Ana Menü

Serdar Kurtuluş

Başlatan die-4-u, Kasım 20, 2006, 23:14:54

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BjKcArsi54

iyi cocuk caliskanligiyla göz dolduruyo ama tecrübesiz biraz gelecekte iyi olur umarım..

rico_ pasa

bence kleberson u cok etkiliyor kleberson okanla oynadıgı zaman daha rahattı serdar toptan kacıyor klebersonun performans dusuklugunu serdara baglıyorum yerine yabancı bir transfer daha faydalı olur
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

burak_bjk

gelecek vaadeden bi oyuncu
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

carsi52

valla bence klebersondan daha iyi.
Bölünür senin için uykular!

ugur24

aferin valla serdara..hem gencecik yaşında tecrübesiz olduğu halde hemde kendi yeriyle uzaktan yakından alakası olmayan bi mevkide oynamasına rağmen her hafta çok iyiye gidiyo..tek tük basit pas hataları yapıyo ama onuda görmezden gelmek gerek..bi kaç hafta sonra çok daha iyi olur..bursadan adam çıkmaz derlerdi serdar istisna olmuş.. ;)

CHEm !

klebersondan daha ii oynuo
19 yaşında avrupa tecrübesi olmayan bi genç bukadar ii oynuo
helal olsun
Allah kitap Beşiktaş

die-4-u

son maçta gösterdi ki yanında onun kadar mücadele eden biri olursa ve biraz da teknik çok daha başarılı olur..yanında oynayan jose onun performansını aşağı çekiyor

carsi52

Alıntı yapılan: CHEm - Aralık 15, 2006, 14:51:12
klebersondan daha ii oynuo
19 yaşında avrupa tecrübesi olmayan bi genç bukadar ii oynuo
helal olsun

katılıyorum sana klebersondan 1 kat daha iyi.
Bölünür senin için uykular!

delgado.10

Alıntı yapılan: rico_ pasa - Aralık 10, 2006, 23:59:38
bence kleberson u cok etkiliyor kleberson okanla oynadıgı zaman daha rahattı serdar toptan kacıyor klebersonun performans dusuklugunu serdara baglıyorum yerine yabancı bir transfer daha faydalı olur

enteresan walla halaaa kleberson diyorsun ya bravo :alkis
klebersona serdarmi diyo 2 metreye rakibe pas at diye
hakikatten cok enteresan

ben bu serdar kurtulusa helal olsun diyorum baska da birsey demiyorum
CiLdIrT BiZi dElIrT bIzI KaRtAlIm

kerem

bencede serdar kleberson dan daha iyi özellikle rakip atakları kesmekde çok başarılı klebersonda bizim atakları kesmek de çok başarılı

levent1903

cok genc ve cok iyi
degerini bilelim
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

bjkerem86

arkadaslar slm.evet serdar cok yetenekli tum oyuncularimiz gibi.ben bu takila gurur duyuyom.ama tiganadan kurtulmamiz lazim.bizi tutamaz kimse luce gelirse.kadromuz gercekten super

Adriano

Gelecek vaadeden bi oyuncu gercekten orta alanda gorevini cok iyi yerine getiriyor.. İlerleyen zamanlarda daha da iyi olacagını umuyorum.. 4-5 sene icinde Avrupa'da oynar.. Helal Olsun Serdar Kurtulus.. :ok
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

canmert

çok büyük yetenek bu adam ilerde çok işe yarayacakkkk

srdr

iyide bu serdar bursada bildiğim kadar bu mevkide oynamıyordu. yeni görevine pek alışamadım ben. topu oyuna sokmayı isabetli pas vermeyi geliştirmeli. sadece kesicilik yetmiyor bu zamanda. tek görew eskidendi...
beşiktAŞK - since 1903