Ana Menü

TSL 4. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor [28-08-2009] 21:00

Başlatan ZeMaHŞeR, Ağustos 23, 2009, 20:21:12

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ZeMaHŞeR

sen kimse yokken açıver :D  2 hafta var ama olsun :D
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

ac Yigit ; hem sen hem Besiktas seytan bacagini kirar insallah.

ZeMaHŞeR

Serdar Özkan ilk yarıda MeSSi gibi oynadı dediler.. Doğru mu ?
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

CR7

Doğru.
Takımın en iyilerinden biriydi
ben çok beğendim açıkçası
Süper oynadı gerçekten
çıkmasını anlayamadım ???

NoPasaran

Moralim bozuk ama iyi futbol oynandi.tek iyi olay buydu.

gs macinda hersey belli olur. Yarin detayli mac analizi yapcgm. Su an yapilan saglikli olmaz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

sunu okudum bir yerde ,heralde herseyi anlatiyor;

"Al sana takım! Aslında çok da mücadele ettiler. Ama olmuyor yetmiyor işte. Belli bir silahı, oyun planı omayan takım bu kadar oynuyor. Antep kadar, belediye kadar, Gençler kadar oynuyor. Tel fark, bu takımların tüm oyunculara ödenen parayla 2 Tabata kadar paraya kurulması.Geçen hafta dedi ya İlhan Cavcav; Bir de transfer yapmıyor diyorlar, 'Tam 500 Bin Euro verip Harbuzi'yi aldık. Bak bak tam 500 Bin Euro! Antep de geçen sene 'Tam 800 Bin Euro verip tabata'yı almıştı!

Milan'ın Manchester United'ın Chealse'nin ekonomik kriz nedeniyle transfer yapmadığı dönemde 75 Milyon Euro para harca, Gaziantep'i Belediyeyi yeneme. Sonra millet karga olsun. Büyük başkan 14.haftada kıçını kurtarmak için Denizliyi gönderir. nasıl olsa dedi ya Denizli yorulmuştu. Sonra herşey sil baitan başlar."

carsi52

Takım gayet iyi oynadı diyebiliriz forvet eksikliğimiz bir kere daha ortaya çıktı.
Takımın en iyileri Ferrari-Serdar Özkan'dı bu akşam tabi birde Ernst :)
Son 10 dakika felan belki gol bulabilirdik ama Mustafa Denizlinin sayesinde bulamadık.
Ernst ve Serdar Özkan'ı çıkartmanın mantığı nedir allah aşkına ?
Fink çok kötüydü bu akşam.
İbrahim Kaş'ı beğenmedim hiç.İbrahim-Ekrem değişikliği ve Fink-Nobre değişikliği olması gerekirdi.

Hakeme gelince 3 veya 4 defa yanlış ofsayt kararları verdi.
Nihat'a kendini yere atması hiç ama hiç yakışmıyor.

Son olarak allah aşkına yine M.D M.D demeyin.2 puanın kaybolması birazda hocamız yüzünden.
Bölünür senin için uykular!

CR7

Alıntı yapılan: carsi52 - Ağustos 28, 2009, 23:48:39

Son olarak allah aşkına yine M.D M.D demeyin.2 puanın kaybolması birazda hocamız yüzünden.

katılıyorum %100

CR7

Ya kardeşim bir takım bu kadar da şanssız olamaz ayrıca
Nihat vuruyor direk
Ekrem vuruyor direk
araya arkaya pas ofsayt yok ofsayt bayrağı
olacak iş değil
bu takıma tabata çok faydalı olur bence
uğur da kadrodışı kalır böylece inşallah
serdar özkan da ilk 11'e yerleşir böyle oynamaya devam ederse
bence bugün iyi oynadık o kadar kötü değildik hatta hiç kötü değildik
gs maçında başarılı olacağımız kesin
inanıyorum ben..
hâlâ daha!

carsi52

Serdar Özkan saçlarını kestirsin biraz adama benzesin böyle oynamaya devam etsin.
Kral olur yemin ediyorum.

Ve ben anladım ki artık eminim yani bundan.Mustafa Denizli ben buyum ben kahramanım saçmasapan bişey yapıp tuttururum herkezi yanıltırım demeye çalışıyor..
Bölünür senin için uykular!

djinonu

Alıntı yapılan: yg1903 - Ağustos 29, 2009, 00:01:04
Ya kardeşim bir takım bu kadar da şanssız olamaz ayrıca
Nihat vuruyor direk
Ekrem vuruyor direk
araya arkaya pas ofsayt yok ofsayt bayrağı
olacak iş değil
bu takıma tabata çok faydalı olur bence
uğur da kadrodışı kalır böylece inşallah
serdar özkan da ilk 11'e yerleşir böyle oynamaya devam ederse
bence bugün iyi oynadık o kadar kötü değildik hatta hiç kötü değildik
gs maçında başarılı olacağımız kesin
inanıyorum ben..
hâlâ daha!
Batuhani unutma nihatin yerine cok iyi gider!

