Ana Menü

Ronaldinho Milan'da

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 13, 2008, 16:17:56

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Brezilya, İtalya ve İspanya basınında çıkan haberlere göre, Ronaldinho yarın takımıyla sezon öncesi çalışmalarına katılmayı reddedip Milan'ın yolunu tutacak. 

Ronaldinho'nun Milan'a transferi yılan hikayesine döndü. Fakat bitmek bilmeyen bu pembe dizide, son bölümlere yaklaşılmış gibi duruyor. 28 yaşındaki oyuncu, Pekin Olimpiyatları'nda kendisine milli takımda oynama izni vermeyen Barcelona'ya çok kızgın. O Globo, Gazzetta dello Sport ve El Mundo Deportivo gazetelerine göre oyuncu, FIFA'nın 17. maddesinden yararlanarak sözleşmesini feshedecek. Bu da Milan'ın, Barcelona'nın Ronaldinho için istediği 25 milyon avro civarı parayı ödemekten kurtulmasına yarayacak. Milan genel menajeri şu an transferi bitirmek için Katalunya'da bulunuyor. Ronaldinho'nun 48 saat içinde kırmızı siyahlı ekibe katılması bekleniyor. Süreci hızlandırmak için Ronaldinho yarın antremana çıkmayacak. Bunun yerine kulübünden transferin hemen gerçekleşmesini talep edecek. İç sorunlarla boğuşan Barcelona'nın, bu konuda çok direnemeyeceği tahmin ediliyor. 

-----------

Artık Roni Milan'da gözüyle bakıyorum.Bundan sonra bişey değişmez.

Hayırlı Olsun.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

serie a'da savunmalar zor durumda kalacaktır.
bu her zaman olmaz :D
iboviç, ronaldinho gibi oyuncular başarılı olabiliyor orada.

ilhan mansız_melis

Seria A'da ne yapacak merak ediyorum
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Katalan dev Barcelona'nın satış listesine koyduğu ve Milan ile adı sürekli beraber anılan yıldızda sona doğru yaklaşılıyor.

Ronaldinho için Milan sportif direktörü Adriano Galliani'nin İspanya'ya gideceği ve artık işi ciddiye bindirmek için İspanyol yöneticilerle toplanacağını daha önce sizlere duyurmuştuk. Bu görüşmelerin şimdiye kadar olumlu şekilde devam ettiği ve zaman geçtikçe Brezilyalı yıldızın Milan'a yaklaştığı belirtiliyor.

Görüşmeler bu şekide devam ederse Adriano Galliani dönüş yolunda kendine Brezilyalı bir arkadaş edinebilir.

Guti ORÇ.

çok merak ediyorum roninin ordaki performansını...

Cem Goren

barca işi yokuşa sürüyor ama buyuk bi iht bu hafta içinde milana gider
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Pep,Beni Bekleme

The Sport'un haberine göre Ronaldinho, Barcelona'ya giderek takımın yeni teknik direktörüyle bir görüşme yapmış. Ronaldinho'yu kadroda düşünmediğini açıklayan Guardiola, yine de Ronaldinho'ya antreman yapmak isteyip istemediğini sorarken Brezilyalı da hocasının bu teklifini nazik bir şekilde geri çevirmiş.   

"Beni bekleme"

Gazete, ikili arasında geçen görüşmede Ronaldinho'nun genç teknik adamın bu teklifine "Hayır, Pep şu anda kafa olarak iyi bir durumda değilim," diye cevap verirken Guardiola da Brezilyalı'ya "Endişe etme, kendine vakit ayır. Herşeyi toparlamak için önünde bir kaç günün var. İşlerini düzenleyemezsen seni Cuma günü antremanda görmek istiyorum" diyerek moral vermeye çalışmış. Ronaldinho ise son olarak hocasına "Hayır, beni Cuma günü bekleme çünkü burada olamyacağım," cevabını vermiş. 

Aklı fikri Milan'da

Bu arada Guardiola'nın başka bir yerde yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun yeniden form tutması halinde Barça'ya geri gelebileceğini açıkladığı söyleniyor. 28 yaşındaki yıldızsa Barca macersını bitirmiş ve gözü Milan'dan başkasını görmez bir durumda. Ronaldinho'nun bir kaç gün içinde San Siro'ya transfer olması bekleniyor.

saldır beşiktaş

Ronaldinho´nun hangi takıma gideceği konusunda bu yaz boyunca devam eden belirsizlik nihayet sona erdi.
15.7.2008

Barcelona Başkanı Laporta, Brezilyalı yıldızın transferi için M.City'nin Milan'a oranla daha önde olduğunu açıkladı.

İbre İngilizler'e döndü
Avrupa'da gündemi meşgul eden en önemli isimlerden Ronaldinho'nun transferinde Manchester City ön plana çıktı. İtalyan basını, Milan ile Barcelona'nın Brezilyalı yıldızın transferi için anlaştıklarını öne sürmüştü. Ancak hafta sonunda yaşanan gelişmeler ibrenin İngiliz ekibine dönmesine neden oldu. Barça Başkana Juan Laporta da yaptığı durum değerlendirmesinde Manchester City'nin transferde daha önde olduğunu söyledi.

