Ana Menü

Serdar Kurtuluş

Başlatan die-4-u, Kasım 20, 2006, 23:14:54

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

beşiktaş için önemli bi transfer..stoper-sağ bek-sağ açık ve ön liberoda oynayabiliyor...joker

poacher

bu adamı eleştirenler var ama hem genç hemde görevini yerine getiriyor
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

alper_xxl

bence bu adam on numara her yerde oynuyor cok buyuk bır yıldız olucak bunun kardeşide iyi onuda almak lazım

BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

**19.aSLı.03**

hem gencecik cocuk hemde cok soğukkanlı bence bir çok maçımızda gizli kahraman rolünde o oluyor...konulduğu yerde iyi işler yapıyor..
there are two things in my life
1.BEŞİKTAŞ
2.MORE BEŞİKTAŞ

black-eagle

genç bi oyuncu bi de yerinde izlesek onu o zman anlarız
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

Ozytaurus

Tigana ona çok güveniyor ve ısrar ediyor bu şansı her zaman bulamaz. İnşallah kullanır.
______KaRaKaRTAL____

salvador

genc oyuncusun pıseceksın daha ıyı olacaksın
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

bekartal21

ben bu adama hiç ısınamadım nedeni ise bursaspordan gelmiş olması bilmiyorum nasıl olcak
TRİBÜNCÜSÜN DEDİLER KIZ VERMEDİLER

yuNuS1903

biraz daha gayret etse top kaptırmasa ama fener maçında alex i iyi itti eferim ;)

pascalyptica

walla süper oynuyor..  beklediğimden çoooook daha iyi..
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

BerkAy1903

19o3

namso

iii oynuyo ama nede olsa bursa dan geldı

siyahchui

çok iyi bir futbolcu. çalışmayı seven ve görev bilincinde olan birisi. yaşıda çok genç ve futbolunu geliştirme çabasını her maçta biraz daha farkediyoruz.. çok iyi olacak

Ozytaurus

Son maçlarda bir iyi bir kötü oynuyor. Görev yeri çok tehlikeli kaptırdığı toplar bize karşı gol pozisyonu olarak geri dönüyor. Klebersonla da hiç anlaşamıyorlar. Yaşı daha çok genç zamanla daha iyi olur. Güvenmek lazım
______KaRaKaRTAL____

carsi52

en büyük avantajıda çok yerde oynaması.
Bölünür senin için uykular!