Ana Menü

TSL 4. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor [28-08-2009] 21:00

Başlatan ZeMaHŞeR, Ağustos 23, 2009, 20:21:12

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Ağustos 29, 2009, 15:25:56
Yemin ederim maçtan sonra sinirden başıma ağrılar girdi o kada pozisyona gir gol atama
kafamda sac kalmadı :) tek tek dokuldu
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

1 gol yeseydik veya atsaydik , sonrasi en 3 tane atardik..
ilk yari cok harcadik, direkler filan, top bizi sevemedi bir turlu :(
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Cem Goren

Alıntı yapılan: IsVecKarTaLi - Ağustos 29, 2009, 15:30:52
1 gol yeseydik veya atsaydik , sonrasi en 3 tane atardik..
ilk yari cok harcadik, direkler filan, top bizi sevemedi bir turlu :(
o 30.sanıyedekı top gol olsaydı daha farklı olabılırdı

Cem Goren

anlam veremedıgım konu ıkı tane aynı tıp oyuncu (nıhat-holosko) aynı anda sahada ıken turk statusundekı yabancı sorunu yaratmayan nobre neden yedek baslıyor ıbb maçında 3ü bir arada oynadı sımdı bobo sakat nobrede yok o kadar ıcerı doldurduk o kadar korner kullandık ortalıgı karıstıracak adam lazımdı oda yoktu

keskinli

macin 2.yarisina bakabildim,dolayisiyla fazla yorum yapamayacagim
benim gördügüm eksik,araya top atabilecek gerektiginde driblingle ceza sahasina girecek bi oyuncu eksikligi
kanatlardan top sisirmekle olmuyorsa teknik futbolcularin ceza sahasina göbekten girip pozisyon zorlamalari gerekiyor
antep defansi cok kalabalik tutarak,sadece kontraatagi düsünmeside isimizi zorlastirdi
canimiz sagolsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Büyükmustafa

Topu orta sahadan alıp ileriye taşıyacak,top tekniği yüksek oyuncuya ihtiyaç var.Tabata başarabilirse ne ala...

carsi52

Serdar Özkan'ı görenler artık küfür etmeye alışmış o yüzden çocuk ne yapsa yaranamaz artık bu taraftara.Ama ben güveniyorum Serdar Özkan'a :D
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

serdara bu maç laf soyleyenlere yazıklar olsun dıyorum bu maçta serdar ne yaptıdaha oncekı kotu maçlarını kıstas alanlar sımdı bol kepceden sallar tabıtek eksıgımız goldu onuda cozecegız ıns.