Ana Menü

Bursa Diyarbakır MAÇI OLAYLAR nedeni ile iptal!

Başlatan NoPasaran, Mart 06, 2010, 15:57:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Alıntı yapılan: +18 ! - Mart 07, 2010, 00:02:31
Yigit abi; bir K.Maras'ta,bir Yozgat'ta cok uzaga gitme 0stanbul'un bazi semtlerinde yasaniyor bu dedigim..
bu olay cok vahim bi olay,cok dikkatli olmak gerek
eger sadece kökeni baska bi yerli diye alis veris yapilmiyorsa cok yanlis
ama bide madalyononun öbür yüzüne bakmak gerek,diyarbakirda, hakkaride bi türkten birakin alisverisi türklere dükkan bile actirmiyorlar
olayi tartisirken iki tarafli bakmak gerekiyor.herkes gizlemeye calissada türkiyede türk-kürt cekismesi var,bu cekismeyi önlemek ilk hedef olmali.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

+18 !

Daha öncede söyledim ahmet abi..

Bunun nedenine baktigimizda halkin devamli gaza geldigini ve bu macta oldugu gibi hemen insanlari yargilamasindan kaynaklaniyor..

Yanlis anlamasin kimse ama kürtlerin gaza getiren insanlar kadar türkleride kiskirtanlar var..

Cem Goren

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mart 07, 2010, 13:07:01
Yazık olacak Diyarbakır'a umarım küme düşme olayı olmaz
dıyarbakıra neden yazık olacak melıs bı soylermısın...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bazı şerefsizlerin yaptığını tüm Diyarbakıra ve Kürtlere maall etmek istemiyoruz tamam yıllardan beride böyle denir böylede yapılır ama insanlar böyle yaptıkça dahada fazla azıyorlar.
Ben bıktım artık madem pkk değiller izin vermesinler o zaman o yapılanlara..
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

madem pkk degıller benım ulkemde benım ıstıklal marsımı ıslıklamasınlar

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Cem Goren - Mart 07, 2010, 19:46:20
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mart 07, 2010, 13:07:01
Yazık olacak Diyarbakır'a umarım küme düşme olayı olmaz
dıyarbakıra neden yazık olacak melıs bı soylermısın...

şöyle abi kendini bilmez taraftar yüzünden takıma zarar verilmemeli kendi haklarıyla çıktılar lige böyle bişeyden düşmemeliler
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

kendını bılmez olanlar taraftar degıl melıs buna emın olabılırsın...

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Cem Goren - Mart 07, 2010, 20:07:56
kendını bılmez olanlar taraftar degıl melıs buna emın olabılırsın...

Orası ayrı kimin olay çıkardığı kimin ıslıkladığı belli zaten de olan takıma olmamalı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

eger o takıma bugun ceza vermessen seneye oynanayacak bursa macında yıne olay cıkacak bu alenen ortada.
ılk yarıdakı fener macındada boyle oldu. orda maca gıdenlerın amacı provakasyondan baska bırsey degıl
o yuzden cıkarmayacaksın bır daha bunları lıge onlarda yapamayacak ıstedıklerını

dıyarbakır macında sarı-kırmızı-yesıl bayraklar atkılar acılıyorsa ımralıdakı seref yoksununun posterlerı asılıyorsa bu takımın bu lıgde yerı yoktur...

+18 !

Bursa resmen oyun oynadı..

Diyarbakır'da o oyuna geldi..

[KralKartal]

Ligden dusurmeye gerek yok, olay cok basit,

Diyarbakir maclari seyircisiz oynanacak o kadar,

deplasmanlarada diyarbakir taraftarlari alinmayacak,

bunu yapin, takimda oynasin,

yazik takimada, diyarbakirada...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ersin Develi

Bence bu olay maç baz alınmamalı,bu diyarbakırın ilk olayları değil ki,en son küme düşmeden önce de bi olay olmuştu tam hatırlamıyorum,rakip takım CANINI ZOR KURTARDI,eğer can a kasıt varsa buna tahrik denilemez ben art niyet ararım.Evet bir kaç kişinin yaptığını bütün şehire mal edilemez ama biraz daha geniş düşünelim,diyarbakırda yaşanan olaylar belli gerek dağdan inenler gerek mitingler,insanların evlerinin camlarında Olmayan bir devletin bayrağı,bölücübaşının posterleri,bu ülkenin MİLLİ Bayramlarında yapılanlar(apo posterleriyle,kürdistan bayrakları yürümek vs) herşey ortada..
Herkes derki Diyarbakırlı Nimlenmiş,peki sormak isterim neden Trabzon değil neden Amasya değil neden Bilecek değil..Demek ki burada yolunda gitmeyen birşeyler var kim düzeltmek için birşeyler yapıyor,diyarbakır halkı mı? Evlerinin camına Bayraklar posterler asarak mı?
Diyarbakır ın neyi eksik Dostorumu,polisimi,öğretmenimi Türkiye nin çoğu ilinde üniversite yokken Doğunun en büyük üniversitesi Diyarbakırdaydı.bu ülkenin masum öğretmenleri sırf bişeyler öğretmen bişeyle yapmak için gittikleri köylerde bunun bedelini canlarıyla ödemediler mi? polisler taşlanmadımı her fırsatta...
ayakların baş olduğu ülkede söylenecek o kadar şey var ki ama uzatmamak gerek,göz var nizam var

Cem Goren

daha bursa macı sogumadan sımdıde ıbb macında ortalıgı karıstırdılar.
dıyarbakır KUMEYE...