Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Bu arada, kim ne derse dersin ; Fatih Terim sen İmparatorsun, helal olsun !
edit

Bircan*

Alıntı yapılan: Bircan* - Haziran 15, 2008, 13:47:45
Kanatları cok kuvvetli özellikle Servet'e çok ihtiyacımız olacak. Servet'in 100%'e yakın oynaması gerekiyor. Türkiye Türkiye gibi oynarsa çeyrek finale cıkarız.
Ve Türkiye, son 15 dk gibi kısa bir süre de olsa Türkiye gibi oynadı. Çeyrek finaldeyiz !! Kutlu olsun...! :bayrak
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

[KralKartal]

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 16, 2008, 05:13:57

birak anil ya ne terimi simdi,

Nihat olmasa bisey olmazdi

digerleri bos..hala oyuncu secimleri cok yanlis diyorum
orta saha zayif kaliyor, herturlu zorlaniyoruz...

Nihatin klasi olmasa zor gorurduk bu gunleri

terimci misin turkiyeyi mi tutuyon belli degil,
terim farkli milli takim farkli...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

kartalpenchesi

formda oyuncuları almayıp oyuncuların haklarını yiyen ve maçların en az 50 dakikasını kötü oynatan sonrasında ya bir hatayla yada kişisel beceriyle attığımız gollerle galip gelen takımın hocası nasıl imparator olabiliyor!
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Adriano

Gece 2'ye kadar arabayla tur atmayalı çok uzun zaman olmuştu :)

Haydi Türkiye'm bir zafer daha..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

hepsiyAh

bahadıR

çok güzel oldu dün akşam,
öyle bi sevindikki boğazım hala ağrıyo
abim az kalsın balkondan atlıyodu ya :D
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

Simurg

kimse kusura bakmasın ama dün akşam ki maçı son yarılarına kadar
maç gözüyle bakmadım
dünkü maç için hiç bi futbolcumuzu teprik etmeyeceğim ne yazikki
çünkü dün isteseler neler yapabileceklerini gösterdiler
madem o kadar iyi oynaya biliyordunda maçın aşından neden kendine gelemedin?

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

tekrar teşekkürler çocuklar   :bayrak  :bjk
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

pAscAliAnUmut

Alıntı yapılan: Simurg - Haziran 16, 2008, 11:49:11
kimse kusura bakmasın ama dün akşam ki maçı son yarılarına kadar
maç gözüyle bakmadım
dünkü maç için hiç bi futbolcumuzu teprik etmeyeceğim ne yazikki
çünkü dün isteseler neler yapabileceklerini gösterdiler
madem o kadar iyi oynaya biliyordunda maçın aşından neden kendine gelemedin?

Hani hep derler ya Türklerin aklı ya son dakkada ya da sıkışınca gelir diye  :D
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

delgado1008

Bırakın ne imparatoru ya dünkü maçı Türkün gücü filan değil çeklerin aptallığı kazandırdı.Adam boş kaleye direğe vuruyor Cech gibi kaleci elinden topu kaçırıyor şans da değil bunun adı başka birşey.Ama deli gibi sevindirdiler bizi o ayrı Özellikle nihata Binlerce kez teşekkürler ama futbol adına ezdik filan diyorlar gülüyorum.Çekirge misali sinyor iki maçta hata yapa yapa buralara kadar geldi Allahtan hamiti ortaya koyduda bişeyler düzeldi adam iki asist yaptı.Ayrıca dün emre güngör çıkıyor yerine kafası bandajlı emre aşık giriyor.Toramanın ahı tutuyo galiba
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

gözzde_bjk

Top Nihat'ın ayağına gelince öyle heyecanlanıyorum ki  hep ''Hadi KARTALIM at golünü de gururlandır bizi'' diyorum.Dün Nihat beni duymuş olmalı ki söylenerek son dakikaların bitmesini beklerken attığı 2 golle bizi çılgına çevirdi.

Teşekkürler Nihat attığın 2 golle bizi biraz daha heyecanlandırdığın için.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Haziran 16, 2008, 09:26:08

birak anil ya ne terimi simdi,

Nihat olmasa bisey olmazdi

digerleri bos..hala oyuncu secimleri cok yanlis diyorum
orta saha zayif kaliyor, herturlu zorlaniyoruz...

Nihatin klasi olmasa zor gorurduk bu gunleri

terimci misin turkiyeyi mi tutuyon belli degil,
terim farkli milli takim farkli...

