Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAscAliAnUmut

Bobo giderse Santa Cruz deniliyor hakkaten çok güzel olur ya..

Ben Bobo'nun gitmesini istemem ama madem kendisi gitmeyi istiyor onun yerine de alternatifler düşünülmeli..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

[KralKartal]

Hayirli olsun ... Umarim basarili olur... Istanbulda kaybolmaz...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Büyükmustafa

Kayserispor henüz Beşiktaş'la anlaşmadığını açıklamış,LigTV'de son dakika haberi olarak geçti.

erdibatmaz

Kayserispor yan çizecek galiba, ama adam çıkıp konuştu artık bu saatten sonra kayseride oynarsa küs oynar. adamın gönlü Beşiktaş'ta.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

Beşiktaş ve Fenerbahçe almak isticek Yıldırım Demirören Fenerbahçeye kaptırcak ?
Böyle bişey olamaz,olmadıda zaten.
Ne kadar doğru bilmiyorum imzayı atmadan inanasım gelmiyor ama haydi hayırlısı.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

takımımıza hayırlı olması dılegıylwe yerınde bır transfer yapılmıs bence para daha az verilebilirdi ama artık parasal konuları tartımaya gerek yok topuzun sag kanada gecmesıyle holoskoda gercek mevkısı olan forvette oynar orta sahamız ıcın ıyı bır transfer oldu sırada sol taraf var
altın kapılarımız kan oldu tayfun

M34

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57416

Kayserinin pisligi ... verceklerinden degil, fiyat artirmak istiyorlar. Fener'de bu oyuna ortak oluyor, Besiktas zarara ugrasin diye. Simdi ne olacak: Besiktas'in zeki yöneticileri bu oyuna kanacak 5 degil, 7 veriyoruz diyecekler.

Akli basinda Besiktas yönetimi bu durumda bu oyuna gelmez ve ilgisini tamamem ceker. Bakalim Fener alir mi ... 3 milyon'a bile almaz Topuz'un sözlerinden sonra. Kabul görmez ki taraftarlarinca.

Pislik hepsi, baska birsey degil ...

KeePSaKe

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Haziran 05, 2009, 00:16:33
İmza atmadan inanmam valla sonra yine sorun filan çıktı derler.
Abi diyorum imza atmadan inanmam işte ister lig tv ister dünyanın en inanılır habercileri olsun bak Beşiktaş ta dediler imza atmadan inanmam dedim dediğimde çıktı fb aldı ama bu haber kesin gibi duruyor.
Since 1903

M34

Öyle de, Mehmet Tpouz istemedikten sonra bonservisi Fener#de olsa ne olur ki? Hicirsey.

Bence Mehmet Topuz inat yapip Kayseri de bir yil daha kalsin. Seneye bedavaya aliriz. 5 milyonu Kayseriye verecegimize Topuza veririz, Kayseri'de hava alir; 5 milyon zor gececek olan bir yili telafi eder sanirim.

Ama böyle olmaz. Bizim is bilir baskan 2 milyon daha verip 7 milyon'a isi bitirir.

pAscAliAnUmut

Bu saatten sonra Demirören Topuz'u kaptırmaz 6 verir 7 verir yine alır Topuz'u..

Mehmet Beşiktaş'a Topuzu...

NoPasaran

Mondragon olayında biz yapmıştık ama gs almıştı..

Topuz istemeden fenere gitmez..

isterse gider..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

M34

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Haziran 05, 2009, 17:37:47
Bu saatten sonra Demirören Topuz'u kaptırmaz 6 verir 7 verir yine alır Topuz'u..

Mehmet Beşiktaş'a Topuzu...

eh tabi öyle olacak .. Kayseri ve Fenerin de istedigi o ya ... bu bizim baskan iyi niyetli falan ama cok kötü kazikliyorlar, zoruma gidiyor.

pAscAliAnUmut

Holosko'nun transferinden sonra da herkes kazıklandık demişti Koray'ı kaptırmıştık demiştiniz..

Ama ben o adam en kısa sürede kendisine verilen paranın hakkını verecek dedim ve şimdi de görüyoruz HoooLosko'yu herkes ayakta alkışlıyor "Kafasıyla Çalım aTan"

Koray'a ne oldu bizden sonra hiç bir takımda tutunamadı..

Şimdi ise Topuz'a isterse 10 milyon euro versinler fark etmezz Beşiktaş bu adama verilen parayı kısa sürede çıkartır..

NoPasaran

Hiç bişi olmaz korkmayın:)

topuzu aldık..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Adam çıktı televizyonda açık açık Beşiktaşta oynayacağım dedi.
İstemediği yere zorla nasıl gönderecekler adamı.
Mehmet bizim fener alsın topuzunu.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan