Ana Menü

NBA Final Serisi: Orlando-Lakers

Başlatan CR7, Mayıs 18, 2009, 23:09:35

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Kobe Braynt,Gasol,Odom,Bynum
Howard,Lewis,Hido,
Arda belirgin bir kalite farkı var Orlando'nun Lakers'ı geçip şampiyon olması inanılmaz süpriz olur
Lakers geçen sene Boston'o bıraktığı bu sene Orlandoya vermez.
4-2 yada 4-3 kazanır Lakers finali...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

RCA

finalin kimin kazanıp kaybedeceği mühim değil orlandonun buraya kadar gelmesi büyük birşey..

ayrıca lewıs howard ve hedo günnüde olduğunda amerika uluslararası kanalı nda duymuştum yenemeyeceği takım yok. ha şu da bir gercek karşılarında dünyanın en iyi basketçisi var ;

KOBE BRYANT ... hadi bir maç hadi en fazla iki maç tutarsın 3. üde adam atar sana staples centerde 60 sayı..

kesinlikle +18! arkadasa katılıyorum %50 şansları var.. ama ilk iki maç oynanmadan pek belli birşey yok..

bence orlando 4-3 alır. hiçde kolay olmaz son zamanların en büyük finallerinden biri olur buranın yıldızı da howard & hedo ikilisi olur.. (:
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

saldır beşiktaş

Basketbolda her zaman pota altına daha fazla top indiren kazanır.
Şimdi bakalım 2 takıma Orlando'nun silahı ne üçlükler Howard dışında pota altında etkili
olacak oyuncusu yok ama Lakers bakın Gasaol,Odom,Bynum  hepside iş yapacak oyuncular
pota altında Lakers savunması Howard'ı durdursa hiç şansı olmaz Orlando'nun ama Howard'ı
durduramazsa o zaman seri zora girebilir.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

RCA

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Haziran 01, 2009, 17:19:54
Basketbolda her zaman pota altına daha fazla top indiren kazanır.
Şimdi bakalım 2 takıma Orlando'nun silahı ne üçlükler Howard dışında pota altında etkili
olacak oyuncusu yok ama Lakers bakın Gasaol,Odom,Bynum  hepside iş yapacak oyuncular
pota altında Lakers savunması Howard'ı durdursa hiç şansı olmaz Orlando'nun ama Howard'ı
durduramazsa o zaman seri zora girebilir.

bynum deidğin adam ne ki allah aşkına ya... adamın maçlara bak
odom çabalıyor geriye kalan gasol var özellikli ki benim matematik kuralım ne biliyormusun?

GASOL+ODOM+BYNUM = HOWARD....
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

saldır beşiktaş

Bynum iyi savunma yaptığı taktirde Howard hiç bir şey yapamaz

Howard yetenekli bir oyuncu değil potanın 5 metre ilerisinden kaç tane şut sokmuş kariyerinde
araştır bakalım Lakers'ın uzunlarının Bynum hariç hepsi şutör Howard'ı sadece potanın semalarında etkli olur ama onu potanın iki metre uzağına atarsan hiç bir şey yapamaz.

Gasol atletlik yönünden kötüdür Howard'an ama diğer özellikleri Howard'an daha iyi olduğunu
söylememe gerek bile yok Lakers'ın pota altı Orlandonun pota altından 3 gömlek üstün  ;)

CR7

Howard ittire ittire gönderir adamları dışarıya ve smaçlarını yapar
Pietrus kobe'yi savunur lebron'a yaptığı gibi
Lewis-Hido ve gününde bir Alston 3'lükleri gönderir
Anthony Johnson'ı da unutmayalım 3'lükçü olarak
Oynamasında bir umut ışığı doğan Jameer Nelson da bu rotasyona girer oyunu kurar basketlerini asistlerini yapar
bir de Courtney Lee var 3'lükleri atacak oyuncu olarak
peki bunları kim savunacak ufaklık derek fisher mı?
yoksa trevor ariza mı?
luke walton mı kurtaracak lakersı?
pota altında odom-bynum değişmeli oynayacak zaten
ama howard ve marcin gortat onları durduracaktır
kobe kobe diyorsunuz lebron her maç neredeyse 40 sayı attı ne oldu?
adamlar iyi savunma yapıyorlar iyi hücum ediyorlar
howard pota altına her geldiğinde mutlaka bir faul alıyor

