Ana Menü

Serie A 2008-2009 Sampiyon Inter

Başlatan akbaba71, Temmuz 08, 2008, 00:35:39

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İtalya'da futbolda şiddetin önüne geçmek isteyen federasyon, maçları inceleme altına alması için özel bir heyet görevlendirdi.

Heyet 15 civarında maçı inceleme altına alacak ve seyircinin taşkınlıklarıyla ilgili rapor çıkarıp bazı sınırlandırılmalar konulması konusunda karar verecek. Ligin geçici süre ile durdurulmasına bile karar verilebilecek.

Özellikle son 3 sezondur gitgide artan şiddet, taraftarlar arasında kavgalara neden olmuş ve onlarca cana mâl olmuştu. Bu sezonda 1.hafta maçında Roma ile Napoli taraftarları arasında yaşanan olaylar böyle bir heyetin görevlendirilmesini zorunlu kıldı.

Yakın tarihteki Milan-Lazio ve Bologna-Fiorentina karşılaşmaların risk taşıyan karşılaşmalar olarak gözetleme altında olması bekleniyor.(Goal)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

Juventus yaptığı resmi açıklamayla Fransız golcüsü David Trezeguet'nin sakatlığı bulunan sağ dizinden sezon başından beri süren ağrıları sebebiyle ameliyat olması gerektiğini belirtti. Alessandro Del Piero'nun da pazar günü Cagliari deplasmanında oynayamayabileceği ifade edildi.   Serie A ekiplerinden Juventus'un sağlık ekibi takımın Fransız süper yıldızı David Trezeguet'nin sağ dizindeki sakatlık sebebiyle ameliyat olması gerektiğini belirtti.

Tüm kontrolleri yapılan golcü oyuncunun ameliyat olmaması durumunda sakatlığın tekrarlayabileceği ve iyileşme sürecinin uzayabileceği belirtildi.

Takımın kaptanı Alessandro Del Piero'nun da pazar günü Cagliari maçında forma giymesinin şüpheli olduğu, kararın maç saatinde verileceği bildirildi.
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Cem Goren

haftanın maçında gülen laziomu milanmı olacak çok merak ediyorum
anıl yok ortalıkta italyayamı gitti ne ;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Roma 3 puanla tanıştı: 3-0
Serie A'nın 3. Haftası'nda sahasında Reggina'yı konuk eden AS Roma, karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.
AS Roma, bu sezon ilk kez galibiyetle tanışırken, Roma temsilcisine 3 puanı ilk yarının uzatma dakikalarında Christian Panucci, 51. dakikada Alberto [kufur otomatik editlenmistir]uilani ve uzatma dakiklarında Simone Perrotta kazandırdı.

AS Roma, Serie A'da ilk kez 3 puanla tanışırken, yeni sezona iyi bir giriş yapamamış ve yaptığı ilk iki maçta sadece 1 puan alabilmişti. Şampiyonlar Ligi'nde de düşük bir performans gösteren Romalılar, CFR Cluj'a da sahasında 2-1 mağlup olmuştu.

Cumartesi günü yapılan diğer karşılaşmada ise Atalanta, Catania deplasmanında üstün taraf olmasına rağmen, tek golle mağlup oldu.

Geçen hafta Catania, Milano'da Inter'e karşı kaybedilen karşılaşmada taraftarsız mücadele ederken, bu kararı protesto eden taraftarlar, bu karşılaşmada stadyumdaki yerlerini ilk yarının ortalarında aldılar.

Pazar günü yapılacak olan mücadelelerde SS.Lazio, ilk iki maçını kaybeden AC Milan'ın konuğu olurken, Inter, Torino'yla, Juventus ise deplasmanda Cagliari ile karşılaşacak.

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

İnter Torino'yu 3-1 yendi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

inter Kümeye :D

Juventus 1-0 kazandı  :hayde
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

ilhan mansız_melis

Bence de İnter kümeye :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

İtalya Seriea A'da İnter, geçtiğimiz hafta ki 2-1'lik Catania galibiyetinin ardından deplasmanda Torino'yu da aynı skorla geçti.
Sezon başında teknik direktörlük koltuğuna Mourinho'yu oturtarak dikkatleri üzarine çeken İnter, Seriea A'da şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu Torino deplasmanında bir kez daha gösterdi.

24. dakikada Pisano ve iki dakika sonrasında Maicon'la öne geçerek devreyi 2-0'la kapayan İnter'de bu kez sahneye çıkan isim golcü İbrahimovic oldu ve 52. dakikada attığı golle Inter'i iyice rahatlattı.

Ev sahibi ekibin tek golü ise 76'da Elvis Abbruscato'dan geldi. Inter bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltti.

Seriea A'da günün sonuçları:

Cagliari 0 - 1 Juventus
Fiorentina 1 - 0 Bolonga
Lecce 1 - 1  Siena
Palermo 2 - 1 Genoa
Sampdoria 1 - 1 Chievo
Udinese 0 - 0 Napoli

Medyaspor

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

AC Milan 4-1 Lazio

Goller

Clarence Seedorf     (1-0)                Mauro Zarate (1-1)
Gianluca Zambrotta (2-1)
Alexandre Pato        (3-1)
Kaka Leite                (4-1)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

milan lazioyu resmen parçaladı
juventusumuz tam yol ilerliyorr
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Lider Lazioya ne oldu öyle ya !! :ahaha
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Non Mollare Mai

Kaleci Carrizo resmen maçı Milan'a verdi. Bu kadar kötü goller yenmez.
edit

IL Capitano

Alıntı yapılan: Non Mollare Mai - Eylül 23, 2008, 13:42:42
Kaleci Carrizo resmen maçı Milan'a verdi. Bu kadar kötü goller yenmez.

yedek kalecilerde cok genc, Anil. iyi bir takimin en az iki duzgun kalecisi olmasi lazim.

yarinda maclar var, program;

24/9  Atalanta    - Cagliari           
       Reggina     - Milan             
       Inter       - Lecce             
       Siena       - Sampdoria         
       Juventus    - Catania           
       Bologna     - Udinese           
       Napoli      - Palermo           
       Genoa       - Roma               
       Chievo      - Torino             
       Lazio       - Fiorentina   

Lazio-Fiorentina maci bayagi iyi olucak. Inter , Juve vede Milan bence banko.

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Non Mollare Mai

Lazio - Fiorentina maçını Ntvspor veriyor yarın, güzel maç olacak gerçekten. Zarate ve Pandev ikilisi formda olursa kazanırız.
edit