Ana Menü

Menejerlik oyunundaki takiminiz...Tek topic

Başlatan CR7, Şubat 08, 2010, 19:39:04

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Napoli takımının golcü oyuncusu Insigne'yi transfer ettik.. dünya spor medyasına flaş haber olarak düştü bu transfer..

Hucumda; insigne, babel ve malki ile gol arayacağız.. alternatifimiz yedek golcümüz ise Viudez..

Orta Alanda, Savunmanın nefesi, hucumun kolu kanadında ise; Castro, Scarione ve seras.. ile geriye ve ileriye destek olmaya çalışacağız..

toparlayıcı ve flaş bir isim niteliğinde 1 ortasaha, 2 tanede defans oyuncusuna ihtiyacım var şuanlık.. bu 3 transferi yaptığım zaman süperlig de ilk 3 için savaşacağız!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Sestak'ın golüyle Torku Konyaspor karşısında 1-0 öne geçmişiz. Sonra Naughton, Recep Aydın ve Hleb'in golleriyle 1-3 mağlup olmuşuz. İçeride böyle bir mağlubiyet şaşırttı.

carsi52

Diğer hesabımla Orduspor'u aldım.

Fakat lig başlamış 5 maç oynanmış 6 puan ile 10.sıradayım.

Lider İstanbul Belediye 15 puanda aramızda baya bi fark var fakat ligin başı yetişirim inşallah.
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

ulaaaa cristiano ronaldo transfer listesinde ahahaha

ulan insigne yi almasaydım şuan tam param ronaldoya yeticekti tam ucu ucuna :D

hemen satış listesine koydum yeni aldığım insigneyi, satarsam alıcam ronaldoyu kasımpaşaspora :D :D

inş. hemen satılırda kapmazlar ronaldoyu :D süperligde hangi takımda oynıcak ronaldo acaba ;D ;D

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Mersin İY ile birlikteliğimiz sona erecek yakında. İngiltere'den bir takım almayı planlıyorum ama bakalım.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mart 04, 2014, 22:44:42
ulaaaa cristiano ronaldo transfer listesinde ahahaha

ulan insigne yi almasaydım şuan tam param ronaldoya yeticekti tam ucu ucuna :D

hemen satış listesine koydum yeni aldığım insigneyi, satarsam alıcam ronaldoyu kasımpaşaspora :D :D

inş. hemen satılırda kapmazlar ronaldoyu :D süperligde hangi takımda oynıcak ronaldo acaba ;D ;D

Ordusporla oynadığım ligde Hulk transfer listesinde 30 milyon ;D

Takımı satsam 30 milyon etmez ya :D
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

18 var kasada.. yarın 20 falan olur.. maç başı günlük otomatik gelen parayla + 50-60 gücünde olan oyuncu satarım 1-2 milyona.. 20 olur-du.. İnsigne'yi 18 e aldım..

insigneyi almasaydım 20 + 18(insigneyi aldığım fiyat) = 38 milyon..

transfer listesinde Ronaldo 38 milyona satılık ;D

tüh şansıma yaa ;D 1 gün önce koysalardı ronaldoyu satış listesine ya ;D neyse artık diğerleri kapmada inşallah insigne satılırda ben kaparım ronaldoyu ;D ;D ;D

ronaldo tek başına yeter ztn türkiye ligine ;D ilk 3 e girerim garanti ahahaha

unutmam gereken..

RCA

Beşiktaşı aldım var mı aranızda taktik hakkında bilgi verecek olan. 4-2-3-1 iyi gidiyor ama gol atmakta sıkıntı çeker miyim
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

Goller Fernandes Almeida Wollscheid Holosko

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Bu hafta kupanın ilk maçları vardı, biz ilerki turdan başlayacağımız için haftayı boş geçtik. 15m€ param var. Transfer listesinde ilgilendiğim Brad Friedel ve Nemanja Matic var.

Brad'in değeri 7.5m€, şuan 10.5m€'ya kadar düştü istenen para. 13m€ civarında koymuştular listeye, 7.5m€ civarına düşmesini bekliyorum. En azından 8m€'ya düşmeden almam 42 yaşındaki adamı.

Matic için ise 18.7m€ isteniyor. Değeri 14.1m€, onunda 15m€ civarına düşmesi lazım alabilmem için.

İlk hedefim Brad'i 7.5-8m€ civarına alıp, değeri 4m€ olan Frey'i 8 civarına satmak. Ancak o şekilde istediğim iki futbolcuyu alabilirim. Şuan için başka ilgilendiğim futbolcu yok. Bu hafta Kayserispor deplasmanındayım onu da yazayım.

ERHUN

Yukarıda yazdıklarım suya düştü. Beşiktaş, Holosko'yu değerine satış listesine koymuştu. Değerine adam görünce dayanamıyorum ;D verdim 9.7m€'yu aldım Holosko'yu. Onu almamda 1 dakika kadar sonra Beşiktaş, Matic'i aldı. Elimde satmak istediğim bir kaç futbolcu var. Onları satınca ya Brad Friedel'ı alacağım yada Stipe Pletikosa'yı. Brad dedim önceki mesajda ama yaş-güç-fiyat 3lüsüne bakınca Pletikosa çok daha mantıklı duruyor.

CR7

beckyZWICKY

kendi sahamızda Beşiktaş'ı konuk ettik ve sahadan 3-1'lik skorla galip geldik!!

gollerimiz; Castro , Viudez ve Babel'den geldi..

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Yazıklar olsun Sercan abi hem de Kasımpaşa'yla !!

;D

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Töre Fernandes Holosko*2 Skrtel