İki katını veriyorlar
Milan, Barcelona'ya bonservis için 15 milyon Euro ve Ronaldinho'ya da sezon başına 6.5 milyon Euro teklif ediyor. Ama limitleri zorlayan M.City, Barça'ya 32 milyon Euro, sambacı süperstara da İtalyanlar'ın iki katını öneriyor. Laporta, Ronaldinho ile menacerlerinin bugün Barcelona'da bir araya gelerek, transfere büyük oranda noktayı koyacaklarını açıkladı. Ronaldinho, Çin'de mücadele edecek Brezilya Olimpik Milli Takım kadrosunda yer alıyor.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Guti ORÇ.

Yani Citye gidiyor hayırlı olsun roniye...

onaT

milan yerine citye gitmesi daha iyi olur.
şampiyonluğa oynayabilir city...

Non Mollare Mai

Ve Ronaldinho Milan'da!

Barcelona'da gözden düştükten sonra hangi takıma transfer olacağı aylardır dedikodulara konu olan Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun yeni takımı sonunda belli oldu. Premier League ekiplerinden Manchester City ile girdiği amansız imza yarışını kazanan Milan Ronnie'nin yeni takımı oldu!

Milan'ın internet sitesinde salı gecesinin son saatlerinde yer alan haberde "AC Milan ve Barcelona Ronaldinho'nun transferi hakkında prensipte anlaşmaya varmıştır" denildi.

Açıklamada (Ajansspor'un derlemesine göre) "Oyuncu yarın (çarşamba) sağlık kontrolünden geçmek için Milano'da olacak ve kendisini 30 Haziran 2011'e kadar Milan'da tutacak sözleşmeye imza atacak" ifadeleri de yer aldı.

Geçen sezonu Serie A'da 5. sırada t Şüamamlayan İtalyan Devi, finali Fenerbahçe şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan 2009 UEFA Kupası'nda mücadele edecek. 

Milan Ronaldinho için girdiği transfer yarışında Premier League ekiplerinden Manchester City'yi geride bıraktı.

Barcelona başkanı Joan Laporta pazartesi günü, Manchester City'nin Ronaldinho için Katalan ekibine 32 milyon avroluk (50.27 milyon dolar) bir teklifte bulunduğunu açıklamıştı. Ancak Milan'ın neredeyse City'nin teklifinin yarısı olan sadece 18.5 milyon avroluk (29.5 milyon dolar) teklifine rağmen Ronaldinho yarışını kazandığı iddia ediliyor

Nou Camp'ta 5 sezon geçiren Ronaldinho Barca'nın 2006 yılında Şampiyonlar Ligi ve 2005 ile 2006 yıllarında La Liga şampiyonluğu kazanmasında en önemli faktörlerden biriydi.

Brezilyalı oyunkurucu 2004 ve 2005 yıllarında FIFA Dünyada Yılın Oyuncusu ödülüne layık görülmüş ancak geçen sezon yaşadığı formsuzluk ve sakatlık problemlerinin ardından kendisine Barcelona'dan ayrılması için izin verilmişti.

2. Başkan Adriano Galliani Ronaldinho veya Adebayor'dan birinin San Siro'da olacağını açıklamıştı. Ancak Ronnie'nin Milan'a gelmesiyle birlikte Serie A ekibinin, Arsenal'in dev santrforu Emmanuel Adebayor'u takibinin sonlanması bekleniyor.

edit

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

carlito1903

Helal olsun Milan'a, naptılar ettiler aldılar...

Ama haberde 18.5 Milyon Euro gibi bi fiyattan söz ediliyor, doğru olduğunu sanmıyorum ben bu fiyatın...

Şimdi hepimiz Kaka - Ronaldinho yanyana nasıl oynar bunun çözümlerini bulalım :D

Ben tek forvet arkasında ikisinin oynamasını en mantıklı çözüm olarak görüyorum

3lü defansif orta sahanın önünde;

Kaka                          Ronaldinho

Yeni gelecek forvet

Kralkartal21

Milan resmen açıkladı!

Katalan devi Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'nun Milan'a transferi kesinleşti.
İtalyan devi Salı gecesi geç saatlerde internet sitesinin açılışını büyük puntolarla Ronaldinho yazısıyla kaplarkeni yapılan açıklamada yıldız ismin Çarşamba günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacağı belirtildi. Bu imza ise 2011 yılına kadar geçerli olacak.

Sporx'in derlediği habere göre Barcelona'da geçtiğimiz sezon istenileni veremedikten sonra kapının önüne koyulan ve yeni teknik adam Pep Guardiola'nın da düşünmediği futbol dünyasının mega starı için Ada ekibi Manchester City Barça'ya 30 milyon avroluk bir teklif yaparak Milan'ın kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılan isim için ciddi girişimlerde bulunmuştu.

Bu gelişmeden sonra Milan'ın 1 numaralı yöneticisi Galliani Barcelona'ya uçarak Ronaldinho'yu Milan'lı yaptı. Önümüzdeki sezon İtalya Serie A'da bir yıldız daha olacak, onun adı Ronaldinho...

-----

Dedim ben..İşi buraya kadar getirip sonrada bu transferi yapamamak ayıp olurdu. :)

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Temmuz 13, 2008, 16:17:56
Artık Roni Milan'da gözüyle bakıyorum.Bundan sonra bişey değişmez.

Hayırlı Olsun.