Ana Menü

Euro 2008 Hollanda Kadrosu

Başlatan carlito1903, Mayıs 07, 2008, 10:38:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ferdikoclu

Jan Vennegoor of Hesselink çok sevdiğim bir oyuncu.. Oynamasını isterim:) ama bana sorarsanız oynarsa K.jan Huntelaar  oynarsa  yıldız olmaya aday...
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

gürol

defans hariç heryer çok sağlam.
forvet öldürücü.
hava yakalarlarsa şampiyon olurlar.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Kralkartal21

Van Persie Oynuyor

Robin van Persie'nin 1 aylık aradan sonra yeniden antrenmanlara dönmesi ve Euro 2008'de takımını yalnız bırakmayacak olması, Hollanda Teknik Direktörü Marco van Basten'in yüzünü güldürdü.

Portakallar'ın İsviçre'deki ilk antremanında 24 yaşındaki yıldız futbolcunun da yer alması, ağır sakatlıktan sonra kendisini takıma dahil eden hocasını haklı çıkardı. Arsenal'in forveti 28 Nisan'da sakatlandıktan sonra yeniden yeşil sahalara dönmenin sevincini yaşıyordu.

Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Van Persie'nin İtalya ile yapılacak maça tam olarak yetiştirilmesi zor gözükse de turnuvanın ilerleyen maçlarından boy gösterecek gibi görünüyor.

Geri dönmek güzel

Van Persie antrenman sonrası basın mensuplarına verdiği demeçte; "Kendimi iyi hissediyorum ve Euro 2008'de oynayabileceğimi düşünüyorum. Karar hocamızın, fakat henüz 90 dakikayı çıkarabileceğimi düşünmüyorum, özellikle İtalya karşısında," dedi.

Van Basten dinlendirecek

Van Basten ise yıldızını dinlendirmek konusunda kararlı; "Bu ilk antremanlar bizi mutlu etti fakat önümüzdeki günlerde göstereceği performans kararımı vermemi sağlayacak. Sakatlığı aşmış gözüküyor ve fazla maç eksiği de yok. Fakat eski Van Persie'yi ne zaman görebileceğimiz önemli. Çok uzun süre sahalardan uzak kalmadığı için bu da sorun olmayacaktır."

90 dakika oynamak konusunda zorlanacağını belirtse de, yıldız golcü İtalya karşısında ilk on birde başlamak istiyor. Van Basten ise bu riski almaya pek niyetli değil. Hollandalı teknik adam bu konuda şunları söyledi; "Eğer Robin çok iyi bir hazırlık dönemi geçirirse, o zaman oynamasına izin verebilirim. Şimdilik bunun için beklemesi gerekiyor."
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..