Ana Menü

Bursa Diyarbakır MAÇI OLAYLAR nedeni ile iptal!

Başlatan NoPasaran, Mart 06, 2010, 15:57:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

İstiklal marşını kaç kişi ıslıkladı bilmiyorum ama ıslıklayanların yaptığı hoş bir şey değil.

İlk maçta Bursaspor taraftarının yaptığı şey hoş değildi. Pkk dışarı diye bağırdılar. E Diyarbakır taraftarı da bunu kendine yakıştıramamış olacak ki tepki gösterdiler.

Diyarbakır şehrinin futbola ihtiyacı var, yoksa Türk-Kürt ayrımı iyice ayyuka çıkacak. Futbol bunu engelleyebilir.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Cem Goren

ılk macta yapılan hos degıl hatta ınsanın mıgdesını bulandırıcı cınsten

ama dıyarbakır PKK DISARI sloganına karsılık bu sekılde sloganlar atması ve yaptıkları ve netten gordugum bır kac resım hanı adamlar demekkı bu sıfatı ustlenıyor gıbısınden gelıyor ınsana
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

ilk mactan gelen husumeti pkk iyi kullanarak insanlari galeyana getirmis
benim anladigim bu
terör örgütleri bu isi iyi bilirler,böyle ortamlar onlar icin arayipta bulamadiklari firsattir.
marsimizi isliklayan haindir,bayragimiza saldiranlar serafsizdir bunu kimse inkar edemez
diyarbakirda pkk yandaslarinin ve sempatizanlarin cok olduguda bi gercek
ama biz onlarin oyununa gelmeyelim,aramiza nifak sokmayalim.birakalim terörle teröristle emniyet kuvvetleri ugrassin
istesekde istemesekde biz kürt vatandaslarla ayni gemideyiz,sonsuza kadarda beraber yasayacagiz.oyuna gelip ic savasa cevirmeyelim oyunu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Başkan Sümer gazetecilerin maç öncesi İstiklal Marşı okunurken bazı taraftarların ıslık çalması ile ilgili sorularını, ''Bazı taraftarın ıslık çalmasının İstiklal Marşı ile ilgisi yok. Gergin taraftar Bursaspor'a yönelik tepki koydu. Bu stadyumda bugüne kadar böyle bir olay yaşanmadı. Islığın, İstiklal Marşı ile ilgisi yok. Bursaspor'a yönelik bir hareketti. Bizler her maçta İstiklal Marşı'nı okuyoruz, bugün de okuduk'' şeklinde yanıtladı.

Bunlar bugüne kadar her ev sahipliği yaptığı maçta İstiklal Marşını okudular. Bugüne kadar da hiç böyle bir olay olmadı yanlış hatırlamıyorsam. Sümer'in sözlerinde doğruluk payı var. Belkide tepki bursa taraftarınaydı.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

+18 !

Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 06, 2010, 21:48:02
Alıntı yapılan: +18 ! - Mart 06, 2010, 21:16:44
Yaralanmadı..

Az önce Diyarbakırspor başkanı da söyledi..

Sırtına geldi o taş..

Yaralanmadı diye yaralanmıcak hali yok.
Elbet birisi yaralanıcaktı adamlar taş atıyor taş..
Biraz daha böyle savunmaya devam edersen sergen harbi onlardan farkın olmadığını düşünmeye başlıcam.

Adam üstüne basa basa yapılanları tasvip etmiyoruzda dedi Yiğit abi ve Kaan..

Gelelim onlardan farkım olmayacağı konusuna..

Ben arabım yani köküm arap alevi (ateistim orası farklı bir olay)..

Başka bir şehire gittiğimde bunu söyleyemediğimi bilirim..

İstanbul/Fatih'te yaşayan akrabalarımın oradaki halk kuşkulanmasın diye hayatlarında girmedikleri camide namaz kıldıklarını bilirim..