2. yarıya başlarken Semih'i çıkarıp Sabri'yi alarak daha hızlı hücum etmeyi hedefleyen ve maç 2-0 iken bile oyuncularına gaz veren, '' haydi ulan alacağız bu maçı '' diyen kimdi ? Sabri'yi geriye çekip Hamit'i öne alırken bile takıma ne kadar inandığını gösteriyordu İmparator. Evet ben Fatih Terim'ciyim. Ben hastayım bu adamın futbol bilgisine, otoritesine.
Ama ben herşeyden önce TÜRK'üm ! ve Türkiye Milli Takımını destekliyorum, hüzünlerini sevinçlerini yaşıyorum içimde !

Nihat olmasa bi şey olmazdı falan bunlar kusura bakma İhsan abi ama saçma düşünceler..

Turnuva boyunca İsviçre maçındaki ortası hariç hiç bi şey yapmayan Nihat bi zahmet kaleciyle karşı karşıyayıda atsın yani..
Forvet dediğin fırsatçıdır, Forvet dediğin kurnazdır. Attığı ilk goldede forvetin gereklerini sergiledi.
Helal olsun sana Nihat'ım !

Ama eğer maçı birisinin sayesinde kazanmamızda ısrar edeceksen bu kişi Nihat değil ; Arda'dır, Hamit'tir !

Siz Fatih Terim'e sırf Beşiktaş'lı oyuncuları milli takıma çağırmadı diye öyle bi kin güdüyorsunuz ki Milli takımın başarısı falan umrunuzda değil.

Neyse bi fark yaratmaz. TÜRKİYE : İmparatoruyla, Oyuncularıyla, Taraftarlarıyla ÇEYREK FİNALDE ;)

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Haziran 16, 2008, 10:12:32

formda oyuncuları almayıp oyuncuların haklarını yiyen ve maçların en az 50 dakikasını kötü oynatan sonrasında ya bir hatayla yada kişisel beceriyle attığımız gollerle galip gelen takımın hocası nasıl imparator olabiliyor!

Kardeşim futbol sistem işidir ! Sistemine uygun olmayanı almazsın. Her iyi oyuncu alacak diye bi kural mı var ?
Dün Fatih Terim'in kadrosu İsviçre'yi duman eden 2. yarıda ki kadroydu. İnandı imparator gitti oyun içinde değişikliklerini yaptı ve galibiyette büyük rol oynadı.
Futbol hatalar oyunudur.
Hata yapan kaybeder. Sen bu zamana kadar muhteşem oynayıpta ''aa bileğinin hakkıyla gol yedi dediğin bi takım oldu mu ? ''
Mutlaka her takım hata yapacak ki karşı takım gol atacak ! Çek Cumhuriyeti'de hata yaptı.
Bizim yediğimiz goller kimin hatasıydı ? Bizim hatalarımız değil mi ? O zaman Çek'lerde hatayla attı golleri.

Böyle bi futbol mantığı olmaz. Geçiniz.

Alıntı yapılan: delgado1008 - Haziran 16, 2008, 12:01:52
Bırakın ne imparatoru ya dünkü maçı Türkün gücü filan değil çeklerin aptallığı kazandırdı.Adam boş kaleye direğe vuruyor Cech gibi kaleci elinden topu kaçırıyor şans da değil bunun adı başka birşey.Ama deli gibi sevindirdiler bizi o ayrı Özellikle nihata Binlerce kez teşekkürler ama futbol adına ezdik filan diyorlar gülüyorum.Çekirge misali sinyor iki maçta hata yapa yapa buralara kadar geldi Allahtan hamiti ortaya koyduda bişeyler düzeldi adam iki asist yaptı.Ayrıca dün emre güngör çıkıyor yerine kafası bandajlı emre aşık giriyor.Toramanın ahı tutuyo galiba

Çeklerin aptallığı, hatası demişsinde. Aynı şeyleri yukarıdada yazdım ama sanada izah edeyim.
Bizim yediğimiz goller kimin hatası ? Çek'ler bize biz hata yapmadan mı gol attı ?
Futbolun hatalar oyunu olduğunu bugüne kadar öğrenmiş olmalıydın.

Şans falan değil bu TÜRK'ün gücü !

Yine gurur duydum, yine gözyaşlarım karıştı sevincime !

Helal olsun size ÇOCUKLAR, helal olsun sana İMPARATOR !

Ve Helal olsun size GURBETÇİLER ! ;)

ÇEYREK FİNALDEYİZ ULAN !

edit

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..