Ana Menü

Nedir Bu Fenerbahçenin Marşı

Başlatan Alves, Nisan 03, 2008, 13:17:27

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alves

Alıntı yapılan: kArtAL03 - Nisan 03, 2008, 18:10:40
Alıntı yapılan: Free İdea - Nisan 03, 2008, 16:55:41
sadece dünkü maç için söylenmiyor zaten genelde ateşleyici bir tezahürat dünkü maaç tabiki marş sayesinde kazanılmadı

zico sayesinde kazanıldı.Adam aynı tahmin ettiğim gibi devre arasında konuşmuş futbolcusuyla ve gaza getirmiş.

Ben zaten tek maçla ilgili olmadığını söylüyorum
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

akbaba71

Alıntı yapılan: akbaba71 - Nisan 03, 2008, 16:58:19
Genel olarak söyleyim o zaman bu marş maçtan önce calan bir marş ve ben fb taraftarına herhangi bir katkı yaptığına inanmıyorum bizde olsa takım böyle olduğu sürece bizede katkı yapacağına inanmıyorum
sonucta bu 100.yıl albümleri taraftarlar alıp evde dinlesin diye yapılıyor cokta büyütmeye gerek yok

ben genel olarak da aynı fikirdeyim eğer yeni bir marş istiyorsan eyvallah bunu konuşalım ama marşların takıma ve taraftara katkı yaptığına inanmıyorum sonucta tribünde bestelerimiz söyleniyor onlarda gayet güzel  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

Beşiktaşlı iyi bir sanatçı kim var yapabilecek

Onu konuşalım mail çekeriz klube belki dinlerler  ;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

akbaba71

Feridun Düzağaç Hakan Altun sağlam Beşiktaşlıdırlar

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

akbaba71

mesajı editleyip onuda yazıcaktım nasılsa yazan cıkar diye vazgectim   :)

Simurg

mustafa sandal yapsa çok baba beste yapar yada sagopa kajmer yapsın :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: akbaba71 - Nisan 03, 2008, 18:49:32
Feridun Düzağaç Hakan Altun sağlam Beşiktaşlıdırlar

fenerbahçe maçından 1 saat önce bjk tv'de bir sanatçı kendi yaptığı beşiktaş bestelerini söyledi ben çok beğendim... galiba bu seneki akademi türkiye yarışmasından 1.olmuş. ama ismini unuttum.

şu anda albüm hazırlıyormuş inşallah iyi olur...
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

M34

cok güzel bir mars. insan "Aşkınla Coşkunla Sen Çok Yaşa"i okuyunca bile kipir kipir oluyor. arasira youtube'dan dinliyorum. enerji veriyor. söylemek istemiyorum ama bazen fenerb.. cikiyor marsin etkisiyle agzimdan... biraz duruyorum, "ne yapiyorum ben ya" diyorum kendi kendime sonra devam "Askinla Coskunla..."

carsi52

Amma büyüttünüz şunLarın bestesini.
Ben daha çok.
100 yıL önce doğdu çizik kestane ....çocuğusun fenerbahçe oLanını dinLiyorum ;D
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

marşlarla olucak işse bizim fenerden daha fazla ve daha kaliteli marşlarımız var önemli olan futbolcularda o Beşiktaş lılık ruhunun olması
Since 1903

yenerr17

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 03, 2008, 22:10:45
Amma büyüttünüz şunLarın bestesini.
Ben daha çok.
100 yıL önce doğdu çizik kestane ....çocuğusun fenerbahçe oLanını dinLiyorum ;D
abi bunun orjinalini atablcen mi bana ;D

gürol

yaa şu eziklerin şeylerini takip etmeyi bırakın çok takip etmek isteyen varsa gitsin ezikbahçeli olsun beşiktaşlı olmasın.
8 rep almış 2 yıldız 600 küsür de mesej atmış birine böyle bi topic açmayı yakıştıramadım.kendi işimize bakalım bence.
başımızdaki demirören belasını konuşalım ezikleri değil.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Alves

Alıntı yapılan: gurol_1903 - Nisan 05, 2008, 06:00:15
yaa şu eziklerin şeylerini takip etmeyi bırakın çok takip etmek isteyen varsa gitsin ezikbahçeli olsun beşiktaşlı olmasın.
8 rep almış 2 yıldız 600 küsür de mesej atmış birine böyle bi topic açmayı yakıştıramadım.kendi işimize bakalım bence.
başımızdaki demirören belasını konuşalım ezikleri değil.

Biz burda Beşiktaş ı tartışıyoruz Beşiktaş ın artılarını eksilerini
Eğer yanlış bir durum olsaydı admin yada modlar konuya kilit vurup bana nopost yada ihraç verebilirlerdi
Beni tanımadan yorum yapmanı bende sana hiç yakıştıramadım

Ayrıca ben Beşiktaşlı doğdum öylede öleceğim
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Alves

@ gürol

Eleştri güzeldir ama eleştreceğin insanı tanıdığın zaman