Ana Menü

#14 Haz. Guti

Başlatan erdibatmaz, Temmuz 12, 2010, 17:56:37

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Guti yerine Nihat olsaydı  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Birde dövmesi neydi öyle ya  ???

Çiçekli böcekli bişi  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mayıs 01, 2011, 01:06:13
Guti yerine Nihat olsaydı  :D

sorma, bazilari ayrimciligin alasini yapiyor, ama sonra futbolu savunmus Besiktasi dusunmus oluyorlar.

Neyse derin konular ama Guti veya Nihat benim icin farkli, NIHAT yerli, ve daha onemli,

cunki takima baktigimizda nadir yerli oyuncumuz var, Nihatta gider, Gutide, yani taraftar cikip oynasin artik
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ersin Develi

Guti bu takıma geldiğinde herkesin heyecanını görebiliyorduk az da olsa.
Guti geldikten sonra ki maçlara bakalım,oyunun tamamına etkisi yok belki ama öyle yerlerde etkili oluyordu ki maç dönebiliyordu.

Ya da şöyle düşünelim.
İspanya'da halen Guti formasıyla dolaşırken insanlar,halen posterleri dağıtılırken,bizim burda Guti'ye gösterilen muameleye bakalım.Guti hep saha dışı olaylarla gündeme getirilmeye çalıştı.Yıpratıldı.
Guti Türkiye'ye gelirken kimse ondan 90 dakika koşmasını beklemiyordu.Gol attırsın yeterdi herkes için,ama medyanın ara gazıyla Guti bitme noktasına geldi.
AYNEN NİHAT ÖRNEĞİNDE OLDUĞU GİBİ..Nihat bu noktaya durduk yere mi geldi?

Kendi içimizde bile aldığı parayı eleştirdik,Nihat bitmiş,Nihat bu Nihat şu..Şimdi ne oldu NİHAT BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUĞU.Evet Nihat Beşiktaş'ın çocuğu ama onu bu noktaya getiren medya'dır buna müsama gösterende bizleriz.

Dün maçtan sonra ve bugün YAYINCI KURULUŞUN HABERİ OLAN GUTİ STADI TERKETTİ,kendi sitelerinde olmamasına rağmen,Haber1903 yani Beşiktaş'ın sitesi GUTİ STATI TERKETTİ diye başlık atıyor.

IL Capitano

guti olayinda hakli olabilirsin ama nihat olayi baska. cok sanslar verildi.maclari hep birlikte televizyonda seyrettik,  2 sene icin (1.sene 3,5-2 sene 2,5). yani iki sene icin 6. milyon euro. yapmayin artik. asin bu cocugumuz konularini.
babanizin sirketinden 2 yil icin 6 milyon euro alip hic bir sey vermeseydiniz, ayrica sirkette huzuru kacirip, ona buna bagirip dursaydiniz, öz babaniz sizi sirketten kovardi. artik nihat olayini asmamiz lazim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

ben gutiyi de oyununu da seviyorum. iyi değil buaralar.. sebebi basın medya başka birşey değil..

ama gutiye baktıkça alex aklıma geliyo ve diyorum alex kim guti kim .. bu alex nasıl real madrid de falan oynamadı nasıl ayakta kalamadı çözemedim arkadaş
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

biraz önce telegolde gördüm. Guti'nin söyledikleri aynen şu.

"Only one month in istanbul, only one month"
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Alex realde degil, realin B takiminda bile oynayamaz. Alex Turkiye liginde 85 dakika yatip 2 pozisyon yaratip, istatistikleri kirar,
basarilidir, ki verileri inkar edemeyiz. Ama ALEX sadece Turkiyede is yapar..

Guti ise Alexin yasi kadar realde oynayip orada rekorlari kirmistir, Fbde rekor kirsan ne olacak... :) Simdi her fbli Alexci olmus, daha gecen sene
Alex gitsin takimi bitiriyor deniliyordu. Guti gelince Alex kiymete bindi, vay be.

Guti 34 yasinda ayrica, Alexin yasinda Besiktasa gelse cok daha farkli olurdu tabiki. Ayrica 1 aylik tatil yapacaksa daha guti gonderilmeli,
bu aciklamakar yanlis ve yakismiyor.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ersin Develi

Fox'a o kadar ağır küfür etmek istiyorum ki.
Bende izledim Guti'nin görüntülerini ve maç başlarken yüzünde güller açıyordu keza maç içinde de öyle ama sonra,sonra medya devreye girer Guti karalanmaya başlar.

Hayatı boyunca İspanya da yaşamış olan birinin farklı ülkeye adapte olması elbette zaman alabilir.Bu her oyuncu için geçerli olmayabilir,Örneğin Simao.Ama Guti için böyle

Guti maçtan sonra eğlenmeye gitmiş,napacaktı evde oturup Öyle bir geçer zaman ki dizisinimi seyredecekti.

Ve Alex hiç bir zaman Gutiyle kıyaslanamaz.Alex ilk önce milli takıma seçilsin daha sonra Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif alsın,kaptanlığı bırakalım Real'de ilk 18'e girsin ondan sonra tartışalım.

Ersin Develi

Guti, Galatasaray maçından sonra takım otobüsüne binmeden stattan ayrılmasının yanlış anlaşıldığını ifade etti.

G.saray derbisinde oyundan alınması üzerine yedek kulübesine gitmeden direkt soyunma odasının yolunu tutan Guti, kimseye öfkelenmediğini söyledi. Takım otobüsüne binmeden stattan ayrılan İspanyol yıldızın yakın çevresine konuyla ilgili, "Kafam çok karışık. Hocam beni oyundan çıkardığında direkt soyunma odasına gitmem yanlış anlaşıldı. Ailevi problemler yaşıyorum. Eğer bu hareketim yanlış anlaşıydıysa da herkesten özür dilerim. Ancak, kimseye saygısızlık yapmadım. Beşiktaş taraftarının müthiş sevgisini ve yönetimin iyi niyetini suistimal etmem mümkün değil." dediği öğrenildi.

CR7

sorun gitmesi ya da gitmemesi değil

sorun söylediği o söz.

NoPasaran

Ersin kardesim,

Guti kim?

Niye bu kadar melek yaptin?

Niye kimse q7 ye bisey demiyor ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Basının gazına çok geliyoruz çok.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Gaza gelen guti

Yaptigi aciklamayi gorup niye savunuyorsun kaan meraktayim

Malzemeyi veren guti sonucta

Guti gider kaka gelir. Bu tarz tipler icin uzulmeye degmez
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

harbi ya.

1 ay kaldı sadece diyen adamın nesi savunuluyor?

gözümle gördükten sonra söylediği sözleri neyin gazına geleceğim