Ana Menü

TSL 30. Hafta Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ [18.04.2010]

Başlatan CR7, Nisan 11, 2010, 19:34:18

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

90 dakika o Telloya nasil dayandi anlamiyorum, 85te Holosko girdi, topa dokunmadan cikti..
bugunun en formsuzu Denizlidir.
hakemler zaten baska bir alem..uydurma offsidelar filan, verilmeyen penalti.

herkese gecmis olsun bu sezonda burda biter...
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Hakeme pek birşey diyemiyorum.
Fenerlilere sorsan Beşiktaş'a gol attırmak için elinden geleni yaptı der.
Beşiktaşlıya sorsan fenere yanaştı der.Her iki tarafta böyle diyorsa hakemde ne yaptığını bilmiyor demektir.
Hakem oyun kontrölünü 5-10 dakikalarda kaybetti zaten.
Kırmızı kartları değerlendirince.
Ernst-Kırmızı değil.
Toraman-Kırmızı değil.
Wederson-Kırmızı değil.

Ama Bilica kırmızı kart olması gerekir.Hem faul için hemde penaltı noktasına yaptığı hareketten dolayı.
Maçın sorumlusu Denizlidir bunun lami cimi yok.
Ama boboyada değinmeden edemicem.Nasıl kaçırırsın onu ya ? Off ulan of !
Bölünür senin için uykular!

pAscAliAnUmut

Sağa sola bakıyorum, Denizli'nin söylediklerine bakıyorum, galatasaraylıların bursalıların bile söylediklerine bakıyorum fenerasyon 1-0 Beşiktaş..

Kimse kandırmasın kendini !! Hakeme gelene kadar ben burda 50 madde sayarım senin başarısızlğını !!

Sayın Hocam İsmail'i ikinci yarıda hangi maçta oynattın BE ADAM !! Çıktı oynadı, elinden geleni de yaptı. Eğer sen hocaysan bu adamı sene sonuna kadar oynatmalısın. Kahraman Denizli, Mükemmel Denizli, Cesur Denizli diye hitap edilmek için bugün İsmail'i oynattığına imza atarım.

Kalite kalite kalite.. Ulan bu kadar beceriksiz adam nasıl bir takıma toplanır. Kim toplar bunları takıma kim !!

İlk yarıda üst üste 3 pas yapayan bir takımdık. Savunduğunuz Fink döktürdü yine..

Ha şimdi gelelim hakeme ;

Ernst'in pozisyonuna dünyanın hiçbir yerinde kırmızı kart çalınmaz. Dirsek atmışMIŞ. Ulan Emre'ye nefesi bile temas etmiyor !! İlk yarıda Bilica İTİ Toraman'ı saçından tutup kaldırıyor cesur yürek Hüseyin uyarmıyor bile..

Lugano'nun %200 'lük penaltısı verilmiyor.. Gereksiz kartlar carttu curttu..

Hakeme gelene kadar önce kendimizi eleştirelim kendimizi..

Ha bu arada Bilica ANANI KAZI ANANI !!
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

ne dıycegımı bılemıyorum sınırden aglıyorum buldugum duvarı yumrukluyorum boyle bısey yok ya. bobo allah kıtap askına sureklı SOL KOSEYE attıgın penaltı neden sag koseye atılır bunu bı acıkla.o sıbobuna kodum topuna burnuyla vur ortaya gıtsın gol olsun ya emınımkı 1-1 olsa o mac bıze donecek. ıkıncı yarı adamlarda hıcbısey yok maca zaten maglup basladık yedıgımız gol komedı zaten o ayrı bı konu elde adam yok ama o penaltı atılacak abı..
85olmus holosko gırıyor adam ısınmadan mac bıttı 80olmus serdarı alıyorsun. ferrarının yurumeye taakatı yok sıvok topu alıyor rustuye at bana atma dıye ısaret yapıyor tello-toraman ılk yarı yerden kalkamadı serefsızler yuzunden. macla ılgılı soyleyeceklerım bunlar fener 2kere geldı attı gıttı zaten maca 1-0 onde basladılar cıkaramadık golu... hocam sana bısey demıyorum ne dıycegını merak etmıyorum artık gıt... 5aydır oynamayan ısmaıl'ı oynatmanın bı ızahı olmalı