Her ne kadar olaylar farklı boyutta olsada bağdaştırdığımızda günümüzde kürtlerinde bu durumda olduğunu görebiliyoruz..

Halkımız sırf kürt biri market açmış diye ordan alışveriş yapmayacak hale gelmiş..

Neyse konu futbol.. Futbola dönelim..

Dediğim gibi Diyarbakırspor başkanı her şeyi yaptığı basın toplantısında anlattı onu dinlerseniz ne demek istediğimi de anlarsınız..

Batuhan

güneydoğu futbol'la aydınlanabilir mi acaba..
Koca hestiy aya bedenem ?

CR7

Alıntı YapHalkımız sırf kürt biri market açmış diye ordan alışveriş yapmayacak hale gelmiş..

Sergen benim kaldığım yerde yani Avcılar'da herkes Kürt.

Esnafı,minibüsçüsü,yurdun kantincisi,halkı

ama hiçbir sorunum yok onlarla

Diyarbakır'ın pkk'nın en güçlü kalesi olmasından dolayı tepkim ve hiçbir zaman doğru düzgün bir maç oynanamayacaktır orada..

Mutlaka galeyan'a getirecektir pkk Ahmet abininde dediği gibi ve bu yüzden ben maçlarının en azından Diyarbakır dışında oynanması taraftarıyım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

pAscAliAnUmut

Neden hiç kimse alınmayan güvenlik önlemlerinden bahsetmiyor  ???

Daha ilk maçtan belliydi olaylar çıkacağı neden önlem alınmadı ?

Ben burada başka olaylar da seziyorum. Yoksa isteseler stada bırakın taşı pet şişe alamazlardı ama..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

+18 !

Yigit abi; bir K.Maras'ta,bir Yozgat'ta cok uzaga gitme 0stanbul'un bazi semtlerinde yasaniyor bu dedigim..

Cem Goren

1- Rezalet şu yaşananlar. Hakem ölse orada ne olacak ya? Nasıl insansınız siz? İnsan mısınız?

2- Bu maç hükmen 3-0 biterse ne olacak? Haksızlık değil mi Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye ve diğer şampiyonluk adaylarına? Nedir bu?

3- Bunların olacağı açık seçikken nasıl güvenlik önlemi aldınız ey polisler? Ulan ben Sami Yen'e girerken kardeşimin elindeki su şişesini sokmuyorlar adamların elinde taş var be taş. Nasıl alıyorsunuz içeri?

4- Diyarbakır düşmüştür.

Şu yaşananlara en baştan çözüm bulunabilirdi. Bunların olacağı biliniyordu, engellenebilirdi.

lagencolari.blogspot.com
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Alıntı yapılan: Cem Goren - Mart 07, 2010, 02:20:22
2- Bu maç hükmen 3-0 biterse ne olacak? Haksızlık değil mi Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye ve diğer şampiyonluk adaylarına? Nedir bu?

3- Bunların olacağı açık seçikken nasıl güvenlik önlemi aldınız ey polisler? Ulan ben Sami Yen'e girerken kardeşimin elindeki su şişesini sokmuyorlar adamların elinde taş var be taş. Nasıl alıyorsunuz içeri?

4- Diyarbakır düşmüştür

Şu yaşananlara en baştan çözüm bulunabilirdi. Bunların olacağı biliniyordu, engellenebilirdi.

lagencolari.blogspot.com

2-3. madde %100 doğru

4.sü de umarım..
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Elinde diyarbakırlıların maçta çıkardıkları olayların videosu var mı? baktım ama saha içindeki olayları izleyemedim.
Since 1903

ilhan mansız_melis

Yazık olacak Diyarbakır'a umarım küme düşme olayı olmaz
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Since 1903

carsi52

Büyük ihtimal tarafsız sahada ve seyircisiz bursa maçını oynanıcak ve diyarbakır kalan maçlarını evinde seyircisiz oynıcak.
Bölünür senin için uykular!