Ana Menü

Serie A 2008-2009 Sampiyon Inter

Başlatan akbaba71, Temmuz 08, 2008, 00:35:39

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Maç başlıyor 2 dakika sonra.
Zarate'ye dikkat. :)
edit

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

1-0 juve...Amauri, asist Giovinco dakika 16

Non Mollare Mai

Zarate'ye dikkat dedim, nazarım mı değdi ne adam 2 boş kaleye 2 pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaçırdı.
edit

Non Mollare Mai

edit

Non Mollare Mai

Pandev ve Siviglia'nın golleriyle 3-0 oldu.
Şov yapıyoruz.
edit

melankolizm

Non Mollare Mai

Zarate çok gol kaçırdı maç rahat 5-6 biterdi.

Roma'yı da yenen yenene. Ortalık takımı oldu zavallılar.  ;D
edit

Cem Goren

italyadan haftanın görünümü

Roma yanıyor: 3-1
Serie A'da 4. hafta mücadeleleri Çarşamba günü yapıldı.
Genoa'nın konuğu olan AS Roma, mücadeleden 3-1'lik yenilgi ile ayrılarak, geride kalan 4 haftada sadece 4 puan toplayabilmiş oldu.

Christian Panucci, geçtiğimiz günlerde Reggina karşısında alınan 3-0'lık galibiyetin kimseyi kandırmaması gerektiğini söylerken, Genoa karşısında alınan yenilgi, kendisinin ne kadar haklı olduğunun bir göstergesi olmuş oldu.

Sezona 2 yenilgi ile başlayan AC Milan, Reggina deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönerek üst üste 2. maçını da kazanırken, geçtiğimiz haftau Milan yenilgisi ile kapatan SS.Lazio ise sahasında konuk ettiği Fiorentina'yı 3-0 mağlup etti.

AC Milan çalıştırıcısı Carlo Ancelotti ise mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, üst üste aldıkları 2 galbiyetle Inter'le yapacakları derbi mücadelesinde moralli olacaklarını belirtti.

Gecenin diğer karşılaşmasında ise Inter, sahasında ağırladığı Lecce'yi tek golle geçerken, Inter çalıştırıcısı Jose Mourinho, kariyerindeki sahasında yaptığı son 100 karşılaşmayı da yenilmeden tamamlamış oldu.

Zlatan Ibrahimovic'in 26. dakikada yaptığı vuruşta direk gole izin vermezken, karşılaşmanın ardından konuşan Mourinho'nu yardımcısı Giuseppe Baresi, çabalarının ardından 3 puanın sahibi olduklarını belirtti.

Kaptan Javier Zanetti, 600. kez Inter formasını giyerken, Giacinto Facchetti'nin 634 maçlık rekoruna bir adım daha yaklaşmış oldu.

Inter aldığı galibiyetle puanını 10'a yükselterek liderliğini sürdürürken, onu 9 puanla Lazio takip ediyor.

Serie A'da 4. Hafta sonuçları

Atalanta     -     Cagliari    1 - 0
Inter    -     Lecce    1 - 0
Chievo    -     Torino    1 - 1
Bologna    -     Udinese    3 - 0
Juventus    -     Catania    1 - 1
SS.Lazio    -     Fiorentina    3 - 0
Genoa    -     AS Roma    3 - 1
Napoli    -     Palermo    2 - 1
Reggina    -     AC Milan    1 - 2
Siena    -     Sampdoria    0 - 0

kaynak:sporx
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

Genoa    -     AS Roma    3 - 1
ulan genodanda 3 yenirmi be  :oklava
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

roma ciddi anlamda yanıyor

IL Capitano

Juve de Chiellinin aptalca bir hatasi yuzunden gitti 2 puan ama asil yanlis Ranierinin 1-0 ustune yatmaya calismasi oldu..son on dakikada 2-3 yuzde yuzluk goller kacti, 3 top direkten döndu ama bu macin en önemli olayi dunyanin Sebastian Giovinco diye bir yildiz adayini görmesi oldu, bugun Italyada konusulan en buyuk haberlerden biri bu, biz Juventus taraftarlari coktandir biliyorduk ama simdi butun dunya ögrenmis oldu, Del Piero ve Ronaldinho karisimi, orta sahanin her yeri arti forvette oynayabilen bir futbolcu..

Cem Goren

ufak bi puan kaybı oldu ama olsun bu sene özlenen juve gelecek

IL Capitano

anil, kim sampiyon olur anketinde kime oyunu verdin?  :)

pazar aksami milano derbisi sizce ne olur?

carlito1903

Çekişmeli geçmeye aday bi derbi, Milan toparlanmaya başladı yavaş yavaş kötü başlamışlardı lige, Inter Mourinho ile daha da iyi bi takım oldu onlar da iyiler...

Ben beraberlik diyorum...