Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cArsi_faruk

insallah biraz uyanilar da futbol oynarlar!!
bu ne ya topu al öne sutla, al öne sutla

oyun bile kuramiyoruz
Haydi türkiyem ayyildiz icin!
Cocuklar Inanin Inanin Cocuklar Güzel günler görecegiz günesli günler !

RCA

umutlu olmak istiyorum ama çek defansı.. :( portekiz 3 attı nie bizde atmayalım dicem ama portekizden 2 tane yedik..:( açıkcası işimiz çok zor tek isteğim var şu saatten sonra penaltılara kalınması
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

cassa23

cassa23

melankolizm

akbaba71

İşte bu bee     :bayrak

helal olsun hepinize be  :bayrak
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

SATUKBLADE

sercAn1903

oFFF oFFFF koptummmm..... balkonda öyle bir bağırmışımki...     :'( gözlerimden yaş geldi
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

melankolizm

yok böyle bi şans. üstüne volkanın salaklığı.
fatih terim ucuz yırttı eleştirilerden :D
İman Gücü  :bayrak

saldır beşiktaş

nihat nihat aslanım benim durdu durdu vurdu koçum benim
yanlız arkadaşlar şu magandalığa bir son verelim artık gol atıktan sonra balkona çıkıp bağırmaya başladım birden yan binadan birsi çıkıp ateş etmeye başladı ya orada kurşun bana veya başkasına gelseydi tamam seviniyoruz ama lütfen sevincimize silah katmayalım
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

sercAn1903

...

sercAn1903

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Haziran 15, 2008, 23:49:40
nihat nihat aslanım benim durdu durdu vurdu koçum benim
yanlız arkadaşlar şu magandalığa bir son verelim artık gol atıktan sonra balkona çıkıp bağırmaya başladım birden yan binadan birsi çıkıp ateş etmeye başladı ya orada kurşun bana veya başkasına gelseydi tamam seviniyoruz ama lütfen sevincimize silah katmayalım

şu an sarıyerde heryerden silah atılıyor. tak tak sıra sıra 3.golden beri atılıyor.arabalar geziyor :D heryer koptu
...

ZLataN

MiLLi takımın çeyrek finaLe çıkması kadar goLLeri Nihatın atması sevindirdi beni.Hiç bekLemiyordum böyLe bişey mükemmeL oLdu, üstümdeki şoku atayım yeni yorumLar yazcam yazamıorum şu an bişey :)

Kralkartal21

Allahına Kurban TÜRKİYE...

İŞTE TARİH BÖYLE YAZILIR...

Süpersiniz TÜRKİYE...

İNANMAYANLAR UTANSIN...

2-0 Olduğundan beri hissettim bu maçın 3-2 biteceğini Siz nederseniz diyin Ben biliyordum böyle olucağını...

Harikasınız ÇOCUKLAR...

KİM BU ÇILGIN TÜRKLER...

Şuan kopmuş durumdayım bunları yazarken bile Titriyorum
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..