hakem sana gelınce eger ernst dırsek attıysa ben futboldan zerre anlamıyorum. guıza toramanı cekıyor kart yok 2dk sonra aynı pozısyon ama sıvok sarı goruyor. bılıca eger su macta atılmadıysa ne zaman atılcak sarı kartını evdemı unuttun yada serefıszlerın rengımı cezbettı senı.

artık bızım yonetımın yapması gereken;GİDİCEKSIN O HAKEM ODASINI DEGIL BASKAM O HAKEMIN GOZUNUN ONUNDE BILMEM NAPICAKSIN. yeter artık adamlar bı hakem odası bastı sonrası ortada yazık ya valla yazık

besıktas taraftarına dusen;Sıvas macında federasyon-hakem ıle ılıglı yapılacak ne varsa apacak zaten sene bıtmıs su dakıkadan sonra oynayıp kazansak ne olur zaten kazanan bı sekılde kazanıyor

son soz :BİZ BU LIG ICIN HAKKATEN COK SEREFLIYIZ
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Denizlinin buradaki hatası oyunun 60-65 nci dakikalarından Yusufla felan müdahale etmesi gereekirdi.Çok sonradan alınan Holosko yada Özkanın ne anlamı vardı bende anlamadım..

Ancak Kayserispor maçındada buna benzer kadro ile çıkmış ve oldukça başarılı olmuştuk. Bu maç önceside açık konuşmak gerekirse eldeki mecvutlarla (ekrem oynardı ismailin yerine) doğru bir kadro seçimi yapılmıştı. Fenerbahçe katı savunmalara zor gol atan ve sonrasında çokça pozisyon veren bir takım. Alex ile gelen gol Tüm dengeleri yok etti ve yenildik..

2.yarı baskı kurduğumuz dakikalarda nedense aklıma hep Delgado geldi. Böyle maçlarda aniden çıkar asardı bir tane. Keşke olsaydı dedim içimden ne yalan konuşayım..

Kötü oynayan oyuncumuz varmıydı bilmiyorum açıkcası. Çok sert dolu bir maçta bobonun golünden sonra istediğimiz herşeyi elimize alacaktık aslında. Burada bayrak sallayacağımı düşünüyordum ama olmadı işte. Dediğim gibi Bobonun psikolojisini bozdular orada.. Ancak Bobo çok etkili oynadı , tek başına fener savunmasını zorladı...

İkinci yarıda oyuna mutlak hakim olmamıza rağmen Bu takım gol pozisyonu üretmekten malesef halen yetersiz. Bir türlü pozisyona giremiyoruz..

Hakem için ise çok kötü bir hakemdi bence. Luganonun penaltısını görmemesi imkansızdı. Onun dışında şurada burada hata yaptı demeyeceğim, çünkü o pozisyonu görmeyen hakemi çok konuşmanın anlamı yok, niyetinide sorgulamaya..

Açıkcası maç bittiğinde üzülerek kalkmadım sandelyemden. Dişe diş mücadele oldu.Kırılma anları malesef Fenerin lehine oldu. Şans..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

