Ana Menü

Menejerlik oyunundaki takiminiz...Tek topic

Başlatan CR7, Şubat 08, 2010, 19:39:04

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Kayseri deplasmanından 1-3'lük skorla dönüyoruz. Topla oynama yüzdesi %29'a %71. Ezerek yendik yani. Goller Alan Dzagoev ve Umut Bulut (2). Kayseri'nin golünü Abdullah Durak atmış. Maçın adamı Gökhan Zan.

İlk 3 hafta 4-4-2 oynattım, 1 beraberlik-1 galibiyet-1 mağlubiyet almıştım. 4-3-3'e geçtiğim ilk maç farklı kazandık, Holosko'yu almam işe yaradı. Sestak (83-40) Umut (84-18) Holosko (83-41) ilerisi hücum olarakta savunma olarakta iyi adamlardan oluşuyor.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Monaco ile iyi gidiyorum 4'de 4 yaptım 12 gol atıp hiç gol yemedim.

Fakat Orduspor ile işler baya kötü ya 2 maç 1 beraberlik 1 mağlubiyet.
Bölünür senin için uykular!

CR7

Ilk mağlubiyet :/

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beckyZWICKY

Güzel başladık, güzel gidiyoruz.. bakalım istikrar yakalayıp koruyabilecekmiyiz sezon boyunca :)

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Veee 26 milyon dolara Hulk Ordusporda ;D
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Evimizde Fenerbahçe'yle 3-3 berabere kaldık. Gollerimiz: Dzagoev, Holosko, Umut Gündoğan, Rakibin Golleri: Webo, Selçuk Şahin, Mehmet Topal

beckyZWICKY

allah kahretsin yaaa.. cok az kalmıştı bee.. çok az bi miktar kalmıştı parayı tamamlamaya.. ama ben tamamlayamadan ş.refsiz galatasaray aldı Cristiano Ronaldo yu puh ya deli oldum ;D

transfer listesinde bulunan Callejon a kaldık güzelim ronaldo dururken ;D neyse almıcam callejon u biraz daha bekleyim belki daha iyi biri düşer piyasaya.. düşmezsede daha iyi biri callejonun fiyatıda düşmüş olur ;D

bu arada bu gece Eskişehir deplasmanındayız.. çok zor bi maç olacak.. şaşırtıcı başlangıcımızı devam ettirmek istiyoruz.. ama maç berabere biter diye kokuyor.. kazanırsam cok ekstra olacak.. hayırlısı bakalım :D

EDİT: Callejon'u aldım kasımpaşaya.. bunuda başka biri kapar belki, bari yüksek güçlü bi hucumcum olsun diye.. bu gece eskişehir deplasmanına bir nebze daha güçlü gidebilelim diye ;D ulan callejon göster kendini.. ronaldodan daha iyi performans ve verim göster ligde.. yoksa amator ligdeki oyuncuların değeriyle satarım seni, süründürürüm kariyerinle oynarım laaaaan ;D ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ulaaaa.. harbiden baya çekindiğim bir deplasmana çıktım.. ama takımım beni inanılmaz derecede şaşırtmaya devam ediyor.. özel antreman falanda almadım.. rakipte tam kadro cıkmış.. vallahi aferin takıma beee  :itele

7-1 gibi bir skorla eskişehir deplasmanından dönüyoruz  :rock

oyuncuların bu gayretli azimli mücadelesi Teknik direktör B.ZWICKY'yi şaşırtmaya ara vermiyor.. tüm takıma 2 gün izin uleen ;D 

ayrı bi parantez'de Callejon'a.. beklentileri boşa çıkarmadı.. ilk maçında 2 gol attı ve 9 puan kazandığı bir performans sergiledi.. C.Ronaldo'da kimmiş dedi adeta  :lol

unutmam gereken..

CR7

Goller Töre Şahan
Skrtel dk 35 kırmızı kart

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beckyZWICKY

hay kafama yaaa.. can sıkıntısından kaşifi kullandım.. paramı bitirdim transfer yaparak callejon ile.. kaşıfte gitti Bale'yi buldu yaa.. param yok.. şimdi rakipten biri alır kesin.. rakipler iyice güçlenir anasını satayım ;D kafasızlığıma bak arkadas ya ;D

şeytan diyo, oyundaki kişisel fondan 10-20 tl kontorle ödeme yapma karşılığında oyun parası alıp al bale'yi ahaha ;D  öylesine netten bi oyun için değer mi 10-20 tl ye acaba ;D

unutmam gereken..

ERHUN

Gençler deplasmanından 1-1'lik skorla dönüyoruz. Goller Umut Bulut ve Bogdan Stancu. Maçın adamı 31'nci dakikada sakatlanıp çıkan Fernando Belluschi. %39-%61 topla oynama oranı benden yanaymış ama yine kazanamadık. Yarın gece evimizde Çaykur Rizespor'la oynayacağız, Belluschi sakat, yerine Abrashi'yi oynatacağım.

14.1m€ değerli Ivan Rakitic 20.1m€'ya listede. 9.9m€ param var. Pinto ve Frey'i listeye koydum 8'er m€'dan. 6.1m€ değerli Pletikosa'yı 6.3m€'ya transfer ettim bu maçtan önce, ilk maçında fena oynamamış 7 puan aldı.

CR7

ilhan mansız_melis

Samsunspor'la şampiyonluk mücadelesi verirken üst üste 3 mağlubiyetle ligi 6. sırada bitirdik..

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

ve BALE'de kasımpaşamızın(oyunda böle diyorum.. gerçekte canları cehenneme) formasını büyük heycan duyarak sırtına geçirdi..

ve sırada savunma bölgesini güçlendirmek kaldı.. paralar tükendi.. ligin ikinci yarısına kadar birikimler ve takımda istenilmeyen oyuncuları gönderip daha iyilerini alıp gönderilenler yerine ilk 11'e almak kaldı.. yeni 2 savunmacı ile ligin ikinci yarısındada bu çıkışımızı daha yukarıya çekerek sürdürmek istiyoruz.. ;D ;D

unutmam gereken..