (most recent triumph in brackets)
• League title: 17 (2007)
• Turkish Cup: 4 (1983)

History
• Founded in Istanbul by a group of youngsters from the Kadikoy district on the Anatolian side of the city, Fenerbahçe were named after a local lighthouse. Two years later they adopted their familiar yellow and navy blue kit.

• Dominant in the Istanbul Football League, they made their reputation during Allied occupation from 1918, winning 41 of 50 fixtures against French, British and Italian army sides. They developed a big support base, including Mustafa Kemal Atatürk, founder of the modern Turkish nation.

• In 1923, prior to the formation of the modern Turkish league, Fenerbahçe went through their entire season without conceding; by contrast in the 1988/89 Super League they scored a record 103.

• The Sarı Kanaryalar won the first modern Turkish title in 1959, beating the team with which they have traditionally vied for local and national supremacy, Galatasaray AŞ. They have since claimed a record-equalling 16 more.

• Brazilian coaches have been important for Fenerbahçe. Between 1972 and 1975, Didi led them to back-to-back league titles, part of a haul of eight trophies in what represents the most successful spell a coach has ever overseen at the club. In 2006/07 Zico captured the Turkish crown before leading them to their first UEFA Champions League quarter-finals the following season.

Club records
Most appearances: Müjdat Yetkiner (416)
Most goals: Aykut Kocaman (140)
Record victory: 7-0 on three occasions, most recently at home against Kayserispor (Süper Lig, 20 February 2005);
8-1 on two occasions, most recently at home against Kayserispor (Süper Lig, 20 November 1994)
Record defeat: SL Benfica 7-0 Fenerbahçe (European Champion Clubs' Cup, 17 September 1975)

* Last updated on 12 July 2010

daha güncellenmemiş hala 17 şampiyonluk :D

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=52692/profile/index.html

unicorn

İstanbul Adliyesi'nde Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sorgusu sona erdi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sorgulanması tamamlandı.

Sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Aziz Yıldırım, hakim ve savcıların kullandığı üst kapıdan adliye binasına alınırken, yoğun güvenlik önlemleri dikkati çekti.

Yıldırım'a adliye önünde, bazı Fenerbahçeli taraftarların 'Büyük Başkan Aziz Yıldırım' şeklinde slogan atarak destek verdikleri görüldü.

Aziz Yıldırım, adliyede sağlık kontrolünden geçirildi. Yıldırım, sağlık kontrolünün ardından Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından sorgulandı.

Aziz Yıldırım'ın 6 saat 45 dakika süren sorgusu sona erdi ve kararın çıkması bekleniyor.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

CR7

Alıntı yapılan: twitter:maliano Maliano

TFF'nin ana sponsorlarından birinin patronlarına dün görüşmede TFF yetkilileri tarafından "Malesef Fenerbahçe küme düştü" dendiğini duydum.

unicorn

Adalet Aksamış Olsa Bile Varacağı Yere Varıyor.
Ve Ne Yazık ki Asalet Parayla Gelmiyor...

Cem Goren

Tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

unicorn

Akacak kan damarda durmaz...

Ve unutma Aziz efendi;

Kan her zaman damardan alınmaz !

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.