Ana Menü

#14 Haz. Guti

Başlatan erdibatmaz, Temmuz 12, 2010, 17:56:37

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Suc yönetimin, adam sarhos geziyor, topunuda oynamiyor, yonetim birsey diyemiyor.

tatile getirdiyse baskan Guti ile kanka olup o ayri konu, ama Besiktas kaptani olacak DURUS yok,

tamamiyle Istanbulu eglence merkezi olarak kullanan Guti'nin duzelecegine inanmiyorum,
1 sene daha yaslandi, artik ne yapacak?

Her mac eksik oynayacagimiza, genc ve dinamik biri alinsin Guti yerine.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ersin Develi

ilhan mansız_melis

"Gerçek Guti'yi Maccabi maçında göreceksiniz."
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Eylül 12, 2011, 12:46:18
"Gerçek Guti'yi Maccabi maçında göreceksiniz."

Geçecek bu lafları kim söylemişse. Carlos veya kendi söylemiştirde, gerçek Guti bir kaç sene önce Madrid'de öldü.

El Maestro

Ya bi .... git demek geliyor içimden ama tutuyorum işte kendimi .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

[KralKartal]

Bugune kadar SAHTE Gutiyi mi izledik? Gercegi bu zamana kadar neredeydi? Gece hayatinda gercegini, sahada sahtesini izledik, dogru
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

unicorn

Ya adam gıbı oyna, ya da cek gıt duzenımı bozma.
Guvenımızı yıkmakta ısrar edıyorsun Gutı, yapma !
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

"Ayrılmak istemiyorum"   Yıldız oyuncumuz Guti, Bursaspor maçı kadrosuna alınmamasının ardından açıklamalarda bulundu.    Carvalhal'ın forma şansı tanımadığı Guti Hernandez, “Sakatlığımdan kurtuldum. Ne kulübümle, ne yönetimle, ne taraftarla, ne takım arkadaşlarımla sorunum var. Sabırla oynayacağım günü bekliyorum” dedi

Beşiktaş’ın dünya yıldızı Guti Hernandez’in Bursaspor maçı kadrosuna da alınmaması Siyah-Beyazlı camiada şok etkisi yarattı. Kadroya alınmadığı için çok üzgün olan Guti’nin yakın çevresine, “Sakatlığımdan tamamen kurtuldum. Neredeyse 1 haftadır takımla çalışıyorum. Bu yoğun fikstürde arkadaşlarıma yardımcı olacağımı düşünüyordum. Ancak Bursaspor maçı kadrosuna alınmadım. Kulüple, yönetimle, taraftarla, arkadaşlarımla sorunum yok. Antrenmanlara çıkıyorum, hevesle işimi yapıyorum. Sabırla oynayacağım günü bekliyorum” dediği öğrenildi.

Ayrılmak istemiyor

İstanbul’dan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını her fırsatta dile getiren Guti, daha önce sözleşme yenilemek istediğini yönetime iletmişti.   

Fanatik   

Kalman için birşeyler vermen gerek ..   

Bende hiç birşey yapmadan her gün gece hayatında olsam, bende kalmak istiyorum derim ..   

Oh ne ala memleket hayat sana güzel demi Guti . 
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Ozan Doğan

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, sakat olmamasına rağmen bugün oynanacak Bursaspor - Beşiktaş maçının kadrosuna antrenör Carvalhal tarafından alınmamıştı.

İspanyol futbolcu yaşanan bu gelişme üzerine bugün sosyal paylaşım sitesi "Twitter" üzerinden yayınladığı iki mesaj  Siyah Beyazlı takımdan yollarını ayırabileceğinin sinyalini verdi.Guti yazdığı mesajda "Ben sakat değilim. Oynamak istiyorum. Futbol oynamak için başka tekliflere açığım" diyerek hem antrenör Carvalhal'a olan tepkisini ortaya koydu, hem de Beşiktaş'tan ayrılabileceğinin sinyalini net  şekilde vermiş oldu.

http://fanatik.ekolay.net/Gutiden-ayrilik-sinyali_3_Detail_33_238531.htm

NoPasaran

Ya arkadaş sana hem kızıyorumfena

hemde dön diyorum

bir tane pas atacak adam yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Beşiktaşlı futbolcu Guti, Kayserispor'a 2-0 yenilmeleriyle ilgili olarak internetteki sosyal paylaşım sitesi twitter'daki hesabından yolladığı mesajlarda, "Ağır yenilgi, çok isim ve az takım. Herkes için düşünme zamanı. Bu taraftar buna layık değil" dedi.

İspanyol futbolcu Guti, twitter'daki hesabında arka arka gönderdiği yorumlarda, "2 aydır oynamıyorum sadece form tutmak için biraz zaman istiyorum. Özellikle sizler için üzgünüm, günah çıkarıyorum" ifadelerini kullandı. Taraftarlardan kendisine yönelik yapılan tepkiye de cevap veren Guti, "Suç benimse, Beşiktaş'a aşık insanlar için üzgünüm. Ben burada mutluyum ve mutlu bir şekilde futbolu bırakmak için Beşiktaş ile ligi kazanmak istiyorum" açıklamasını yaptı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Son cümlesi sezon sonu futbolu bırakacağı anlamına mı geliyor acaba ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

unicorn

Twitter'da "Eğer böyle devam ederse sezon sonunda futbolu bırakıyorum" demiş.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Brestgerfich

Olası bir gol sevincinde Metris'teki Beşiktaşlılara mesaj göndermek istemiş Guti. Ama Allah'tan gol atmamış. Rezilliğin farklı bir boyutu yaşanacaktı.

Formasının içine giydiği tişörtte, Serdal Adalı değil Serdar Adalı yazıyor.
Başkanından malzemecisine herkes boşvermiş bir kulüp...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?