Lakers=Kobe+Gasol
Orlando=Orlando

eğer lebronu durdurdukları gibi bu 2 ismi de durdururlarsa bence orlando bu yıl şampiyon olur
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

bu serı ıddaa edıyorum 4-2nin ustune cıkmaz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

Belliki Lakers'ın maçlarını izlememişsin Kobe her aldığı topu şut yapsa 60'dan aşağı sayı atmazdı.
Yaptığı asistlerle en büyük katkıyı yaptı takımına Kobe'yi Lebron'dan ayıran özellikte bu Lebron
her aldığında topu illa bir şeyler yapmak ister ama Kobe ise takımı için oynar Orlando serisindede bu değişmeyecektir  ;) 

Howard'ı potanın uzağında tutunmu etkili olma şansı sıfır
Bynum aklını kullanıp bu tarz savunursa Howard'ı tamamen etkisiz kılar.
zaten çok çabuk sinirlenip faul problemine giriyor attığı kaçtane dirsek
gördüm play offlarda ama hakemler nedense hep es geçti.

Alston denen adam kadar dengesiz bir oyuncu görmedim ne zaman ne yapacağı
belli olmuyor Orlando Alston'a güvenirse işi iyice zora girer.

Hido ve Lewis orlando'nun en büyük silahları olacaktır Pietrus kenardan
destek verir bide Jamear Nelson oynayabilirmiş bu seride oynarsa Orlando için
çok iyi olur.

Trover Ariza Lakers'ta Kobe ve Gasol'dan sonra en iyi oynayan oyuncu play off'larda inanılmaz ekstra katkı verdi özellikle Denver serisinde Ariza bu seridede önemli rol oynar performansıyla.

Kaan Kural söyledi yanlış hatırlamıyorsam 1980'dan beri her iki senede bir final oynuyor Lakers.

Sırf bu istatik bile Lakers'ın bir adım önde olduğunu gösterir Lakers bu finali
tecrübesiyle kazanır..

Cem Goren

kaan kuralın dedıgınde yola cıktım zaten ben adamların bi tecrubesi var fınal oynama konusunda ve gecen seneden gereklı dersler alınmıstır muhakak

Cem Goren

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

+18 !

saldır beşiktaş

100-75 Lakers kazandı
Kobe Branyt 40 sayı 8 ribaund 8 asist
Gasol 16 sayı - 8 ribaund - 3 asist - 2 blok
Odom 11 sayı  14 ribaund

Orlandoda
Howard 12 sayı 15 ribaund
Hido 13 sayı 4 ribaund 2 asist

Howard'ı iyi savunulunca 3'lüklerde kaçınca Orlando direnemedi en önemlisi
Kobe şampiyonluğu çok istiyor onu durduracak kimse yok bu saaten sonra Orlando
diğer etkin oyuncuları durdurmak için çaba harcamalı.

+18 !

Kobe ne yaptın sen öyLe ya  :o

gece anLadım ki Kobe'yi kimse durduramıyacak bu seride..

Üzgünüm ama Lakers şampiyon..

Cem Goren

Alıntı yapılan: cem_goren - Mayıs 26, 2009, 16:22:43
dogru ama kobe faktorunu unutmamak gerekır
dedim ve unutmadı oda 40sayıyı yazdı seyrederken gece uyku falan kalmadı zevkten 40kose oldum resmen :sigara :sigara
orlandoda howard12 hıdo15 sayı attı yanılmıyorsam bırı daha vardı 16 attı ucunu toplasan anca kobe edıyor
herkes gormustur umarım lakersın o yuzugu ne kadar istedıgını 4-2 diyordum ama sabahkı oyunu gorunce 4-1 diyorum