Ana Menü

Ronaldinho Milan'da

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 13, 2008, 16:17:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Milan tek forvet oynar arkalarında Kaka Ronaldinho oynar  güzelde olur  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

kutu

Kaka,Ronaldinho Çok Güzel İkili Olucaklar Bence...
TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

carlito1903

Bu ikilinin önüne iyi bi forvet alır artık Milan :)

Kralkartal21

Milan'ın maçları kaçmaz artık..

Ronaldinho'yu özledim ya. :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Ronaldinho transferinin Milan taraftarlarınca nasıl karşılandığını öğrenmek için Milan forumlarında dolaşırken bi konu dikkatimi çekti...

Elemanın biri yeni bi forma tasarımı yapmış, forma sponsoru olarakta Opel'i yazmış, alttaki yorumlarda herkes yeniden Opel olsun Bwin'e hayır tarzı yorumlar yapmış...

Meğerse onlarda da bizim ki gibi forma sponsoru konusunda eskiye özlem varmış :)

akbaba71

:)

Takımlar başarılı olsaydı sponsorlar akla gelmezdi ama başarısız olunca direk eskiye özlem duyuluyor  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

pato var ya fotvet?

pato
kaka-ronny
jankulovski-pirlo-ambrosini
gattuso
4lü
dida

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

12 kişi yazmışsın kadroya Onat :)

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 16, 2008, 13:41:02
12 kişi yazmışsın kadroya Onat :)

:ahaha
hakem her seferinde sayacak değil ya.
iyi tamam, o zaman 4-1-2-2-1 oynar milan.

Kralkartal21

Brezilyalı süperstar her zaman Milan'ın listede ilk sırada olduğunu ve Manchester City'nin daha fazla para önermesine rağmen tercihinin İtalyan ekibi olduğunu söyledi.

Katalan ekibinin başkanı Joan Laporta ve Milan asbaşkanı Adriano Galliani arasında yapılan görüşmeler sonucunda 21 milyon €'luk bir bonservis bedelinde anlaştıkları söyleniyor.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Ronaldinho "Sonunda Milan'a imza attım. Uzun bir süreç oldu ancak sonunda başardık. Aslında hep Milan'ı istemiştim. Artık Barça hakkında konuşacak bir şey kalmadı. Şimdi İtalya'daki yeni hayatıma alışmak için gün sayıyorum," diyerek hem yeni anlaşmayı duyurdu hem de eski kulübüyle ilgili sorulan soruların önünü kesti.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

MeLo

Siz bu sene görün Milan'ı.
İl mio favorito a Milano (:
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carlito1903

Milan'ın resmi sitesinde şuanda kadroda görünen oyunculara göre bi 11 yapalım :)

Dida

Zambrotta     Nesta          Maldini      Jankulovski

Flamini         Pirlo         Gattuso

Kaka          Ronaldinho

Boriello

Bu dizilişe huni dizilişi adı verebiliriz galiba ;D

onaT

ben ileriye patoyu koyarm
ama gerisi gayet güzel.

carlito1903

Milan, yılın transferi Ronaldinho'yu Milano'da basına tanıttı. Brezilyalı yıldız, Kırmızı siyahlı formayla yaptığı ilk açıklamada, "Kaka ile çok iyi bir ikili oluşturacağız ve taraftarı mutlu edeceğiz" dedi.

Asbaşkan Adriano Galliani ile basın önüne çıkan Ronaldinho, her futbolcunun Milan'da oynamak isteyeceğini söylerken, "Bu benim kariyerim için bir dönüm noktası. Burada göstereceğim performansla taraftarı mutlu etmeye çalışacağım" dedi. Kaka ile çok iyi bir ikili oluşturacaklarına inandığını belirten yıldız futbolcu, "Kaka dünyanını en iyilerinden biri ve benim arkadaşım. Onunla Brezilya'daki uyumumuzu sahaya yansıtıp çok başarılı olacağız" şeklinde konuştu.    Milan için önümüzdeki sezon en az 45 maç oynamayı planladığını ifade eden Ronnie, "Ancak Brezilya ile olimpiyatlara gitme konusunda kulübümle anlaştım. Oradan döndükten sonra Milan'a katılacağım" dedi.    Ronaldinnho, imzanın ardından Kırmızı siyahlı formayla basın mensuplarına poz verdi.   
(Ligtv.com.tr)