Ana Menü

Nedir Bu Fenerbahçenin Marşı

Başlatan Alves, Nisan 03, 2008, 13:17:27

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alves

Arkadaşlar dünkü Fenerbahçenin Chelsea galibiyetini bilmeyen yoktur
Bence Fenerbahçe iyi oynamadı fakat Fenerbahçe yi ateşleyen daha doğrusu taraftarını ateşleyen bir şey vardı ki...
Fenerbahçenin 100.yıl marşı
Burda anlatmak istediğim Fenerbahçe nin 100.yıl marşının iyi olması değildir
Bizimde böyle ateşleyici nitelikte taraftarıyla futbolcusuyla yönetimiyle ateşleyecek bir marşımız olmasına inanıyorum
Çünkü yok...
Cıvık değil Beşiktaş ruhunu yansıtan Beşiktaş ı anlatan bir marş...
Şimdi Fenerbahçeli futbolcuların yerinde siz olsaydınız bu marşı dinledikten sonra galibiyet için oynamazmıydınız
Şimdi nerden aklına geldi diye sorarsanız sabah serviste arkadaşlarla gelirken bu marşı dinliyorduk inanır mısınız ben bile eşlik ettim Fenerbahçeli arkadaşlarıma
Bimde böyle bir marşımız olsun diye iç geçirdim

Bu konuyu açtım diye Beşiktaşlı olmamakla suçlanıp nopost yada ihraç alabilrim yada konu kilitlenebilir
Ancak ben bir takımı ateşleyecek etkenlerden birininde taraftardan sonra o takıma yakışır bir marş olduğunu düşünüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=LORu8i1Bcm0

İşte bu Fenerbahçenin 100.yıl marşı
Bence Fenerbahçe yi ateşleyen taraftarıyla yöneticisine kadar herkesi etkileyen marş

http://www.youtube.com/watch?v=-pJ-fqBx6-Y

İşte bu bizim marşımız 100. yıldan kalma yenisine ihtiyacımız var
Çünkü derenin altından çok sular aktı
100. yıl Beşiktaş ı kalmadı

Yeni bir marş yeni bir tutku yeni bir heyecan demektir...
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

carsi52

Fenerbahçe marşına eşLik ettiysen neyse.
Sen seni etkiLeyen marşLara eşLik et.
Marş konusuna geLince orda hakLısın güzeL ateşLeyici bir marşımız oLması lazım.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Bizim futbolcuların bi marşla gaza gelip galibiyet alacaklarını sanmıyorum ben, yoksa bizim bu marşlardan çok daha ateşleyici tezahüratlarımız var....

100. yılda ve sonraki bi kaç yılda Kayahan'ın 'bizimkisi bir aşk hikayesi' şarkısı tam takımlar sahaya çıkarken çalınıyordu ve bence çok da güzel oluyordu neden artık çalmıyorlar bilmiyorum...

Edip Akbayram'ın 'çocuklar inanın' ve Kayahan'ın 'bizimkisi bir aşk hikayesi' çalınsın bence yeter...

erkann

Marşlarla olcak iş değil bunlar carlito arakadaşımızın dediği gibi
bizim daha çok ateşleyici tezahüratlarımız var

gözzde_bjk

100.yıl marşımız belki beklenildiği kadar çarpıcı olmayabilir ama aynı albümde var olan ''Hadi Hisset'' gayette güzel bir marştı.
Ayrıca söylenildiği gibi bizim marşlarımızdan daha önce daha etkili olan tezahüratlarımız var.Yok illa kayıttan çalınsın diyorsak basket maçlarında Akatlar'da çalınan bir marş var ki o da çok güzel;Kayhan'ın'' Bizimkisi bir  aşk hikayesi'' şarkısı da marş olabilecek nitelikte.Yani dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.

Ve beilrtmekte yarar var beğenip eşlik ettiğin marşın umarım ki çalıntı olduğunu da biliyorsundur.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Alves

@ carlito
@ erkann
@gözde

Peki sorarım size Fener taraftarı neden ilk kez sesini İnönü de duyurdu
Demek ki çArşıyı ateşleyecek bir marş yok
çArşı her zaman ateşli kalacak diye bir kuralda yok objektif bakarsak
100. yıldan bu yana çok sular aktı
Demirören başkan oldu 100.yıldan kim kaldı futbolcu olarak 1 yada 2 kişi
Benim anlatmak istediğim yeni marşların olması hem ekonomik olarak yarar sağlar hemde Beşiktaş a yeni bir  renk getirir
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

erdibatmaz

bu febenin marşı gerçekten hareketli farketmeden ayağımla tempo tuttuğumu farkettiğim çok zamanlar oldu.O bir aşk hikayesinden marş olmaz o slow bir şarkı nasıl marş diyorsunuz anlamıyorum.He güzel bir şarkı orası tamam ama ancak şampiyon olduktan sonra nostalji amacıyla söylenir o kadar...Tribünlerin ateşli tezahüratları veya yeni marşlar,ne olursa olsun futbolcuda yürek olacak arkadaş.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

Kıraç güzel şarkı yapmış. Basket maçlarında verdiği gazıda maça giden arkadaşlarımız söylüyor..

Beşiktaşlı çok şarkıcı var aslında ..Biraz üzerine düşülse oldukça güzel bir marş çıkarılabilir..

Galatasaray ve Fenerbahçenin marşları güzel, bizimkide kötü değil ancak onlarınki kadar değil

Başarı gelsinde marşlar kolay ;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erkann

kartal03 arkadaşım ben işin marşla olmadığını söylüyorum söylesene bana
deplasmanda oynadıkları zamandamı aynı atmosfer oluyor
şuanda ezik dediğimiz takım gerçekten iyi takım olmuş başarı ondan gel 
şampiyon olduktan sonra yeni marşlarımız çıkar zaten ortaya

ilhan mansız_melis

haklısınız Kıraç güzel bir şarkı yapmış ama artık bizim de yeni bir marşa ihtiyacımız var...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

dgkn1903

marşlarına laf yok gusel olmus ama bızım 132db var bununla adam gaza gelmıosa ıstersen 100bin kısıyle marş yap o adam ıflah olmaz
yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
yeter ulaN

akbaba71

1903 te doğdu şanlı kartalım

cok güzel bir marş  özellikle sürekli söylendiğinde müthiş oluyor

Uleb de grubun son maçında 3.periyot boyunca söylenmişti cokta güzeldi
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Dün fener taraftarını marş falan etkilemedi maç boyu susan taraftar gelen gollerden sonra bağırmaya başladı
Dünkü taraftara kıracın marşının katkısı 0 dır
Ayrıca cumartesi günkü maçta taraftarımızın kötü olmasının sebebini marşı ilişkilendirmişsin
Eğer bu marş bizde olsa taraftarın cumartesi günkü performansının daha iyi olacağına inanıyormusun  :)

Kıracın marşı güzel marş ama takım kötüyse marş falan fayda etmez
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

bahadıR

bence beşiktaşın marşı daha güzel ama
enstruman ve seslendirmede biraz oynanılsa daha iyi olur yani demek istediğim marşı başka biri söylese
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

erdinc1926

böyle şeylere gerek yok bunları düşüneceğinize beşiktaş'ı nasıl ileriye taşıyabiliriz onları konuşalım bir sürü potonsiyel besteci var beşiktaş taraftarında ve şarkıcılarda yapılması zor olmaz. bu yönetim başta oldukça biz şampiyonluğu unutalım
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R