Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

melankolizm

Non Mollare Mai

Sizin kadar sevindik he. :)
İlginç. E sağolsunlar. :)
edit

delgado1008

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 16, 2008, 12:56:51
Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Haziran 16, 2008, 09:26:08
Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 16, 2008, 05:13:57
Bu arada, kim ne derse dersin ; Fatih Terim sen İmparatorsun, helal olsun !

birak anil ya ne terimi simdi,

Nihat olmasa bisey olmazdi

digerleri bos..hala oyuncu secimleri cok yanlis diyorum
orta saha zayif kaliyor, herturlu zorlaniyoruz...

Nihatin klasi olmasa zor gorurduk bu gunleri

terimci misin turkiyeyi mi tutuyon belli degil,
terim farkli milli takim farkli...

2. yarıya başlarken Semih'i çıkarıp Sabri'yi alarak daha hızlı hücum etmeyi hedefleyen ve maç 2-0 iken bile oyuncularına gaz veren, '' haydi ulan alacağız bu maçı '' diyen kimdi ? Sabri'yi geriye çekip Hamit'i öne alırken bile takıma ne kadar inandığını gösteriyordu İmparator. Evet ben Fatih Terim'ciyim. Ben hastayım bu adamın futbol bilgisine, otoritesine.
Ama ben herşeyden önce TÜRK'üm ! ve Türkiye Milli Takımını destekliyorum, hüzünlerini sevinçlerini yaşıyorum içimde !

Nihat olmasa bi şey olmazdı falan bunlar kusura bakma İhsan abi ama saçma düşünceler..

Turnuva boyunca İsviçre maçındaki ortası hariç hiç bi şey yapmayan Nihat bi zahmet kaleciyle karşı karşıyayıda atsın yani..
Forvet dediğin fırsatçıdır, Forvet dediğin kurnazdır. Attığı ilk goldede forvetin gereklerini sergiledi.
Helal olsun sana Nihat'ım !

Ama eğer maçı birisinin sayesinde kazanmamızda ısrar edeceksen bu kişi Nihat değil ; Arda'dır, Hamit'tir !

Siz Fatih Terim'e sırf Beşiktaş'lı oyuncuları milli takıma çağırmadı diye öyle bi kin güdüyorsunuz ki Milli takımın başarısı falan umrunuzda değil.

Neyse bi fark yaratmaz. TÜRKİYE : İmparatoruyla, Oyuncularıyla, Taraftarlarıyla ÇEYREK FİNALDE ;)

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Haziran 16, 2008, 10:12:32
Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 16, 2008, 05:13:57
Bu arada, kim ne derse dersin ; Fatih Terim sen İmparatorsun, helal olsun !

formda oyuncuları almayıp oyuncuların haklarını yiyen ve maçların en az 50 dakikasını kötü oynatan sonrasında ya bir hatayla yada kişisel beceriyle attığımız gollerle galip gelen takımın hocası nasıl imparator olabiliyor!

Kardeşim futbol sistem işidir ! Sistemine uygun olmayanı almazsın. Her iyi oyuncu alacak diye bi kural mı var ?
Dün Fatih Terim'in kadrosu İsviçre'yi duman eden 2. yarıda ki kadroydu. İnandı imparator gitti oyun içinde değişikliklerini yaptı ve galibiyette büyük rol oynadı.
Futbol hatalar oyunudur.
Hata yapan kaybeder. Sen bu zamana kadar muhteşem oynayıpta ''aa bileğinin hakkıyla gol yedi dediğin bi takım oldu mu ? ''
Mutlaka her takım hata yapacak ki karşı takım gol atacak ! Çek Cumhuriyeti'de hata yaptı.
Bizim yediğimiz goller kimin hatasıydı ? Bizim hatalarımız değil mi ? O zaman Çek'lerde hatayla attı golleri.

Böyle bi futbol mantığı olmaz. Geçiniz.

Alıntı yapılan: delgado1008 - Haziran 16, 2008, 12:01:52
Bırakın ne imparatoru ya dünkü maçı Türkün gücü filan değil çeklerin aptallığı kazandırdı.Adam boş kaleye direğe vuruyor Cech gibi kaleci elinden topu kaçırıyor şans da değil bunun adı başka birşey.Ama deli gibi sevindirdiler bizi o ayrı Özellikle nihata Binlerce kez teşekkürler ama futbol adına ezdik filan diyorlar gülüyorum.Çekirge misali sinyor iki maçta hata yapa yapa buralara kadar geldi Allahtan hamiti ortaya koyduda bişeyler düzeldi adam iki asist yaptı.Ayrıca dün emre güngör çıkıyor yerine kafası bandajlı emre aşık giriyor.Toramanın ahı tutuyo galiba

Çeklerin aptallığı, hatası demişsinde. Aynı şeyleri yukarıdada yazdım ama sanada izah edeyim.
Bizim yediğimiz goller kimin hatası ? Çek'ler bize biz hata yapmadan mı gol attı ?
Futbolun hatalar oyunu olduğunu bugüne kadar öğrenmiş olmalıydın.

Şans falan değil bu TÜRK'ün gücü !

Yine gurur duydum, yine gözyaşlarım karıştı sevincime !

Helal olsun size ÇOCUKLAR, helal olsun sana İMPARATOR !

Ve Helal olsun size GURBETÇİLER ! ;)

ÇEYREK FİNALDEYİZ ULAN !

