Ana Menü

Face şokta ! İncisözlük Facebook'u hackledi ! +18

Başlatan NoPasaran, Haziran 28, 2010, 16:14:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ekim 15, 2010, 21:07:09
Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ekim 15, 2010, 21:03:08
Tabikide panpa  ;D

Yapma kardeşim ya o denyo grubunun içinde ne arıyorsun  ;D

Ayıp ettin panpa şimdi hepsi muhabeti makarası iyi adamlar (liseliler hariç) en büyük kusurları üslüplarının sert olması onuda idare edi verin.
Sizleride bekliyoruz panpalar.

ccc kim olursan ol ne düşünürsen düşün yine gel ccc
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

Biliyorum üsluplarını abi anasına küfür ederek hitap ediyorlar daha ne olsun  ;D  Liseli olsun olmasın artık herkez de duyuyorum bu lafları inci de artık eskisi gibi değil ama bozulmasın da liselilerin büyük etkisi var...
Since 1903

saldır beşiktaş

O konuda haklısın panpa bozulma var kendileride kabul ediyorlar zaten isyan ettikleri bile oluyor ben sözlüğün her zaman iğneleyici tarafında olmuşumdur.
Liselelilerle ve gittikçe kendilerine benzettikleri yazarlarla işim olmaz zati.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

Since 1903

saldır beşiktaş

Ekşideki bir yazarın entry'sini aynen yazıyorum
Ekşi zeki taklidi yapan mallarla,İnci ise mal taklidi yapan zekilerle doludur bize nokta koymak düşer  :)

eRe

ekşi sınırı bilerek yorum yapar , inci ise sadece küfrederek...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

Sizin görüşünüz.

Ama sırf güzel yorum yapıcam diye uzun uzun ne yazıldığı dahi anlaşılamayan yazılar yazmak yerine.
Basit sıradan küfür ederek kısacası içimden ne geçiyorsa onu yazmayı tercih ederim.

eRe

herkes uzun uzun yazmıyor kı
kımısı uzun uzun gorus bıldırıyor kımısı basıt ve kısa
ama ıncıde sadece kufur var.harbı sadece kufur.sozluk adını neden aldıklarını dusunmuyor degılım...cunku butun sozluk dedıgımız olay o konuda bılgı almak ıcın
orada bır konuya gırsem
burada yazsam ceza alacagımdan yazmıyorum bastan baslar @1 den @100 e anasına sovmeye
www.erdemeksi.com

saldır beşiktaş

İnci'nin amacı eğlenmek üzerine kurulu kendileride belirtiyor zaten bunu.
Temel amaç insanları eğlendirmek bilgi vermek değil bunuda başarıyorlar.
Sözlük formatında bir site değil zaten sadece adı sözlük.
Ana avrat küfür edenleri hiçbir şekilde savunmadım savunmamda.

Ekşiciler kendilerinden daha popüler bir hale geldiği için kıskanıyorlar İnci'yi desem yalan olmaz  :)

Guti ORÇ.

inci eskisi gibi değil.ben incide yazarlık yaptım 6-7 ay kadar.eski tadı yok incinin.geçenlerde girip baktım da cok degismis.zaten 1. nesillerden cogu ucuruldu.bazı modlar yeni sözlükler actı.eski tadı olsa inci en iyisi derdim ama şuan ekşi sözlük gercegi var.

eRe

ekşi sözlüğü hiç kimse geçmeyi başaramadı ve bunu başarabilecek bir sözlükte şuan için göremiyorum ben.incinin ev programlarında yaptıklarını ızlerken hep eglenmısımdır ve takıp etmısımdır ama dedıgım gıbı sıte olarak orada kı ortam olarak hep ıtıcı gelmıstır bana
www.erdemeksi.com

ERHUN

Baştan belirteyim hiç bir sözlükte yazmıyorum.
İnciden hiç haz etmiyorum, en başından beri. Full küfür full küfür itici geliyor. Bence en iyi sözlük tartışmasız ekşi ama oradaki bazı tiplerde insanı ekşiden soğutuyor. Saldır Beşiktaş'ında dediği gibi 2-3 kelimede anlatacağını sırf çok bilgin gözükmek için 2-3 paragraftan anlatanlar çok sıkıyor. Güzelce yazanlara lafım yok ama kimisi 2-3 kelime bilgiyi 200-300 boş lafla süsleyip paragraf yapıyor işte onlara karşıyım.

Yinede bu tip yazarlara rağmen ekşi 1 numaradır bence.

eRe

ha bende eksıde ve ıncıde yazar degılım yanlıs anlasılmasın
sadece uykusuzsozlukte yazarım hatta kurucularından sayılırım
www.erdemeksi.com

erdibatmaz

inci şu an panpa diye bir dergi çıkarıp seviyeyi yükseltme derdinde ama evet; inci çok bozdu. onun dışında tv dünyasına yaptığı baskınlarla ünlülerin tanrısallaştırılmasına karşı çok güzel tavırlar koydu. zaten internet çıktı çıkalı ünlülerle daha bir içiçeyiz. inci bu süreci hızlandırdı. küfür olayı ahlaki bir mesele olduğu için onu tartışmaya gerek yok.

ekşi zaten sözlük kavramının ilk örneği. 99 yılından beri var.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P