Ana Menü

TSL 30. Hafta Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ [18.04.2010]

Başlatan CR7, Nisan 11, 2010, 19:34:18

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

azız yıldırım hakkarten buyuk bı oç'sun... sana baska sozum yok...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

yazıyorum yazıyorum siliyorum.
Beşiktaşıma her ne pislikler yapılırsa yapılsın ağzımı bozmicam işte.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

djinonu

Alıntı yapılan: Cem Goren - Nisan 18, 2010, 22:07:37
azız yıldırım hakkarten buyuk bı oç'sun... sana baska sozum yok...

pardon ama bir  nevhide helal olsun sezonun ilk yari fbnin hakem hatalarindan gina geldi adam savas acti korkuttu etti ama ligi yine kendine cekti
bizim baskan ne yapti?
pafla cikiyorum dedi yedi
bundan sonra masaya vuracam dedi artik kime nasil vurdular bilemicem...

bir popon yemedi degilmi levent kizila sms yazacagina gidip manyak birini bulup bacagina [otomatik editlenmistir]acak...
sen git italyada sahilde mahsur kal baskannnn
isteseydin gemiylede gelirdin helikopterlede kocum!

Simurg

Kırmızı kart gecesi sanki fuzuli laf olsun diye yahu bu hakemleri özelliklemi böle salak olanları kokuyolar derbiye

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

nereye ne yapacagımı bılmıyorum bıyerlerı tekmelemek bırılerıne bagırmak ıstıyorum. babamla zaten bırbırımıze gırdık.
bu gece nasıl bıtıcek bılmıyorum

Cem Goren

Kralkartal21

Yarın işimiz var diyorum sadece. İnşallah birileriyle aramız bozulmadan atlatırım yarını.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

yarın hakkaten ınsan ıcıne nasıl cıkıcaz konuscaklar konuscaklar sureklı bı alay modunda olacaklar...

Cem Goren

haldun doysan 1903radyoda alenen kufredıyor...

Cem Goren

rıdvan'a takıldı gozlerım fenerı ovuyor gavat. yok besıktas kotuymus sadece penaltılara odaklanmıs falan...
kufrun adı gunah...

[KralKartal]

Alıntı yapılan: Cem Goren - Nisan 18, 2010, 22:49:13
yarın hakkaten ınsan ıcıne nasıl cıkıcaz konuscaklar konuscaklar sureklı bı alay modunda olacaklar...

feneri 2.yari ezdik ama ileride bobo tek kaldi, yoksa fenerden cacik olmaz,

hocamiz sagolsun bende iyi sövdüm medyumcagiza
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

reva21

Yeter ya göz göre göre şampiyonlugu veriyolar fenere,lanet olsun böyle hakemlere şerefsizsiniz hepinz ve fener camiası

Nouma21

göz göre göre şampiyonlugu fenere verecekler serefsizler,2 haftadır hakkımızı cebizmizden alıolar bizde bakıoruz anlam veremiyorum ...
İKÜ_BJk

NoPasaran

Beşiktaş'ın İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari, 2. dakikada yedikleri golü çevirebilecek şansı elde ettiklerini belirterek, ''Penaltıyı gole çevirebilseydik maçı kazanırdık'' dedi.

Ferrari, maç sonrası yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, maçın başında gol yemelerinin morallerini biraz bozduğunu ifade ederek, ''Ancak Fenerbahçe'nin bir gol yediği zaman çözüleceğini ve hatalar yapabileceğini biliyorduk.

İlk maçta da bunu görmüştük. O penaltıyı gole çevirebilseydik, bu maçtan kesinlikle galip çıkacağımızı düşünüyordum. Ama penaltıyı kaçırınca neredeyse kaderimiz belli oldu. Olmayınca olmuyor'' diye konuştu.

Son 4 hafta içinde 8 puanlık farkın kapanmasının zor olduğunu söyleyen İtalyan futbolcu, ''Bundan sonra elimizden gelenin en iyisini yapmak ve bitirebildiğimiz en iyi yerde ligi tamamlamak istiyoruz. Burada önemli olan Avrupa kupalarına katılmak. Bu ikincilikle mi olur, yoksa diğer sonuçlar mı, bekleyip göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

feneri 2.yari ezdik ama ileride bobo tek kaldi, yoksa fenerden cacik olmaz,

aynen öyle İhsan abi :ok
en çok da bu koyuyor insana
bu takıma yenilmemiz.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)