Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

Bugun Yenebilcegımız Bi Maçtı Berabere Kaldık..
1.ciyle puan farkı 5 oldu :(

;D ;D

NoPasaran

FANTASY CITY - Di Stefano Pasa NoPasaran takımında ateş altında. Menajer sezonu en iyi şekilde noktalamak amacında. Di Stefano Pasa NoPasaran'de işe başladığı zaman kamuoyunun onun hakkındaki görüşleri olumluydu.Bunun ana sebebi Di Stefano Pasa'in geçmiş kariyeri olmalıydı.Geçmişinde NoPASARAN, NoPasaran! & NoPasaran takımlarının başında iyi sonuçlar alarak yeteneğini kanutlamıştı.

NoPasaran takımı artık menajerlerinin önderliğinde iyi şeyler yapamadıklarından şikayetçi. 13 sıra takımın beklentilerinin ve olması gerekti yerin altında.Takımın başkanı yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: ??Di Stefano Pasa menajerimiz daha çok çalışmalı,elinden gelenin çok daha iyisini yapmak için uğraşmalı,doğru kararlar verip doğru taktiği kullanmalı?? ??çünkü??dedi ve ekledi:?? takımımız daha iyi yerleri görecek kaliteye sahip,daha iyi yerler hakediyor??
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

kornerden golüm var walcott attı 3-2 kazandık ama taktiği değiştirmek lazım memnun değilim yoldaşşş :))) 8 tane atılırmı be kardeşim ;)

Simurg

çamdibiyle berabere kalmışız 0-0

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Nihayet 1-4 kazanmışım ya 2 tane galvan atmış.

Bu silvayı satıcam en sonunda..

Ortasaha satmak isteyen var mı ? 17-18 milyon bütçem var.
Bölünür senin için uykular!

carsi52

Khedira'yı aldım biraz fazla para verdim ama olsun :)

RCA

fatsayla oynayacagız.. çok güçlü bir rakip.. acıkcası kaybetme yuzdem yuksek yedeklerle cıkarım oyuncularım yorgun.. yapacagımız birsey yok..

ligi 2. yarı ıhsan abı koparır, demedi demeyin.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Ozan Doğan

aynen resul ihsan koparır ikinci yarı. tahminlerime göre benle sen iki üç oluruz gibiydi ama ben düşüş yaşayabilirim :))

[KralKartal]

Kesin birsey yok, en SIKI takipcim Resul, ligin sonuna kadarda birbirimizi kovalariz gibi
bu mac yenilebilirim hatta  ;D  arada fire vermek moda takimimda
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

RCA

Alıntı yapılan: BlackOzZy - Ekim 29, 2010, 00:41:58
aynen resul ihsan koparır ikinci yarı. tahminlerime göre benle sen iki üç oluruz gibiydi ama ben düşüş yaşayabilirim :))

vala ozan kardes bu sene kendmı şanslı görmüyorum (: ilk 6 yeterlı
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

[KralKartal]

Resul senin takimin orta sahasi en yaslisi 24 , asil 2.sezonda sen firtina gibi esersin :)

favori sensin, takimin cok genc ve iyi...zaten 1 puan fark var bu yuzden.

Ozan Doğan

ve alınan mağlubiyet sonrası tribünlerdeki moral bozukluğu arttı ama takıma destek sürüyor :)) çocuklar inanın inanın çocuklar tezahüratları yükselmeye başladı :D bu çöküşün habercisidir çünkü o çocuklar inanmıyor :D yoldaş bizim takım daha genç ama iş yok :D

RCA

hezarfensporu tebrik etmek gerek.. hiç beklemediğim bir çıkışı var takımın ;D

buarada kaan hiç şansın tutmuyor bana karşı .. oyuncun 1. dk da kırmızı görmüş :/

neyse liderin arkasından kovalamaya devam.. ihsan abi vela napıyor ya ;D

That's me.

carsi52

Alıntı yapılan: Resulbjk - Ekim 28, 2010, 22:45:06
fatsayla oynayacagız.. çok güçlü bir rakip.. acıkcası kaybetme yuzdem yuksek yedeklerle cıkarım oyuncularım yorgun.. yapacagımız birsey yok..

Bana ayıp olmasın diye mi söylüyorsunuz abi bunları boşa umutlandırıyorsunuz beni  :ahaha
4 yedik ya vallahi çıldırıcam.
Ulan 1.dakikada bi adam nasıl kırmızı kart görmeyi becerir ya o galvan benim yıldızımdı allah belasını versin oynatmıyorum daha satmıyorumda yedek tutucam futbol hayatını zindan edicem ;D

[KralKartal]

Vela costu bir kere, iyi gidiyor, takimi sirtliyor aslinda.

Ama Busranin takimi hezarfenin kadrosu cok iyi kadro, super orta saha.

Defansi biraz daha iyi olsaydi, lider olurdu.

tek korktugum takim Resul ve Büsra  :ok