Ana Menü

# 21 PASCAL NOUMA

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 18:51:30

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Helal olsun valla bizim başkan bozuntumuzdan fazla maça geliyor..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

CR7

Süper adam ya. Türkçeyi de müthiş konuşuyor aksanı filan aynı biz gibi olmuş :ahaha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Dünya futbolu Afrika`daki büyük organizasyona odaklanmışken, Türkiye`nin orada olmaması ben de dahil herkeste bir burukluk yaratmış durumda...
Türkiye`deki taraftarlar tuttukları takımlarda forma giyen oyuncuların milli takımlardaki performansı ile yetinmeye çalışıyor.
Ama böyle olmamalıydı, Türk futbolu buna mahkum edilmemeliydi. Böyle büyük bir futbol ülkesinin Afrika`da olmamasının nedenleri umarım araştırılıyordur.
Gelelim Beşiktaş`a...
Kara Kartal`da Bernd Schuster dönemi resmen başladı. Şimdi Alman teknik adamın önünde kısa bir süre, kendisi için kapalı bir kutu ve acil çözüm bekleyen sorunlar var.

Elini çabuk tutmalı
Bir an önce işe koyulup hızlı bir çalışma yapması gerekiyor.
Hocanın bana göre diğer adaylara oranla avantajları var bunlardan biri Alman olması.
Takımda şu an 3 Alman oyuncu ve takımı çok iyi bilen Alman kökenli Tayfur Havutçu var.
Bunun yanı sıra Bernd Schuster, ofansif futbolu benimseyen birisi. Beşiktaş taraftarının da en çok şikayet ettiği konunun geçen yıllarda bu olduğunu düşünürsek, şimdi izleyenlere zevk verecek bir takımın yolda olduğunu söyleyebiliriz.
Taraftarlar tüm dikkatlerini transfere çevirmiş durumda transfer deyince de varsa yoksa Quaresma...
Artık kıskanmaya başlıyorum bu oyuncuyu!
Elbette şaka yapıyorum.
Onlar bu transferi ne kadar istiyorlarsa, ben de onlar kadar istiyorum. Faydalı olup olamayacağını transfer sonuçlandıktan sonra tartışırız.

Taraftar istiyorsa alınır
Ama şunu söylemeliyim ki ben bu transferi "onlar çok istiyor" diye istiyorum.
Türkiye`ye ikinci gelişimi zaten biliyorsunuz.
O zamanlar beni de çok istediklerini ve geri dönmem için yaptıklarını asla unutmam mümkün değil.
Benim hayatımda yaptığım en büyük doğruların başında, bu ülkeye ve bu takıma gelmek var.
Bence bu transfer gerçekleşirse Quaresma da çok şey kazanacak ve yıllar sonra buradan bahsederken, en az benim kadar mutlu ve arzulu olacak...
Ama olmazsa dünyanın da sonu değil.
Bana göre kimse Beşiktaş`tan büyük olamaz...
Bunu da herkes böyle bilmeli.
Biz bize yeteriz!

Böyle yazmışsın

Sen Başkasın be Pascal, unutma..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 14, 2010, 02:05:11

Taraftarlar tüm dikkatlerini transfere çevirmiş durumda transfer deyince de varsa yoksa Quaresma...
Artık kıskanmaya başlıyorum bu oyuncuyu!

;D Seviyoruz seni be Pascal :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Seni Q7 degil Messi gelse unutturamaz :)

bosver pascal keyfine bak..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

abi bu adamı kapalı'da o sette 3^lü çektirirken gördüm ya o yeter bana
efsanesin sen Pascal. adamın kralısın!

ilhan mansız_melis

Beşiktaş taraftarının sevgilisi Pascal Nouma, futboldan kopmasına neden olan haeketi 'Fenerbahçe'de yapsaydım beni göndermezlerdi' dedi.
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nouma: "Ayrılmama neden olan hareketi F.Bahçe'de yapsaydım kesinlikle gitmezdim" dedi.

