Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

yuNuS1903

Bugun 3-2-5 Taktiğiyle çıkıcam maca
Farkmı Yerim Farkmı Atarım Orasi Ayrı :D

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

yuNuS1903

saldır beşiktaş

Üst üste aldığım iki galibiyetle toparlandım.
Zirvede el değiştirmiş rekabet üst düzeyde kimin kimi yeneceği belli olmuyor.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Ozan Doğan

ve beklenen maç ev sahibi takımın galibiyetiyle sonuçlandı :) tebrikler yoldaşım  :bjk  bu arada kalecim hakeme küfür etti ve sadece sarı kart gördü galiba hakem sakinleştirici almış maçtan önce :)))))))))

[KralKartal]

Bobo yine yapti yapacagini ama Bobo bu yoldasim, atiyor iste boyle maclarda , beraberlik olsaydi keske :(
ama dostluk kazansin...kupada yine seninle karsilasacagim...Seninle oynayinca maclara duygusal cikiyoruz takim olarak.

Ozan Doğan

ya sorma kayseriye atmadı geldi bana attı bobo :)))) aynen yoldaşım kupada yine karşılaşacağız yolun açık olsun şimdiden ;)

[KralKartal]

Eyvallah :) ya Kaan ile oynayacagim, adam tum kadrosunu dinlendirmis, orta saha tam kadro bana karsi dinlenmis halde oynayacak :)

Isimiz zor, ama bu maci almamiz lazim, yeni transferim Odemwingieye guveniyorum, macta bos yok.

yuNuS1903

Ozan Doğan

lig sonuncusuyla yapacağım büyük ihtimalle alırım maçı bu arada oyuncularım satılık değil :))) artı suareze ne oldu fiyatı düşmüş :D

RCA

nedeni bilinmez ama oyunun hiç heyecanı kalmadı bende.. :)

tahmınen jubıle sezonum bu benim (:
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Dün akşam ki yenilgiden sonra harbiden çok sinirlendim ya oyuncular yanımda olsa tekme tokat saldırıcam ;D

Bu akşam ki maç için takımı kampa alsam mı ya acaba  :-\
Bölünür senin için uykular!

yuNuS1903

Simurg

Yiğiti kendi evinde yenmişim  4-1
6.sıraya yerleşmişim hadi hayılısı diyorum :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..