Ana Menü

Euro 2008 Hollanda Kadrosu

Başlatan carlito1903, Mayıs 07, 2008, 10:38:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

EURO 2008 de C Grubunda yer alacak olan Hollanda'nın aday kadrosu açıklandı, 'Ölüm Grubu' diye adlandırılan C Grubunda Fransa, İtalya ve Romanya ile mücadele edecek olan 'Portakallar'da teknik direktör Van Basten şu isimlere yer verdi:

Kale: Sander Boschker (FC Twente), Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax) en Henk Timmer (Feyenoord).

Defans: Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (Feyenoord), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Joris Mathijsen (HSV), Mario Melchiot (Wigan Athletic) en André Ooijer (Blackburn Rovers).

Orta Saha: Ibrahim Afellay (PSV), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Orlando Engelaar (FC Twente),  Nigel de Jong (HSV), Denny Landzaat (Feyenoord), Hedwiges Maduro (Valencia), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (HSV) en Demy de Zeeuw (AZ).

Forvet: Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Danny Koevermans (PSV), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).

RCA

forvet hatları inanılmaz derecede güçlü bir takım
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

Edwin van der Sar - John Heitinga - Wilfred Bouma - Urby Emanuelson - Clarence Seedorf - Wesley Sneijder - Denny Landzaat - Rafael van der Vaart - Klaas Jan Huntelaar - Ruud van Nistelrooy

işte benim Hollanda milli takımım
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

nadiren

Forvette bu ikiliye yer verirdim.   

Klaas Jan Huntelaar-Ruud van Nistelrooy

onaT

forvete bak ya... eh diyebileceğin bir adam bile yok

carsi52

Bu takımın teknik direktörü oLsam kafayı yerim herhaLde.
Hücum hattına bakın bi ya ;D
Bölünür senin için uykular!

Adriano

Forvet acayip sağlam. Artık 4-5 forvet çıkarlar sahaya, birini oynatsan öbürküne ayıp olur :D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carlito1903

Forvetleri her zaman güzel olurdu zaten Hollanda'nın defansta sorun yaşarlardı ama bu sefer defansları da fena değil özellikle Emanuelson ve Heitinga'dan iyi bir performans bekliyorum şampiyona da...

onaT

KeePSaKe

Since 1903

[KralKartal]

Clarence Seedorf  gelmiyormus...bugun aciklandi
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Hollanda Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 30 kişilik geçici kadroda yer alan Seedorf'un, teknik direktör Marco van Basten'i arayıp, nihai kadroda yer almak istemediği belirtildi.

''Bu, uzun süre düşünüp aldığım bir karardır. Milli takıma döndüğümden bu yana kendimi göstermem için uygun şartlar yaratılmadı'' diyen Seedorf'un, Marco van Basten ile anlaşamadığı için kadrodan ayrıldığı iddia edildi.

Hollandalı teknik adam ise Seedorf'un kararına şaşırdığını söylerken, ''Bunu beklemiyordum. Clarence'a oyuncu ve insan olarak saygı duyduğumu söyledim, ancak kararını çoktan vermiş'' diye konuştu.

32 yaşındaki futbolcu, 1994 yılında girdiği milli takımda 11 gol kaydetti.

3 Avrupa Şampiyonası, bir de dünya kupası gören Surinam doğumlu Hollandalı futbolcu, Ajax, Real Madrid ve İnter gibi kulüplerde de oynadı.

metin16

portakalların başarısını her zaman isterim işlh başarılı olurlar bu turnuvada

adamların senelerdir forvet hattı süper
sensiz geçen günlerin......

Onur*

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mayıs 07, 2008, 15:52:43
Edwin van der Sar - John Heitinga - Wilfred Bouma - Urby Emanuelson - Clarence Seedorf - Wesley Sneijder - Denny Landzaat - Rafael van der Vaart - Klaas Jan Huntelaar - Ruud van Nistelrooy

bu takım 10 kişi :)
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

onaT

Alıntı yapılan: Onur* - Mayıs 16, 2008, 21:45:50
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mayıs 07, 2008, 15:52:43

bu takım 10 kişi :)

o halleri ile bile süperler