Ana Menü

Menejerlik oyunundaki takiminiz...Tek topic

Başlatan CR7, Şubat 08, 2010, 19:39:04

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Arsenal Man city Chelsea ile toplam 11 kupa aldim. hepsi 15-20 puan fark ile bitti. 4 tane hesabim var da ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Bende şuan Atletico Madrid'i çalıştırıyorum ligin son 5-6 haftasına geldik.

Liderle yaklaşık 20 küsür puan farkı vardı ilk yarıyı 12.sırada bitirdim 2.barcelona 3.valencia ile aramda 18 yada 22 puan fark vardı hemen hemen.

Fakat 2.yarı hiç mağlubiyetim yok beraberliğimde yok şuana kadar her maçımı kazandım ;D 4-5-1 oynuyordum ilk yarıda arada sırada 4-4-2 asıl taktiğimi buldum 3-4-3 ile yardırıyorum ligde ;D şuan 4.sıradayım 3.barcelona ile aramda 3 puan kaldı 2.valencia ilede 5-6 puan fakat lider Real Madrid aldı başını gitti şampiyon oldu diyebilirim ;D

Taktiği ilk yarıda değiştirseydim şampiyon olabilirdim ucuz kaçırdım.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Bende yeni lige girdim. Türkiye'deki takımlara bakarken Kasımpaşa dikkatimi çekti. Senharib Malki ve Senharib Büyüksal diye ayrı 2 futbolcu yapmışlar. Senharib Malki 75-15 ortalaması 45, Senharib Büyüksal 71-9 ortalaması 40.

CR7

Ben de Beşiktaş'ı aldım

🌟🌟🌟 BEŞİKTAŞ 🌟🌟🌟

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

93 puanlı lider Real Madrid'i deplasmanda 1-2 yendik puanımızı 80 yaptık..

Lig bitmek üzere şampiyonluk gitti şu taktiği ilk yarı kullansaydım şampiyondum çok rahat ya ;D

ilhan mansız_melis

Kaan abi 3-4-3A mı taktiğin yoksa 3-4-3B mi ?
Mersin İY ile ikinci sıradayız ama Valencia'da istikrar yakalayamadım bir türlü. Ya kaybediyorum ya da 3-0, 4-0 kazanıyorum. Anlamadım valla.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Şubat 28, 2014, 12:50:21
Kaan abi 3-4-3A mı taktiğin yoksa 3-4-3B mi ?
Mersin İY ile ikinci sıradayız ama Valencia'da istikrar yakalayamadım bir türlü. Ya kaybediyorum ya da 3-0, 4-0 kazanıyorum. Anlamadım valla.

Melis

4-3-3 oynarkende 3-4-3 oynarkende hep A olanını kullanıyorum.Bi ara 4-3-3 B denemiştim ama tutmadı.

Bu taktiklerden birini kullanıcaksan A kullanman daha iyi.

Fakat takıma göre değişiyor bi kazanıp bi kaybediyorsan o taktiği değiştir.Atletico Madrid'in kadrosuna baktığın zaman oynayabileceğin en iyi taktik 4-5-1 veya 4-2-3-1 olarak gördüm zaten 3 forvet var dolu ortasaha ;D Israr ettim bu taktikte baktım şampiyonluktan kopmuşum artık taktiğin daha tutmıcağını anladım transfer listesinden Soldado ve Torres'i aldım döndüm 3-4-3A takım ligin 2.yarısı tüm maçları kazandı deplasmanda Real Madrid,Barcelona,Valencia dahil olmak üzere 2 maç kaldı ligde işte hesabını sen yap :D

2 gün önce biten burda oynadığımız fantazi ligdede 4-3-3A oynuyordum bir kaç kere 4-4-2 oynadım 2 kere felanda 5-3-2 oynadım ama 1.taktiğim 4-3-3A idi.Son maç A.Madridde ki taktiğimi deneyeyim dedim 3-4-3'ü deplasmanda 1-5 kazandım oyun boyunca en farklı kazandığım skor oldu ;D

ilhan mansız_melis

Ben de 3-4-3 'e döneyim en iyisi. Teşekkür ederim Kaan abi.

carsi52

Şuan ki taktiğinle sürekli kazanamıyorsan 3-4-3A dene bakalım tutacak mı merak ettim ben de.

Ne demek rica ederim.

ilhan mansız_melis

Gelişmelerden haberdar ederim ;D

beckyZWICKY

Anadolu Kartalları ismindeki Türkiye Süper ligde oynamaya başladım.. 2gün sonra lig başlıcak.. tüm takımlar alındı.. sadece 1 takım boşta.. Elazığspor.. güzel bi lig olacaktır.. Boşta takım yok bilgisayar oynamıcak.. torku konyasporu vs bile gerçek kullanıcılar aldı hep..

lige katıldığımda Beşiktaş coktan alınmıştı.. zaten lige verilen isimden anlaşılacağı üzere ligi kuran beşiktaşlı, o almıştır zaten ;D

bende rakiplerimiz yerine, orta düzeyli anadolu takımı aldım.. Kasımpaşayı.. Eskişehiri istiyodum ama alınmıştı kasımpaşayı aldım..

bu ligi taktik ligi olarak görüyorum.. taktikleri deneyeceğim hep..

bir dahaki KK Forum Cup için hazırlık ligi bu ehehe :D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

CR7

Fernandes 4 almeida 1 töre 1

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilhan mansız_melis

Ya Beşiktaş'ı nasıl alıyorsunuz siz her seferinde ? ;D

ilhan mansız_melis

Daha doğrusu Barca, Madrid, Beşiktaş gibi takımları ;D