çok sağol iyiki izah ettin sadece sen sevindin biz üzüldük ben Şans diyorum seninle aynı düşüncede olmak zorunda değilim aynı yaşta olmadığımız gibi bu çok normal herkesin bakış acısı farklı ama sanki bu galibiyete sadece sen seviniyormuşsun gibi bir hava yaratıyorsun bu yanlış birde rica ediyorum mümkünse bana futbol bilgini birdaha izah etme!
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

Non Mollare Mai

Forum kuralları çerçevesinde eğer bana göre bi yanlışını görüyorsam kendi doğrularıma göre bunu sana izah ederim düzgün bi biçimde. ;)

Zaten forumlarda bunlar için vardır.

Öyle bi hava vermek istemememle birlikte bunun senin hüsn-ü kuruntun olduğunu düşünüyorum.
Sadece mesajına ithafen cevap yazdım.
edit

delgado1008

Buda senin hüsn-ü kuruntun ;)  neyse uzatmayalım
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

Non Mollare Mai

edit

akbaba71

Alıntı yapılan: carlito1903 - Haziran 16, 2008, 15:26:32
Alman basını, Türk milli takımının Çek Cumhuriyeti'ni 3-2 yenerek çeyrek finale yükselmesinin tutkusundan ve yüksek moralinden kaynaklandığı ve heyecanlı bir maçtan sonra futbol mucizesi yarattığı görüşüne yer verdi. Bild Gazetesi ise Türkçe başlık atarak "Sizin kadar sevindik" dedi.

:D :D

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/4225/sizinkadarsevindikkupurgt0.jpg[/img]
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/4225/sizinkadarsevindikkupurgt0.a67a4fbfdf.jpg[/img]

Güzel düşünce

Danke schön Bild  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

nereden baslasam bilemiyorum inanılmaz derecede ürkek bi oyun yenilen basit gol daha sonra terimin semihi çıkarması ve 10 kişiyken sabrinin arkasından gelen adamın yürüyerek attığı gol ve 2-0 gerideyiz o an bi çok kişi gibi benimde ümidim kırıldı ama ardanın attığı gol ve sonra nihatımızın sahneye çıkması unutulmaz bi gece yaşattı bizlere tüm oyuncularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum

bence fatih terimin yaptığı yanlışları birileri yukarıdan düzeltiyor dünkü maçın bence terimle hiç bir alakası yok tamamıyla terimin şansı var sadece bakalım terim nereye kadar boyle gidecek merak ediyorum

bu arada volkana gelince ya be adam zaten kalmış 3bilemedin5 dakika ne yapıyosun profesyonel oyuncu yaparmı bunu o maç penaltılara gitse ne olacaktı bunu hiç düşündünmü şimdi büyük iht. 2 maç ceza alacak turnuvayıda buyuk iht. kapatacaksın sorarım sana MUTLUMUSUN
altın kapılarımız kan oldu tayfun

BerkAy1903

19o3

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Haziran 16, 2008, 14:38:49
Anilcim kusura bakmada sayende terimden daha cok nefret etmeye basladim
seninki turkiyeyi tutmak milli takimimizi desteklemek degil
afedersin fanatik GSLI gbii paso TERIM diyosun.

TERIM GSDEYKEN o zaman sen GSlimiyidin sormasi ayip?
terim akraban mi ? yanlisimiz olmasin yani sonra...

yani biraz tuhaf kaciyor, insanlar anti terim olunca sende inadina
terimci oluyosun sanirsam, terim = milli takim = turkiye degil..
o nedenle terimi elestirenleri turkiyeyi veya milli takimi elestiyor sanma
ve sandigin icinde terime 4 kolla sariliyosun gibime geliyor
ama antipati topluyosun bende vede terim icinde ayni sekil..

NOT: SERVET birde burnunu her pozisyondan sonra silmese acaip bi sekilde, igrenc ya !

sonuna kadar katılıyorum sana ayrıca futbol sistem oyunudur yazmış arkadaş, dün topa vurmak yerine adamın suratına vuran e.aşık'ın yerine i.toraman alınamazmıydı?neyse daha fazla uzatmak istemiyorum ne zaman bu terim bu milli takımı bırakırsa o zaman daha iyi olcaz
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Non Mollare Mai

Alınabilirdi ama alınmadı. Orada adamın suratına vurmasa belkide gol olacaktı.
Toraman'ın bu sene ne oynadığı bile belli değildi. Çokta hata yaptı. Bunları defalarca tartıştık sıktı artık.
edit

saldır beşiktaş

Alıntı YapNOT: SERVET birde burnunu her pozisyondan sonra silmese acaip bi sekilde, igrenc ya !
belki grip olmuştur ;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 16, 2008, 16:26:14
:)

Bild Türklerin gönlünü alıyor :D

yönlendirilmis demokrasinin en iyi örnegi bild gazetesidir
insanlari nereye ve nasil yönlendirecegini iyi biliyor
yabanci düsmanliginin en büyük körükleyicisidir
simdide cikmis türk milli takimina sahip cikiyor,namussuzlar
alman kamuoyunun gercek görüsünü kisaca aktarayim,baskalarina inanmayin siz
almanlar türk milli takimin basarisini hic istemiyorlar,büyük bi kesim türk düsmani oldugu icin degil türklerin almanyada yapacagi gösterilerin zorlarina gideceginden.
almanlar diyorki kime karsi elenirsek elenelim ama türklere elenmeyelim :D
böyle bi durumda baslarina ne gelecegini iyi biliyorlar,dünün her yerde ezik türk misafir iscileri her alanda oldugu gibi spordada ezikliklerini attilar.her yerde söz sahibi olmaya basladik,bakanindan,avukatina,futbolcudan basketcisine....
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin