Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

M34

Süleyman Hurma acikladi: "Besiktas Mehmet Topuzu almak istiyorsa Fenerbahce ile anlasmasi gerekiyor" dedi. Burada tek dogru hamle: "Istemiyoruz. Transferiniz hayirli olsun." olmalidir. Iste o zaman asil babayi almis olur Fenerbahce :-)))

Bircan*

Bunun adı kalleşliktir ! Mehmet topuz bile ben Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'ı istiyorum KaraKartal'a gideceğim derken bunun adı şerefsizliktir başka bir şey demiyorum! Allah belanı versin Gayserispor!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

eebjk

Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki habere ilişkin, Mehmet Topuz'dan vazgeçmiş değiliz, henüz Beşiktaş ile masaya oturmadık dedi.

Hurma yaptığı açıklamada, Mehmet Topuz'un Kayserispor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu anımsattı.

Takımın başarısı adına bu futbolcunun kulüplerinde kalmasını istediklerini belirten Hurma, Mehmet Topuz'dan vazgeçmiş değiliz ve henüz Beşiktaş ile masaya da oturmadık. Topuz, şu anda kulübümüzün futbolcusu dedi.

Hurma, Mehmet Topuz için başka kulüplerin de teklifte bulunduğunu ifade ederek, Bu futbolcu için Fenerbahçe'den de ciddi teklif var diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü'nden dün akşam yapılan açıklamada, Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığı, konunun Borsa'ya bildirildiği kaydedilmişti.
sadece BEŞİKTAŞ

eebjk

Mehmet Topuz un açıklaması aynen böle;

"10 gündür Fenerbahçe ile görüşüyordum ama Beşiktaş'tan gelen teklif daha samimi ve içtendi. Tabii ki çocukluğumdan itibaren Beşiktaşlı oluşum da bu kararımda etkili oldu. Hem beni bugünlere getiren Kayserispor'a, hem de benimle ilgilenen Fenerbahçe'ye teşekkür ederim. Ama ben artık Beşiktaşlıyım"
sadece BEŞİKTAŞ

erkann

Ulan nasıl içinize sindiriyorsunuz azize adam bas bas bağırıyor Beşiktaşlıyım diye
mehmet sözünü yemezse bu iş çok uzar daha

Bircan*

Alıntı yapılan: eebjk - Haziran 05, 2009, 18:24:19
...Tabii ki çocukluğumdan itibaren Beşiktaşlı oluşum da bu kararımda etkili oldu. Ama ben artık Beşiktaşlıyım"
imzalama eziklerle o sözleşmeyi, göster kendini! ispatla kartal ruhunu !
hadi topuuzz !
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

carsi25

Bircan*

Sakin olun beyler bayanlar. Adam çıkmış açıklama yapmış. En kötü ihtimal Kayserispor'da aldığı yıllık ücretin 5 katına bonservisini alırız. Futbolcuyu istemedigi bir kulüpte oynatamazsınız (Bkz Örnek; Aydın Karabulut). Eger Mehmet Topuz "fenerde oynarım" demedikce kurallar geregi en kötü ihtimal geçici lisansla transferimizin keyfini süreriz...

O yüzden sakin olun. Bonservisin alınmasını bekleyelim.

Dansöz ve midesiz Fenerbahçe Camiası ve Başkanı'nın istediği ortalığı bulandırmak, Kayserispor'unsa daha fazla kazanmak. Yoksa adam çıkmış açıklama yapmış iş bitmiştir.

Madem Topuz'unu çok istiyorsunuz, alın yahu alın. İÇİNİZDE KALSIN! Bize Mehmet Yeter...

Arkadaslar hic ses etmeyin. Birakin dalgalarini gecsinler. Birebir yaptığımız telefon görüşmesinin detaylarına inmeyecegim... Ama son gülen iyi güler 

Bu takıma has ve has Beşiktaşlı biri geliyor, kimse engel olamaz!

carsi25

Mehmet Topuz`un menajeri Metin Korkmaz bugün gelişen olaylar üzerine ``Mehmet Topuz son sözünü söylemiştir, kendisi Anadolu çocuğudur verdiği sözden dönmez. Başkan Yıldırım Demirören`le her konuda anlaştı. Bizler o karakterde insanlar değiliz Mehmet gelecek sene Beşiktaş forması giyecek`` açıklamasını yaptı.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

saldır beşiktaş

Beşiktaşlılıkla felan alakası yok eğer Mehmet kendisini para karşılığı satılan bir mal gibi
hissediyorsa gider oynar Fener'de ama yok kendisini satılan bir eşya gibi düşünmüyorsa
gider açar dava istediği takıma gider.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Bircan*

Alıntı yapılan: carsi25 - Haziran 05, 2009, 18:43:19
Mehmet Topuz`un menajeri Metin Korkmaz bugün gelişen olaylar üzerine ``Mehmet Topuz son sözünü söylemiştir, kendisi Anadolu çocuğudur verdiği sözden dönmez. Başkan Yıldırım Demirören`le her konuda anlaştı. Bizler o karakterde insanlar değiliz Mehmet gelecek sene Beşiktaş forması giyecek`` açıklamasını yaptı.

abim şuna kesin bi kaynak ver de içelim keyif çayımızı :P :D
hadi bakalım DELİKANLI mehmet !

Bircan*

robinho

Diyelim fener mehmet'i aldı .. mehmet idmanlara dahi çıkmıyor ? fenerde mahkemeye verdi diyelim .. polis zoruyla idmana maçamı çıkarılıcak bu adam ? diyelim çıktı maça kendi kalesine bilerek attı 2-3 gol kim bunun oynamak istemediği veya şike olarak kantılayabilir ? fener'in amacını futbolu biraz bilen anlar .. Aziz yıldırım'da mehmet topuzun fenerde oynamayacağını biliyo .. aziz yıldırımın amacı fenere alıp hep klüpleri peşinden koşturmak hemde beşiktaşa daha pahalıya satmak ..

Bircan*

topuz istemiyorsa idmana çıkma zorunluluğu yok zaten imzalamaz aydın karabulut bOrsaspor olayındaki gibi !