yanlış bir sistem olduğunu düşünmüyorum
doğru bir sistem ile başladık
ama başlarkenki futbolcular ikinci yarıdaki futbolcular olmalıydı.
yani kaş yerine inceman
ilk yarı 2 net gol kaçırdılar diyebiliriz.
2. yarı ise çok iyi başladık bana göre iyi de oynamaya başlamıştık
zaten topla oynama da gösteriyordu %65-%35 şeklinde
ben ilk yarı bu kadar ezilen bir takım 2. yarı ise fb'yi bu kadar ezen bir takım görmedim
ilk yarı iso çok kötü gibiydi ama 2. yarı oynamaya başladı biraz o da
ataklar gelmeye başladı 1-2'si saçma ofsaytla kesildi 1 penaltı verilmedi ama belli ediyordu gol geleceğini ama penaltı oldu
bobo atar diye düşünsemde o an izlemedim vuruşunu ve birden herkes ayağa kalktı sandım gol oldu ama kaçmış
bobo atsaydı o penaltıyı eminim maçı alırdık.
toraman-ernst'in kırmızı kartlarına diyecek şey yok zaten
geçmiş olsun
seneye Europa League'de mücadele ederiz artık.
bu arada da böyle şansımın içine ediyim!
ayrıca bilica senin ta..............................!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

Derbi Özel | FB-BJK-Arkeolog Bilica!
o kazıdıgın cukura kendın gır bılıca...

Cem Goren

ALINTIDIR...

Futbol kuralları usül kitapçığının 17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almakta: "bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır.

carsi52

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Nisan 18, 2010, 21:40:55
Kahraman Denizli, Mükemmel Denizli, Cesur Denizli diye hitap edilmek için bugün İsmail'i oynattığına imza atarım.

Aynen bende atarım.
İsmail ilk yarı çok kötüydü yanımda ki geseli arkadaşlar bile güldü 50 kuruş bile vermem bu adama diye.
İkinci yarı birazcık birşeyler yapmaya çalıştı.
Uğur incemanın ne kadar mal bir adam olduğunu yine gördük.Ulan penaltıya kadar vur çak topa girsin gol olsun ama nerdeeeee..
Bölünür senin için uykular!

CR7

göçek onarmaya çalıştı ya ceza almasın diye hem bilicaya da sarı kartı çıkardı.

biz buna itiraz etsek gelecek cevap da yukarıdakidir.

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: Cem Goren - Nisan 18, 2010, 21:57:13
ALINTIDIR...

Futbol kuralları usül kitapçığının 17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almakta: "bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır.

Hakem sarı kart verdi + Hakem ayaklarıyla onarmaya çalıştı.

Hükmen yenik sayma gibi birşey söz konusu olamaz, hele fener aleyhine hiç olamaz.

bu yazıyı okumaya ve ümit ummaya gerek bile yok, zaman kaybı olur kim okur ve inanırsa birazda olsa.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

djinonu

yok arkadas titreyerek maca baslanilmaz golü yedi cöktü toparlanamadi
hakem zaten fenerasyonun elinde ne beklenir iki haksiz kart verdi ne soysuz gökhan, lugano, guiza, emre ve bilicia soysuzlarin kartlari nerde bunlar topu birak oyuncu olur dizide rol yapsin kansizlar
hakem eve götürdügün para kursagindan gelsin haram zehir zikkim olsun kansiz.ama hersey zaten azizenin tehditleri savurduktan sonra basladi..neyse olan oldu boboya yuh atamadin ama yanliz yapabildigi herseyi yapti...
holoskoya yuh takimi son 5 macta sattin atacagin pozisyonlari atmadin bizi bu rezil maca düsürdün.
konu kapanmistir bravo
haftaya insallah gs bursaya yatar sonrada bjk bursada yenilir haketmeyen fener sampiyon olamaz insallah aslinda bursada haketmiyor ama ne diyim bursami fener dersen bursa derim

pAscAliAnUmut

" Üç yıl üst üste şampiyon olacağız "   

Aziz Yıldırım

Adam birşeylere güvenip bu açıklamayı yaptı heralde. Boşuna yapar mı..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CR7

Alıntı yapılan: djinonu - Nisan 18, 2010, 22:01:30
haftaya insallah gs bursaya yatar sonrada bjk bursada yenilir haketmeyen fener sampiyon olamaz insallah aslinda bursada haketmiyor ama ne diyim bursami fener dersen bursa derim

aynen ben de.

holosko konusunda da

Batuhan

orospu çocuğu penaltı noktasını mı kazdı ?
Koca hestiy aya bedenem ?