Ana Menü

Nedir Bu Fenerbahçenin Marşı

Başlatan Alves, Nisan 03, 2008, 13:17:27

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Ben fener'in marştan dolayı etlilendiği sanmıyorum.

Bizimde kendimize göre güzel bir marşımızın olması çok güzel olurdu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

salvador

bizim ki daha güzel onlar gibi calıntı degil
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Dem@

fenerbahçenin marşı hiçte etkileyici cazip gelmiyor bana ama beşiktaşa yeni beste dersen şampiyon olcaklarını bilsek çok daha güzel besteler yapılıyor neden olmasın yapacak bir sürü kişi var taraftar bile yapabilir istedikden sonra

erdibatmaz

sadece dünkü maç için söylenmiyor zaten genelde ateşleyici bir tezahürat dünkü maaç tabiki marş sayesinde kazanılmadı

zico sayesinde kazanıldı.Adam aynı tahmin ettiğim gibi devre arasında konuşmuş futbolcusuyla ve gaza getirmiş.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

akbaba71

Genel olarak söyleyim o zaman bu marş maçtan önce calan bir marş ve ben fb taraftarına herhangi bir katkı yaptığına inanmıyorum bizde olsa takım böyle olduğu sürece bizede katkı yapacağına inanmıyorum
sonucta bu 100.yıl albümleri taraftarlar alıp evde dinlesin diye yapılıyor cokta büyütmeye gerek yok
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

erdinc1926

bu başlık neden beşiktaş bölümüne açıldı ki ?
bunlar kimki örnek gösterir gibi yorumlarda bulunuluyor
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Simurg

marşların değil taraftarın önemli olduğunu düşünüyorum ;)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Brestgerfich

albümler, şarkılar boş işler... şarkıcılara verilir para, kulüp için şarkı yaparlar.. Bi futbolcu coşacaksa eğer taraftar desteğiyle coşar.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

kartalpenchesi

özür dilerim ama beşiktaş forumunda fenerbahçe görmek istemiyorum,onlarca tezahüratımız var ama olmayınca olmuyorr
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

SercanBjk

Tribünler bir çok beste söylüyor ateşleyici bununla Füze ateşlenir. Fenerin marşı güzel kimse ses edemez belki bizimde öyle bir marşa ihtiyacımız vardır,ama takımve taraftarımız kendisini bestelerle ateşleye biliyor zaten.

Alves

@ Bahadır
Taraftar devre arasında bu marşı dinlemiştir
Ve sanki maç baştan başlıyormuş gibi tehazürat yapmıştır

Ayrıca yeni bişeyler yapılması kötü mü olur
Tezahürat geçiçi marş kalıcıdır
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Alves

Alıntı yapılan: Mucizevi Alamet - Nisan 03, 2008, 17:08:43
albümler, şarkılar boş işler... şarkıcılara verilir para, kulüp için şarkı yaparlar.. Bi futbolcu coşacaksa eğer taraftar desteğiyle coşar.

Taraftarı kim coşturacak peki
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Alves

Alıntı yapılan: Free İdea - Nisan 03, 2008, 16:55:41
sadece dünkü maç için söylenmiyor zaten genelde ateşleyici bir tezahürat dünkü maaç tabiki marş sayesinde kazanılmadı

zico sayesinde kazanıldı.Adam aynı tahmin ettiğim gibi devre arasında konuşmuş futbolcusuyla ve gaza getirmiş.

akbaba71

ya yeni bir marşa karşı cıkan yok ama klubun yaptığı marşların taraftar ve takım üzerinde pek etki edeceğini sanmıyorum
takım ne kadar iyiyse azimliyse hırslıysa coşkuda o kadar fazla oluyor
devre arası dinlemişler diyorsun ama gola kadar sessiz sakin bir maç izliyorduk
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

yenerr17

ya beyler bırakın ya ne işi var bu fener videosunun burda hayret birşey ya