Ana Menü

Menejerlik oyunundaki takiminiz...Tek topic

Başlatan CR7, Şubat 08, 2010, 19:39:04

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Bu forum cup hesabıyla fbyi almıştım. Kaşifi Fransa'ya hücum oyuncusu bulsun diye yolladım.
İnşallah ibrayı bulur da alırız.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Gol Töre

Lider trabzonspor 21 puan
Biz 17 puan

beckyZWICKY

5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldım.. (fb-bjk-eskişehir) gibi takımlarla fikstürün başında oynamama rağmen..

1-2 saat içinde liderlik maçına çıkacağım..

5te5 yapan Karabükspor ile oynayacağım.. ya liderliğini sürdürecek yada liderliği alıcam..

kendi evimde olacağım, tarartar desteği ile en kötü beraberlik alsamda sıkıntı değil.. daha ligin hemen başı ve telafileri cooook..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

RCA

Bu gece beşiktaşımız ile lige kayserispor maçı ile başlıyoruz lig ful dolu. hedef 1.lik. Ne yapacağız ne edeceğiz o kupayı kulube getireceğiz.

Henüz transfer yapmadım ama baya oyuncu sattım. 50 milyon eurom var oyuncu bekliyorum çıktığı gibi parayı basıp alacağım
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Umut Bulut ve Abrashi'nin golleriyle Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ettik. Maçın adamı Pletikosa. Yarın MP Antalyaspor deplasmanındayız.

CR7

Fb ile bugün 3-0 kazandık.

Menez'i buldu İbra yerine.

RCA

4 tane salladık lideriz. ama hala transfer listesinde oyuncu yok maalesef
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Monaco ile deplasmanda şok Bastia karşısında 1-0lık şok bir yenilgi aldık.

Olur böyle kazalar diyoruz.

Orduspor ilede 1461 Trabzonspor'u 2-0 yendik galibiyet serimiz 3 maça çıktı takımı oturttuk yavaş yavaş.Hulktan sonra 8 milyona Niang'ı transfer ettik.

6 milyonumuz daha var onuda 1-2 gün sonra 10 milyon gibi olduğunda 1 ortasaha alıcam.
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

Lider Karabüksporu 4-1 ile geçip liderliğe yerleştik!

Goller: Babel x2 - İnsigne ve callejon dan geldi..

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Kayserispor deplasmanındaydık bu gece.. 1-2 kazandık!

ligde liderliğimiz sürüyor! Cristiano Ronaldo'lu Gassaray hemen 1 puan gerimizde takibini sürdürüyor.. Bizde Bale ve Callejon ile önümüze geçmelerine izin vermemeye çalışıyoruz ve çalışacağız lig boyunca!

Hedefi 10'unculuk olan bir takımla liderliğe oynuyoruz.. 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik.. harika gidiyor takım.. cok şaşırtıcı şekilde memnun ediyor takım beni..

unutmam gereken..

beckyZWICKY

unutmam gereken..

CR7

CR7

beckyZWICKY

oyunda Türkiye liginde oynamak isterseniz ve BEŞİKTAŞ daha önce alınmış ise Kasımpaşayı tavsiye ederim ben.. gerçekten güzel bir kadrosu var oyunda.. iş görür cinsten.. ve performanslar iyi..

ve en önemliside; üstelik Oyundaki hedefi 10.luk olan bir takım.. oyundaki kişisel kariyeriniz içinde ideal bir takım.. hedefinin cok daha üzerinde ligi biterebilir ve cok iyi bi oyundaki menejer puanı alabilirsiniz bence.. :)

EDİT: yiğitin Fener takımını yönettiği diğer hesabındanda şimdi gördüm ki ordaki ligde de kasımpaşa çok iyi gidiyormuş.. hedefi 10.luk ama ordaki ligdede 2. sırada :) çok iyi bi kişisel menejer puanı alıcak ordaki menejerde oyunda :)

unutmam gereken..

ERHUN

Antalya deplasmanından 0-3 gibi net bir skorla dönüyoruz.

Gollerimiz: Alan Dzagoev, Umut Bulut, Stanislav Sestak

%30-%70 üstünlüğümüz varmış yine.

15 puan +6 averajla 6'ncıyım. Önümde Kasımpaşa-Torku Konyaspor-Fenerbahçe 16'şar puandalar. Lider Galatasaray ve 2'nci Beşiktaş ise 22'şer puanda. Haftaya Akhisar deplasmanındayız. Joel Obi veya Eli[kufur otomatik editlenmistir]uim Mangala'yı alacak param var ama Ivan Rakitic'i almak için bekliyorum, 5m€ açığım kaldı. Satışta 2 futbolcum var (Frey, Pinto) ama daha satamadım.