Ana Menü

Aziz Yildirima gözalti/ tutuklandi

Başlatan IL Capitano, Temmuz 03, 2011, 09:54:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Çok sayıda kulüp yöneticisi sorguda... Polisler Fenerbahçe'de arama yapıyor   DHA 3 Temmuz 2011          Organize Suçlar ekiplerinin sabah 07:00 itibariyle İstanbul ve Antalya'nın da içinde bulunduğu 12 ilde eş zamanlı başlattığı futbolda şike soruşturması kapsamında, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın evinde bir arama yapıldı. Bu aramanın ardından sağlık kontrolüne götürülen Yıldırım gözaltına alındı.    Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadyumu'nda da çeşitli aramalar gerçekleştirilirken Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu, Kulüp Müdürü İlhan Ekşioğlu ve bir yönetici  göz altına alınanlar arasında bulunuyor.
İlk gelen bilgilere göre operasyon kapsamında ikinci yarıdaki Fenerbahce-Eskişehir maçı da inceleniyor.

12 ayrı şehirde futbolda şike operasyonu sabah saatleri itibariyle başladı. Baskınlar ve aramalar devam ediyor. Yaklaşık 40'ı aşkın gözaltının olduğu belirtiliyor.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Sedat Peker'e yakınlığıyla bilinen Giresunspor Başkanı Olgun Peker de göz altına alındı.
Gözaltına alınanlar arasında, futbolcular, teknik direktörler ve menajerler de bulunuyor
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

İşte gözaltına alınan isimler   j 3 Temmuz 2011          "Futbolda şike soruşturması" kapsamında yapılan incelemeler sonrasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve birçok isim gözaltına alındı.    Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı  ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin teknik takibin ardından İstanbul'da  bazı evlere sabah saatlerinde operasyon düzenledi.
O, operasyon kapsamında gözaltına alınan isimler;
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu
Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi İlhan Ekşioğlu
Fenerbahçe'nin yeni transferi Sezer Öztürk
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz
Trabzonspor  Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar
Eskişehirsporlu futbolcu Ümit Karan
Ankaragücü'nün yeni transferi Serdar Kulbilge
Gençlerbirliği Kulübü futbolcusu Serkan Çalık

IL Capitano

ne pislikleri varsa ortaya ciksin..

Banucan

Alıntı yapılan: Cem Baba - Temmuz 03, 2011, 09:57:08
ne pislikleri varsa ortaya ciksin..
yine bir şekilde örterler gibi geliyor bana ama belki en azından bundan sonra şike olmadan temiz bi futbol izleriz.
FEDA

FANATİK KARTAL1903

Bu şerefsizlerin yaptığı şike kabak gibi ortadaydı, ezikşehir inşallah küme düşürülür. Azize'ye yine bir şey olmaz, 1-2 güne salarlar.

IL Capitano

Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin İstanbul'da başlatılan operasyon çerçevesinde, sabah saatlerinde Fenerbahçe Spor Kulübünün Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki başkanlık binasına gitti.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin, stadın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Demir kapılar kilitlenirken, kulüp binasında da arama çalışmaları sürüyor. Trabzon ve  Beşiktaş kulüplerinde de aramaların yapıldığı bildirildi.

Milliyetten..

acaba gercekten aramislarmi bizim kulubude???

NoPasaran

Bizde de arama varmis, o niye
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

NoPasaran

Azize istifa eder mi acaba

Artik bu pislikten kurtulamazlar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

Hiç şaşırmadım şahsen bu ilkte değil sanıyorum ki rezillik

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

eRe

Aziz dava!..
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Gizli kalması gereken bilgileri temin ettiği gerekçesiyle 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle" yargılanıyormuş, biliyor musunuz?. Duruşmada "Mesleğiniz" sorusuna "Fenerbahçe Başkanıyım" diye verdiği yanıtı yargıç kabul etmemiş. "Fenerbahçe Başkanlığı meslek değildir" deyip "İş adamı" yazdırmış.
Şimdi, bu bütün gazeteler ve televizyonlar için fevkalade ilginç bir haber değil mi?.
Peki niye yok?.
Bu gizlenecek, saklanacak haber mi?.
Kim baskı yapıyor da, haber sansürleniyor?.
Ben tüm ayrıntıları HaberTürk'te okudum, başka yerde de rastlamadım. Kaçırdıysam, kaçırdıklarımdan özür dilerim, eğer haberi başarı ile gizleyerek vermedilerse.. Zira bu haber manşetlik..
Mesela Uğur Dündar, artık izlemez olduğum Star Ana haberde görüntüleriyle verdi mi bu haberi, vermedi mi, çok merak ediyorum?.

hıncal uluç

geçen hafta hınçal uluçun bir yazısı...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

emenikede şimdi alınmış ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Banucan

Fenerbahçe muhasebe müdürü Tamer Yelkovan da gözaltında
FEDA

CR7

ondan sonra suçlu oluyoruz biz söyleyince.

adamlar 17de16 yaptı oluyor. daha ne laf söylüyorsun oluyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)