Ana Menü

Serie A 2008-2009 Sampiyon Inter

Başlatan akbaba71, Temmuz 08, 2008, 00:35:39

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Zaten dışlanan Napolililer şimdi iyice kudururlar...

Bence çözüm değil bişekilde giderler deplasmanlara...

ZeMaHŞeR

Napoli'ye bir ceza daha

Napolili taraftarların, Roma-Napoli arasında sezon açılışında oynanan lig maçına tren gaspederek gitmeleri hakkında verilen cezalara bir yenisi daha eklendi. Daha önce bir yıl süreyle deplasman maçına gitmeleri yasaklanan Napolili taraftarlara bu kez de, 31 Ekim tarihine kadar Napoli San Paolo Stadı'nda oynanacak maçlarda, organize taraftar gruplarına ev sahipliği yapan kale arkası tribününün kapatılması cezasının yanısıra 10 bin Euro da para cezası verildi.

Karara çok sinirlenen Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ise, "Taraftar taşınmasının engellenmesini anlarım. Ama taraftar bile olmayan birkaç kendini bilmezin suçu yüzünden sahanın kapatılması saçmalık. Artık yeter. Her an gidebilirim" diye konuştu.

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi de bir kaç gün önce Napoli'ye yaptığı ziyaret sırasında, "Napoli suçlu değil. Taraftarların suçunun cezasını futbol kulübüne kesmek doğru değil" açıklamasında bulunmuştu.

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Non Mollare Mai

Allahına kurban Palermo. :ahaha
edit

saldır beşiktaş

Serie A'nın güçlü ekiplerinden Roma, 2. hafta maçında, deplasmanda Palermo'ya mağlup oldu.

8. dakikada, Real Madrid'ten transferi Julio Baptsita'nın golü ile öne geçen Roma, 20 ve 56. dakikalarda Miccoli, 72. dakikada ise Cavani'nin golüne engel olamayınca Palermo karşısında sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

yapma be roma  :(
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

erdinc1926

palermo aldı ya bir gol attılar sayılmadı arkasından süper bir gol geldi :D
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

CR7

Yarın Genoa'yı yenip 3 puanı alacağız... Muhteşem üçlü:Kaka-Pato-Ronaldinho
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Juventus-Udinese..bugun saat 21.30(tr)

önumuzdeki hafta icindeki samp.lig macini dusunerek Ranierinin takimda degisikliklere gidecegini dusunuyorum.
Kalede Buffon tabiki
geri dörtlude sakatliktan yeni geri dönenen Chielini oynamaz.
orta sahada Camorenesi vede Poulsen iki milli mactan sonra dinlendirilir buyuk ihtimal,
ileride Del Pieroyu samp.ligine saklar heralde.

Buffon
Grygera, Mellberg, Legrottaglie, Molinaro
Nedved,Marchisio, Sissoko, Salihamidzic
Trezeguet (i[kufur otomatik editlenmistir]unta) - Amauri

mac tahminim 3-1 Juve.. :bjk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Milan Genoa karşısında 1-0 yenik durumda :(
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

Maçı izliyordum bıraktım...  en son 1-0 devam ediyordu...

IL Capitano

2-0 kaybetti milan

hala bu Ancelotti bu takimin basindaya ben onu anlamiyorum..

ZeMaHŞeR

Geçmiş olsun o zaman Milan'a...

IL Capitano

Lecce           - Chievo           2-0
Caserta 47                             
Castillo 83                           

Siena           - Cagliari         2-0
Calaio 10                             
Ghezzal 95                             

Napoli          - Fiorentina       2-1
Hamsyk 48           Mutu 41           
Maggio 70                             

Reggina         - Torino           1-1
kendi k 43         Amoruso 13         

Lazio           - Sampdoria        2-0
Zarate 7                               
Pandev 72                             

Bologna         - Atalanta         0-1
                     Guarente 9         

Genoa           - Milan            2-0
Sculli 30                             
pen. D. Milito 91                       

Juventus     - Udinese      X - X  21:30

Non Mollare Mai

Zarate takıma çok çabuk uyum sağladı ve harika oynuyor.
Güçlü Sampdoria karşısında 3 puan almak güzel.
İyi başladık lige, nazar değmesin.
edit

saldır beşiktaş

değsin değsin  ;D  roma daha lige konsantre olamdı hafta içi oynanıcak şampiyonlar ligi maççında zayıf rakibimize fark atıp ondan sonra ligdede kazanmaya başlıyacağız inşallah

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

İtalya Serie A'da 2. hafta karşılaşmasında Genoa kendi sahasında, Milan'ı 2-0 mağlup ederek haftanın en büyük sürprizi gerçekleştirdi.    Genoa'ya galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 30. dakikasında Sculli ve 90. dakikada penaltıdan Milito'dan geldi. Genoa'nın Real Zaragoza'dan yeni transferi Arjantinli yıldız Diego Milito, Sculli'nin attığı golde yaptığı şık asist ve attığı golle maça damgasını vurdu.

Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Genoa maçının ikinci yarısında iki süper yıldızı Ronaldinho ve Shevchenko'yu saha kenarına alarak Seedorf ve Borriello'yu sahaya sürdü. AC Milan'a büyük umutlarla transfer edilen iki yıldız, Genoa karşısında oyunda kaldığı sürede oldukça vasat bir performans sergiledi.

Yaptığı flaş transferlerle İtalya Serie A'ya mutlak şampiyonluk parolasıyla giren AC Milan, geçen hafta Bologna karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyetin ardından bu hafta da Genoa'ya 2-0 yenilerek taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Bu hafta UEFA Kupası'nda İsviçre temsilcisi FC Zürih ile karşılacak olan AC Milan, hafta sonu ise Serie A'da Lazio ile karşı karşıya gelecek.