Ana Menü

# 21 PASCAL NOUMA

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 18:51:30

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AsA

Alıntı yapılan: st.pauli
beşiktaşı bir kez daha sevmeme neden olan, gelmiş geçmiş ve unutulmayacak en iyi oyuncudur bence nouma..
saçma sapan bir nedenden dolayı da, çok ahlaklı yurdumun insanları ve hergün yiyiş için başka ülkere giden başkan yüzünden ülkeden atıldı..

belki bir sembol ama takımda pascal ruhu diye kavram oluşturdu, çünkü o her zaman ruhuyla oynadı..

neden nouma sorusuna sarfettiği sözleri yazalım

- Kimimle oynadığım önemli değil, ben oynayıp kazanmak istiyorum.
- Attığım gollerden sonra fazla coşku yaşayamıyorum. Çünkü taraftarın sevincini görmek ben daha fazla mutlu ediyor. Bu yüzden sevinmek yerine, onların sevinçlerini izlemeyi tercih ediyorum.
- Futbolcu olmasaydım Bayrampaşa'lı olurdum.
- Kartal kanı taşıyorum.
- Galatasaray'a gitmedim. Çünkü Fransa'da doğdum, Beşiktaş'lı oldum. Beşiktaş'tan başka takıma gidemezdim; çünkü ölmek istemiyorum. Gitseydim bu şarkı olmazdı, ben de ölür giderdim.
- Ben futboldan nefret ediyorum. Bu sporu hiç sevmiyorum. Çünkü ben bu oyunu kendim için oynamıyorum. Ben Beşiktaş taraftarı için oynuyorum. Bu insanlar beni çok seviyor. Ben benim birşey yapmamı bekleyen Beşiktaş taraftarını eğlendirmek istiyorum.
- Galatasaray ile yaptığımız maçta bilerek kırmızı kart gördüm. Eğer oyunda kalsaydım kendi takım arkadaşlarımla kavga edecektim. Eğer elimde bıçak olsaydı bir kaç kişiyi doğrardım. Bu kadar ruhsuz oynanmaz. Taraftarın heyecanı kadar heyecanı içinde hissetmiyorlardı.
- Benim için psikopat deniliyor. Ama Beşiktaş taraftarı benden daha psikopat. Onlara layık olmaya çalışacağım.
- if you smile one more time, i will fuck your face
- Atatürk Kupasını kazandığımız maçta Beşiktaş taraftarı bana kariyerimdeki en mutlu günü yaşattı. Türk seyircisini o zaman çözdüm. Savaşan futbolcuya tapıyorlar. Ben de savaşmayı seviyordum. O yüzden seyirciyle bütün oldum.
- Beni inönüye gömün.

şovenist ya da reklam amacı yok bunlarda
bunların hepsi gerçek
pascal gerçek
kıskananlar ve gönderenler
tuttuğunu yesin.

pascal pascal pascal nouma
nouma nouma pascal nouma!

yuNuS1903

çArþý_ulan

eren06

unutulmaz..gelmez bi daha böylesi

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

yuNuS1903

fener maçını unutmam tombalasını ;)

alper_xxl

oda çarşı dan................
BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

yuNuS1903

pascal bizi diskoya götürrr

Non Mollare Mai

Beğenmeyen tuttuğunu yesin.. Ahh uLan ahh Ne qünLerdi ya NoumaLı qünLer. :(
edit

sentenciar

helal,,,noumayı unutmak olmazdı...

die-4-u

bu kalp seni unutur mu pascal__

Delirdik

21 = pascaL
hani kötü gidişte hep deriz ya sahaya taraftarı koyaLım daha iyi oynar diye
işte kanıtı pascaL ya..

çok sewdik be seniii asi kartaL  8)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

**19.aSLı.03**

fransada doğdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana pascal nouma...

aşığım ben bu adama tek kelimeyle...
there are two things in my life
1.BEŞİKTAŞ
2.MORE BEŞİKTAŞ

19caner03

ben bu adama soylıcek bır laf bulamıyom besıktasın gelmıs gecmıs en fanatık futbolcusu keske beşiktaş da yenıden oynasa

pascalyptica

Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..