Golleriyle Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kuran Pascal Nouma, siyah-beyazlı takımdan gönderilmesiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

GÜÇLÜ KESİMİN TAKIMI
Radyospor'a konuşan Nouma, "Gönderilmeme neden olan hareketi Fenerbahçe'de yapsaydım kesinlikle Türkiye'de futbol oynamaya devam ederdim. Galatasaray'da olsam da gitmezdim. Çünkü her ikisi de ülkenin güçlü kesiminin temsil ettiği takımlar" dedi.

İNANIN ÇOK PİŞMANIM
Beşiktaş ise işçi ve emekçi kesiminin takımı. Ben de bununla gurur duyuyorum" diye konuşan Nouma şunları söyledi: "Yaptığım hareketle ilgili bir detay vermek istiyorum. O günlerde birkaç gazeteci kişilik haklarıma saldıran yazılar yazıyordu. Ben o hareketi onlara yaptım. Başkalarıyla alakası yok. Şu an inanın çok pişmanım. Çünkü o hareket benim çok sevdiğim takımımdan kopmama neden oldu."

CR7

yalanladı...

bari yalanlamasını da koysaydın

ardından radyospor da özür diledi keşke bir de onu koysaydın

ilhan mansız_melis

Görmedim ben diğerlerini.Sadece bunu gördüm.Görürsem koyarım.

Ozan Doğan

İLHANOUMAHMET üçlüsünün başı ;) en çok sevilenlerdensin her zaman öyle kalacaksın...

Ersin Develi

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1317715140636&ref=mf

Bu video yu izlerken tüylerim diken diken oldu,
Adamsın Pascal,senin gibisi yüzyılda bir gelir o da Beşiktaş 'a gelir..

Ozan Doğan

mete dürene yaptığı hareketler fena :D

IL Capitano

Akilli adam , 2 yilda 43 lig macinda 22 gol atti. simdi euro milyoneri olacak nerdeyse. alkislamak gerekir.  :alkis
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Alıntı yapılan: BlackOzZy - Kasım 06, 2010, 09:32:49
mete dürene yaptığı hareketler fena :D
nerede yapti goremedim :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

3 Eylül 2000: bar çıkışı 4 gazeteciyi pataklar, gözaltına alınır.
26 Eylül 2000: Leeds United maçında Mills'e yumruğunu öptürür 4 maç ceza alır.
2 Aralık 2000: Gençlerbirliği maçında İsmail Güldüren'e tükürdüğü için 1 maç ceza alır.
8 Şubat 2001: kupa maçında Gençlerbirliği oyuncusu Thomas'a vurur, 3 maç ceza.
10 Şubat 2001: cezası nedeniyle oynayamadığı hafta Fransa'ya dönerken havaalanında basına küfürü basar. manşet olur.
20 Şubat 2001: Adanaspor maçı öncesi Scala'ya kızıp telefonunu duvara fırlatır. yönetimden ağır papara yer. uyarı alır.
14 Mart 2001: antrenmanda duvara işer. 1 maç ceza alır.
31 Mart 2001: Galatasaray maçında Fatih Akyel'in kabasına tekme salladığından mütevellit 2 maç ceza alır.
1 Nisan 2001: ceza idmanını yarıda bırakarak soyunma odasına döner. yönetim çıldırır.
24 Ağustos 2002: İstanbulspor maçında kırmızı kart görüp oyunda sadece 4 dakika kalır. (dipnot: ama 4 dakika basketbolda çok önemlidir)
5 Mart 2003: Gençlerbirliği kupa maçında yine Thomas'a kafa atıp 2 maç ceza alır.
20 Nisan 2003 : Fenerbahçeye attığı golden sonra elini şortuna sokar. şampiyonluk kutlamalarına katılması dahi yasaklanır.

ALINTIDIR...
altın kapılarımız kan oldu tayfun