NoPasaran

Dün oynanan  futbolu gördükten sonra LİGİN henüz bitmediğine olan inancım arttı açık konuşmak gerekirse. Birde o çok istediğimiz golü bulabilseydik, Şampiyonluk için en büyük favori biziz diye yazacaktım. Seyrettim maçların hiç birisinde bu tempoyla oynayan bir takım görmedim..

Takım Savunması tek kelimeyle mükkemmel ve bunun en iyi sağlayıcısı Ersnt ve Ferrari oldu. Dün ikiside muhteşemdi açıkcası..

Sorunumuz gol yollarında ve serbest vuruş organizasyonlarında. Korneride buna ilave edebiliriz. Bir takım o kadar köşe atışı atacak serbest vuruş kullanacak ve bir tanesi tehlikeli olmayacak şaşılacak gibi değil..Bir tanesi gol olsa maç farka gider , bugün burada üzüntü ile konuşmazdık..

Galatasaray maçı bizim için çok önemli. Eğer yenilirsek bu takım çok sorunlu bir yola girer , hocasından yönetimine kadar. Gs deplasmanlarında hep yeniliyoruz ancak bu sefer olacak buna inanıyorum. Dün yapılan Takım savunmasına biraz hücum varyasyonları koyduğunuz zaman Galatasarayın ilk yarı pimini çeker bu takım..

Serdar Özkan konusuna değinmek istiyorum. Dün yine heyecanlı yine kendinden emin olmamasına rağmen çok çok iyi oynadı. Milyon dolarları dışarıya vermeye gerek olmadığını gösterdi, bu zor günlerde Batuhan Serdar Özkan ve Muhakkak bir gün kadroya girecek necipe sahip çıkalım hep beraber. Bende çok kızdım Batuhan'a ancak Tabata'ya verilen bonservisten sonra Beşiktaşın çocuğuna sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum artık..

Fink için söylenecek pek bişey yok. Çok futbolcu var onun gibi :)

İsmail Köybaşı henüz yaşının vermiş olduğu gençliğin kurbanı olmaz umarım.Dün kötü değildi ancak bir kaç kere kaçırdığı adam yüzünden tehlikel yaşama riski buldu kalemiz aman dikkat..

Holosko ve Nihat iyi değillerdi. Çabaladılar ama olmayınca olmadı. İkiside Beşiktaşın ilerdeki tam santrafor yapısına uygun olmadıkalrını düşünüyorum. Kadro kalitesinin artması açısından Bobo nun yerine iyi bir santrafor da artık bu takıma lazım diye düşünüyorum..

Eğer Bobo satılmazsada bunun için tek bir alternatif kalıyor. 19 YAŞINDAKİ SERCAN.. Ne edip edip bu oyuncuyu kadroya katarsak başarı gelecektir muhakkak..

*Ayrıca neredesin BE KOCA YUSUFUM. Bir çilingir gibi gelip açmanı bekledim kapıyı ama yoktun. Yusuf eğer sen olsaydın bugün yine manşetlerdeydin..

"KOCA YUSUF YENİDEN İNÖNÜ ŞEHİR TİYATROSUNDA"
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Bu takıma bir oyun kurucu Lazımdı ve o da aLındı ..

Onun geLmesiyLe goL atabiLiriz .. Ama şimdi son 2 maçta göründüğü gibi goL atmamız imkansız gibi görünüyor .. Ya biz beceremiyoruz ya da top bizi sevmiyor ..

Nihat benim için çok ayrı bir oyuncu ama oyundan çıkmayacak diye bir şey yok .. Çek Nihat'ı aL yerine Nobre'yi ..

M.D'nin yaptığı değişikLikLeri biri bana anLatsın hangi mantıkLa Ernst'i çekiyor ?
Hangi mantıkLa beLkide kadrodaki yerini bu maçtaki oyunuyLa sağLamLaştıracak Serdar'ı çekiyor ?

Her şeye rağmen dün iyi futboL oynadık .. Birazda topun seni sevmesi Lazım,dün sevmiyordu o kadar ..

Dipnot; Ferrari çok iyi oynadı hiç top sektirmedi ve bir topa 3 kere yattı böyLe oynamaya devam ederse yanındaki oynayan adamLarında performansını arttırır böyLe devam Ferrari .. Ernst zaten biLdiğimiz Ernst .. Geçen sezondan beri hiç düşüş yaşamadı heLaL oLsun PANZER !